mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Før festen…

“Du kan desværre først checke ind kokken 15 i dag” sagde hun smilende til mig, da jeg fuld af forhåbninger om en halv time på øjet for et øjeblik siden forsøgte mig med at få lov til at tilgå det hotelværelse jeg har lejet for natten her i Sønderborg. Byen summer forventningsfyldt og da jeg gik en tur henover torvet ved rådhuspladsen og op igennem gågaden for at få mig en kop ordentlig kaffe, gik det op for mig, hvor godt jeg kan lide at være her. De her særlige dage, hvor byen står på den anden ende i en fælles fest for store såvel som små kan altså noget helt særligt her, i forhold til hjemme i store København. Det er nemlig Sønderborg Ringridning – årets vel nok største begivenhed på de her kanter og, når jeg nu tænker mig sådan rigtigt godt om, faktisk også grunden til, at jeg aldrig fik købt den der partoutbillet til Roskilde Festival – fordi jeg simpelthen ikke ville kunne fravælge Sønderborg Ringridning så kategorisk, når jeg nu for en gangs skyld rent faktisk havde muligheden for at komme afsted. Jeg har nemlig, så vidt jeg husker, ikke være langs til Sønderborg Ringridning siden før Peter blev født og dét skal der altså laves om på i dag. Og dét altså selvom jeg virkelig godt kunne have brugt den der times tidlig-check-in, ovenpå en sen aften i går, hvor Simon overraskede mig ved at holde tidligt fri og invitere på date.

Vi var på Restaurant Alouette, som eddermamer tog fusen på mig! Det er sådan en helt hemmelig restaurant, som er umulig at finde, hvis ikke man kender den, da der ikke er så meget som et lillebitte skilt, der indikerer at den skulle findes. Den ligger inde i en stor bygning, som blandt andet bliver brugt som øvelokale for heavy-metal-bands, så I kan næsten forestille jer, hvordan der ser ud, ikke? Vi blev hentet i gården af køkkenchefen, som fulgte os og et andet par op i den usle elevator, som var præget af gammel grafitti og en pokkers masse klistermærker. Blev ført ud på gangen og vist hen til en dør, der så ud nogenlunde som elevatoren. Jeg tænkte selvfølgelig mit. Indtil kokken åbnede døren og lod en anden – og helt anderledes – snedkerudskåret trædør med guldhåndtag komme til syne. Han åbnede også dén og inviterede os indenfor i sin restaurant, der var så fin, så fin og altså en kæmpe kontrast til vejen derop.

Det var virkelig en god oplevelse, så nu hvor Trio holder lukket fra i morgen og indtil august, så kan jeg klart anbefale jer at prøve det her i mellemtiden, hvis I gerne vil ud og spise fint 😉 Og hvis I så gør det, så lov mig at tage vinmenuen til maden – den gjorde virkelig noget godt for alle retterne, synes jeg.

Det blev – som det så ofte er  når man er i godt selskab – selvfølgelig sent og fordi jeg havde en aftale med den lille sorte flyvemaskine fra København til Sønderborg her til morgen, har jeg altså ikke fået sovet sådan rigtigt meget, men jeg trøster mig med, at min træthed ovenpå en enkelt nat med meget lidt søvn må være et tegn på, at jeg ellers normalt sover ret godt – og lige om lidt er klokken 15-nul-dut og så satser jeg på, at jeg lige kan nå at lukke øjnene et kvarter, inden min veninde henter mig til drinks, løjer og dans på bordene i aften. For ja, det er nemlig dét ringridning går ud på: festen om aftenen, som plejer at være ret episk, men dén del satser jeg på, at jeg kan berette en hel masse mere om i morgen.

Indtil da, håber jeg at I får en fremragende lørdag og at solen skinner ligeså stort og flot dér hvor I er, som den gør her på mig i det Sønderjyske, hvor jeg, fra om nogle timer, vil være at finde et sted på pladsen – mit bud er, at det primært vil være i hesteskoen, hvor I skal være mere end velkomne til at komme over og sige hej, hvis I ser mig. Ja, dem fra Sønderborg ved hvad jeg snakker om 😉

Og ps. hvis I undrer jer over billedet øverst i indlægget, så er det et billede af ét af de mest bloggervenlige huse jeg længe har set (jeg mener, det er jo lyserødt!), hvor jeg simpelthen har boet engang, længe inden jeg overhovedet anede hvad en blog var. Det er da lidt sjovt! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Alouette er jo ved siden af mig og jeg har endnu ikke været der. Dét bliver der lavet om på nu. Tak.

    Håber Sønderborg bliver ligesom du vil have det.

    God weekend.

  2. Hey, så skal du med garanti, danse på bordet, til top seven musik. Det er et familiemedlem der er i front ? Rigtig god aften og ringridder fest til dig.

  3. Hej Cana.
    Kan du mon anbefale andre restauranter i Sønderborg også til en længe ventet night out med sin gemal? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven