mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Syv sandheder fra morgenstunden

Som så ofte før, vågnede jeg her til morgen lidt over fem og kunne ikke sove mere. Morgenerne er så gode til at læse blogs og binge Instagram, så jeg tog troligt mine briller på og begyndte at læse med hos mine personlige favoritter. Her kom det mig for øje, at Mette Marie havde delt et indlæg med 8 af hendes hemmeligheder, hvoraf den sidste på en måde også kunne kategoriseres som én af mine hemmeligheder, hvilket altså har fået mig til at skrive dette indlæg. Du ved, nu hvor jeg alligevel – på en måde – er igang med at afsløre hemmelige sandheder om mig, kan jeg ligeså godt følge det til dørs med nogle flere af de ting jeg er ret sikker på, at ingen af jer ved om mig <3

Jeg er bange for at mine knogler knækker og jeg kan nogle gange ligefrem  være bange for at de for eksempel går i stykker, af at rulle rundt på gulvet. Godt nok har jeg haft brækket begge mine arme (ikke på én gang) men der er altså ikke andet, der skulle tyde på sarte knogler. Jeg mistænker at det er et levn fra mine dage anorektiske dage, hvor jeg havde blå mærker op ad hele ryggen, som kom fra mine daglige mavebøjninger. Knogle-mod-gulv er ikke nogen god kombination.

Selvom jeg har svært ved at ligge på gulvet, så hjemmetræner jeg faktisk hver dag og jeg har nu gjort det i omtrent halvanden måned. Problemet er bare, at jeg (stadig) ikke ejer nogen træningsmåtte. Jeg føler ligesom at det forpligter for meget, så jeg render konsekvent og flytter på møbler, så jeg kan ligge på mine gulvtæpper.

Jeg skylder Mette Marie en tyver. Eller, to faktisk. Men det ved de af jer, der læste med hos hende i går, selvfølgelig allerede.

Jeg har stadig ikke fået brugt mine pallietstøvler; præcis som både skeptisk veninde og skeptisk kæreste spåede og nu skal jeg ikke engang på Roskilde (hvor jeg ellers nærmest ville dø for et par torsdagsbilletter – jeg mener, Bruno Mars!) som jeg ellers med glæde havde ofret dem til. Jeg er bange for at jeg faktisk aldrig får dem brugt, men jeg vil selvfølgelig aldrig indrømme det. Altså, overfor andre end jer nu. Åbenbart.

Jeg har faktisk aldrig været på Roskilde Festival. Som yngre løj jeg ofte og sagde at jeg havde, fordi jeg følte mig udenfor og proletaragtig over ikke at have været der. Og nu tænker jeg, at jeg snart bliver for gammel til dén slags førstegangsoplevelser.

Jeg tissede på mig selv på vej hjem fra fest forleden. Jeg ved godt at I allerede ved det, men det føles stadig lidt hemmeligt.

Med et urbrøl af en anden verden, lykkedes det mig i aftes at løfte begge ben med den der baldeøvelse. I ét sekund og garanteret med vildt dårlig teknik. Det kan jeg godt mærke i ballerne i dag. Av!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hej Cana
    Ang. træningsmåtte, så vil jeg anbefale de der børne legemåtter, som kan foldes, fra Ikea. De er lidt tykkere at ligge på end en normal træningsmåtte, og de kan foldes sammen. Jeg får også ondt i knoglerne på de almindelige, hvor især mavebøjninger gør ondt i lænden, men den her er helt perfekt!
    De kan tilmed bruges som skammel og børnene kan slå koldbøtter og lege på den også. De har tilmed fået den i to nye flotte farver, en blå/grå og pink.

  2. Cana, ingen bliver nogensinde for gammel til at opleve Roskilde for første gang.
    High fives fra hende der debutere på Roskilde i år som 30 årig ????

    1. Enig – jeg har 35 år, da jeg var der første gang – og skal af sted for 4. gang næste fredag.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven