mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Min nye arbejdsplads

Allerførst bliver jeg simpelthen nødt til at komme med en kæmpe tak for al den opbakning jeg har fået i forbindelse med min nyligt stillede diagnose, om at jeg angiveligt skulle have en diskusprolaps. En lille én, heldigvis, men som jeg selvfølgelig skal tage drønalvorligt, så den ikke pludselig vokser sig stor og farlig, som min søde kiropraktor varslende sagde til mig da jeg var hos hende forleden.

Som det første tiltag blandt mange, satte jeg derfor (på internettet og på instagram, hvor jeg i min story bad om hjælp) gang i en søgen efter et pænt hæve-sænke-bord. Og altså, lad mig bare lige begynde med at sige, at dét virkelig er blandt sjældenhederne. Jeg har fået tilsendt enkelte tips på borde, som rent faktisk taler fint til min æstetiske sans, men til gengæld har de så allesammen rakt fuckfingre til min bank-konto, med priser på den helt, helt forkerte side af mit budget til dén slags uforudsete udgifter. Altså, flere af dem kostede jo langt over 10.000 kroner. For et skrivebord. Uden skuffer med skjulte kontanter i. Måske er det bare mig og mine jyske aner, men jeg synes eddermamer det er mange penge!

Heldigvis var der også rigtigt mange, som mente at IKEA havde nogle pæne(re) hæve-sænke-borde, som jeg derfor fluks overtalte Simon til at tage med ud og hente for mig i går.

… Men så så vi dem. Og altså, der er som sådan ikke noget i vejen med dem og de er da også fine nok, men til en pris omkring 3.000.- vil jeg altså gerne wauw’es lidt mere end jeg blev. Samtidig var alle bordene altså også lige i det allerstørste til min lille lejlighed, som jeg i forvejen har været nødt til – IGEN – at lave om, for overhovedet at få plads til en rigtig arbejdsplads, som ikke “bare” er ved spisebordet, hvor jeg ellers ynder at sidde, når jeg arbejder hjemmefra. Ak, mand. Til gengæld fandt jeg en underlig stol, som fik mig til at tænke på idrætstimerne fra Folkeren, som jeg tog med og så tog jeg det mindste bord i de mest neutrale farver og noterede mig lagerpladsen og tænkte, at jeg bare måtte bide i det sure æble og passe på min ryg. Jeg gik, måske en smule slukøret, videre, da jeg pludselig øjnede en helt anden mulighed:

Det dér hylde-agtige skrivebord som jeg så længe har kigget efter derude, kunne jo sådan set godt sættes op i en højde, hvor det ville passe med at jeg kunne stå op og så kunne jeg måske bare sætte mig ved spisebordet som vanligt, hvis jeg fik brug for at sidde rigtigt ned.

Boom. Der var den. En langt billigere og virkeligt meget pænere løsning, som – om ikke andet – kan fungere som en test i forhold til om jeg overhovedet kommer til at bruge det her med at stå op og arbejde når det kommer til daglig praksis, eller om det kun fungerer på indersiden af mit hoved.

Indtil videre – mindre end et døgn efter jeg har sat det op – er jeg glad for resultatet, omend jeg selvfølgelig har været en kende træt af, at omrokeringen og projekt-find-et-godt-skrivebord har betydet, at jeg har været nødsaget til at pille mine spritnye – og virkeligt pæne – hylder, som jeg skrev om og viste frem (i et sponsoreret indlæg) HER for ikke så længe siden. Ak ja, jeg tænker at de må have nyt liv derude, så hvis nogle af jer ved, hvor man bedst sætter den slags til salg, så tip mig gerne i kommentarfeltet. Det ville næsten være synd hvis ikke de fik lov til at leve videre, tænker jeg.

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

  1. Ha ha, ja det er næsten urimeligt langt at køre for et par (virkeligt fine!) reoler 🙂

 1. Det var godt nok en smart og fin løsning. Håber det kan afhjælpe lidt på det hele 🙂
  Noget helt andet er, hvem har tegnet det fine billede af dig og drengene? 🙂

  1. Tak 🙂 Tegningen er lavet af Nadia Staldgaard – hun sendte den til mig få måneder efter jeg var startet med at blogge og jeg knuselsker den stadig 🙂

 2. Uha, det er fint! Har haft en lignenede løsning engang, og føler derfor at jeg lige må advare mod skulder-og rygskader, når der nu ikke er mulighed for at hvile armene på en bordkant. 🙂

  1. Åh ja, det hører jeg også flere andre sige på instagram… Jeg må være godt opmærksom 🙂

 3. Hej Cana! Jeg vil gerne købe et sæt af dine hylder! 🙂 Jeg bor i København, så hvis det passer dig, kan vi sagtens arrangere at jeg henter dem hos dig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven