mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Efter festen…

Det kan formentlig både virke en lille smule indspist og banalt, når man ser det udefra, men ikke desto mindre er virkeligheden for en lille provinspige som mig bare, at ringriderfester er nogle af de allersjoveste af sin slags og at i går, hvor jeg var afsted med en veninde til Sønderborg Ringridning, selvfølgelig ikke var nogen undtagelse. Alligevel vil jeg spare jer for den helt lange beretning om aftenens forløb og i stedet servere den i den lidt lettere fordøjelige punktudgave.

I løbet af det seneste lille døgns tid har jeg…

… Lå-lå-lå’et ligeså meget som – eller måske endda mere end  -jeg forestiller mig en FCK-fan gør det, i en kamp, hvor de står til at vinde mesterskabet. Lå-fucking-lå.

… Set to meget forelskede mænd danse kærligt på et propfyldt dansegulv. I sig selv var det måske ikke noget særligt, men fordi det foregik til Ringridning i Sønderborg, føltes det alligevel ret stort, eftersom jeg er sikker på, at dén slags havde affødt mere end én ørefigne for bare 5-10 år siden. Nu var det bare sådan det var. Selvfølgelig.  #kærlighederforalle

… Krammet en hel del håndfulde fremmede kvinder, som tog sig mod til at hilse på og give mig et par ord med på vejen og jeg haft så sygt meget optur over, hvor søde folk er, altså. Hvor søde I er! Tak <3

… Konstateret at jeg var for gammel til DJ-teltet, selvom det faktisk var dér musikken var sjovest at danse til. Det var bare som om alle de 18-årige (eller 16-årige, som jeg – GYS – teknisk set godt kunne være mor for!) ikke syntes jeg var så charmerende, som jeg følte mig.

… Hældt virkelig meget øl ud over mig selv. Gentagne gange.

… For første gang nogensinde til ringridning ikke tisset andre steder end på toiletterne.

… Grebet en mand, som var ved at falde. Han havde ovenikøbet en smuk dame i armene og takkede mig pænt efterfølgende, selvom jeg er bange for at jeg gav ham et blåt mærke så hårdt som jeg instiktivt tog fat i ham.

… Forbrændt noget der må minde om 5000 kcal ved at danse. På den der helt særligt grimme “vi-danser-det-vi-synger“-måde.

… Været i tvivl om mit tøj var mest vådt af øl eller sved.

… For vidst nok også første gang nogensinde til ringridning ikke prøvet én eneste karussel. Jeg overvejede at tage et hurtig tur i spøgelseshuset, da jeg var på vej hjem, men efter en virkelig fesen oplevelse med sådan ét til Roskilde Dyrskue for en måneds tid siden, droppede jeg idéen.

… Endnu engang konstateret at den læbestift jeg skrev om HER er verdens mest holdbare. Jeg tog den på hjemme hos min veninde i går, tog til ringridning, sang, kindkyssede og drak, sov, gik i bad, spiste morgenmad og nu sidder jeg i toget på vej hjem og hvis man ikke vidste bedre, ville man nemt kunne snydes til at tro, at jeg lige havde taget den på. Seriøst.

… Siddet HELT alene i togkupéen fra Sønderborg til Vojens, hvor jeg sneg mig til at tage billedet, der skulle bevise ovenstående påstand. I samme sekund som jeg sad og selfiede løs, stod der pludselig en dame i rød blazer og spurgte om jeg ville være med i en kundeundersøgelse for DSB. IMENS JEG TOG SELFIES! Ha ha, for helvede altså… What are the odds?! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven