mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Ny lejlighed!!!

ny lejlighed

Det uventede er sket, bedst som jeg havde droppet enhver idé om det: Jeg har simpelthen fundet – og underskrevet kontrakt på – en ny lejlighed.

Man siger jo altid at ting sker, når man mindst venter dem, ikke sandt? Det er én af de mest gennemtæskede klichéer, som de, der netop går og håber, drømmer og ønsker (fx om en kæreste, en baby eller det helt rigtige jobtilbud) hader at få smidt i fjæset, men ikke desto mindre, så lader det altså til, at det i hvert fald for mig, har passet meget godt det seneste halve års tid. Sådan virkelig godt, faktisk…

Først mødte og forelskede jeg mig stormende i Simon, som på dét tidspunkt ingenlunde var en del af mine planer for min udmiddelbare fremtid, hvor det ikke skal være nogen hemmelighed for jer, at jeg havde set mig selv være single i temmeligt meget længere tid, end det viste sig at blive tilfældet. Ganske og aldeles uventet.

Og nu er det sør’me sket igen. Det uventede er sket, bedst som jeg havde droppet enhver idé om det: Jeg har simpelthen fundet – og underskrevet kontrakt på – en ny lejlighed, selvom jeg egentlig havde besluttet mig for at droppe projektet for minimum resten af 2018. Men lige pludselig var den der og hvis der er noget jeg har lært, så er det, at man skal smede imens jernet er varmt, når det kommer til lejeboliger i København, så jeg tog en hurtig beslutning og sagde ja tak til lejligheden, som ligger ét af de allerdejligste steder i hele byen, fra 15.august.

Hu-fucking-ray, altså!

Godt nok har jeg så sent som i sidste uge bestilt nye plakater, som egentlig var tiltænkt min lille stue herhjemme, men mon ikke også at de kommer til at passe ind det nye sted 😉 Shit, hvor bliver det godt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Tillykke Cana! Det lyder så dejligt! Og hvor er det sandt at man skal gribe chancen når den er der!

  Psst… er den anden så til salg? Kender en der leder med lys og lygte – hun vil meget nødigt væk fra Østerbro når hendes fremleje udløber.

 2. Stort tillykke Cana! Hvor er det bare dejligt.
  Ud fra billedet ser det ud til, at jeg kan sige velkommen til Nordhavn 🙂 Det er i sandhed et helt fantastisk sted at bo – og det bliver hele tiden kun federe. Måske vi endda skal dele gård? (jeg bliver helt starstruck ved tanken).
  Kæmpe tillykke uanset – jeg er sikker på, at I bliver glade for det.

  1. Jeg siger det samme som Anna, hvis billedet taler sandt. Vi bor et par huse længere nede af kajen. Her er så dejligt❤️ Så velkommen til, hvis vi gætter rigtigt ❤️

 3. Tillykke med den nye lejlighed, og held og lykke til dig og dine skønne drenge med det nye domicil.

 4. Kære Cana,
  Stort tillykke med din nye lejlighed!
  Hvis du skulle stå og mangle en lejer til lejligheden du nu bor i, så har jeg den dejligste (og stabile, ordentlige og renlige) veninde som virkelig mangler tag over hovedet. Så undskyld spam, men sig endelig til!

 5. Stort tillykke med den nye lejlighed! Hvor bliver det dejligt for dig 🙂

  P.s. Jeg håber næsten, du mentalt har indstillet dig på alle de henvendelser om din gamle lejlighed, der unægteligt vil komme nu, haha! 😀

 6. Ih, hvor dejligt! At få et nyt hjem er både vildt sjovt og lidt hårdt, synes jeg.
  Flyttede sammen med min kæreste i december efter 7,5 års forhold, og at få 90 skønne, nye og smukke kvadratmeter OG en altan er altså luksus. Og ham der, der også flyttede ind, er heldigvis også stadig sød 😉

  – A

 7. Stort tillykke <3
  Hvor bliver det spændende at få nye omgivelser. En flytning er altid en stor ting, som fylder både praktisk, økonomisk og ikke mindst mentalt. Jeg glæder mig til at følge med 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven