mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Nogle ting skal man bare kunne stole på

Der er nogle ting her i verden man bare skal kunne stole på. Godt fodtøj, toilettets evne til at skylle ud (og at vedkommende der var der før én selv, ikke har taget det sidste stykke papir), éns bedste veninde, medtrafikanter og solcreme, for at nævne nogle stykker. For de flestes vedkommende stoler jeg blindt; toilettet og mine allerbedste veninder, for eksempel. Til gengæld har jeg efterhånden lært, at man ikke altid kan stole på dén der tog det sidste stykke toiletpapir. Slet ikke, når man som jeg deler husstand med to mennesker, som sammenlagt kun er 11 år gamle. … Og så er der solcreme,  som kommer ind på en for-det-meste’er. Fordi det handler om at jeg selvfølgelig kun kan stole på den de dage hvor jeg rent faktisk husker at få mig smurt. Bevares, jeg kan stadig godt få en let rødlig kulør, hvis jeg har tilbragt adskillige timer i den bagende middagssol (indsmurt i solcreme), men der skal ikke herske nogen tvivl om, at hvis jeg havde gjort det, uden at være indsmurt i solcreme, så ville min hud være komplet branket, på samme måde som den var dengang jeg faldt i søvn på stranden i Spanien for 10 år siden, hvor jeg endte med at tilbringe natten grædende under bruseren på grund af mine voldsomme solforbrændinger. Jeg tåler nemlig – helt ægte – ikke solen særligt godt, selvom mit meget mørke hår måske godt kunne indikere andet. Allerbedst for min hud er det selvfølgelig, når jeg husker at søge skygge eller at dække mig lidt til, når solen står højest på himlen, men altså, jeg er ingen helgen og nogle gange så kalder solen, stranden, græsset i kolonihaven eller noget andet mere end skyggen. Og så sætter jeg min lid til solcreme.

I denne sæson har jeg været rigtigt glad for P20, som jeg rent faktisk husker at få brugt. Nogle af jer husker måske at jeg  også skrev om den forleden, hvor I kom med mig en tur i havnebadet ved Nordhavn, hvor jeg tilmed havde den ære at dele en pokkers masse solcreme ud til tre heldige vindere, som bliver udnævnt nederst i indlægget her. Især det faktum at solcremen holder længe gør mig altså særligt begejstret og jeg tror faktisk nærmest også at dét er den primære grund til at jeg faktisk får den brugt, fordi jeg aldrig føler at det går “til spilde” når jeg smører mig ind, selvom jeg måske ikke går direkte ud i solen bagefter. Det er nemlig sådan – til jer der ikke allerede ved det – at alle solcremer fra P20 har en holdbarhed i helt op til 10 timer, hvilket betyder at jeg ofte kun behøver at smøre mig ind én gang i løbet af en dag. Nogle gange, når jeg har planlagt at sidde ude og nyde aftensolen, har jeg lige taget et ekstra skud i ansigtet og på brystet, efter aftensmaden, men de fleste dage klarer jeg den med en morgenindsmøring – både på mig selv og på børnene, i øvrigt. Dét er sgu da smart, ik’?

Solcremen findes i forskellige varianter og det er selvfølgelig en smagssag, hvilken man bedst bryder sig om, men for mig er der ingen tvivl om, at den I ser på billedet lige herover, er min klare favorit. Den sprøjter et kontinuerligt sprøjt, uanset om man holder den lodret, vandret eller på hovedet, hvilket gør, at man altså ret let får sig (og igen: børnene) smurt ind med et snuptag. Dét er i alle tilfælde til at stole på!

I kan se alle de forskellige solcremer HER, hvor de selvfølgelig også kan købes 🙂

Netop dén funktion var der flere hundrede der var enige med mig i, er ret fantastisk, da jeg for nogle uger siden kunne udlodde tre solcremer til tre heldige læsere og nu har jeg simpelthen, ved helt random udtrækning, fundet tre vindere af konkurrencen. Stort tillykke til Dottekvot, Rikke Martesen og Thea, som alle får direkte besked via e-mail.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven