mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I kærlighedens navn og med tis i underbukserne

Jeg var oprigtigt bekymret, da jeg bad ham om at være den der satte alarmen, som skulle få os op til morgenmaden her til morgen. Ikke for hvorvidt eller hvordan det blev gjort, men om vi virkelig kunne komme op så tidligt, når vi nu gik så sent i seng. Klokken var vidst et stykke over tre.

Simon beroligede mig og sagde, at han havde sat alarmen til klokken ni, men at vi jo godt kunne tillade os et snooze eller to, og stadig nå at gå i hotellets morgenbuffet, inden den lukker klokken 10. Og bum, så sov jeg.

Vi er på hotel i Køge, efter at have været til en fantastisk fest hos min søde veninde og kollega Mette Marie og hendes mand, Jon. De havde i anledning af deres fem-års bryllupsdag inviteret til gen-bryllup i sandt mexikanertema, hjemme i deres egen have og det kunne næsten ikke have været mere gennemført. Og sjovt. Og vådt, selvom solen skinnede fra en skyfri himmel, velsagtens 😉

Jeg synes virkelig det er en god idé, der her med at holde flere fester i anledning af samme bryllup – hell, jeg gjorde det jo selv, på min fem-års bryllupsdag tilbage i 2015 – og hvor kærligheden til de “rigtige” bryllupper, nærmest uanset hvor længe parret måtte have kendt hinanden på forhånd, virker en lille smule uskyldsren, så virkede den i går, i mellem to to gode ægtefolk, så velforankret, solid og velfunderet, at intet andet gav mening, end at de selvfølgelig igen (og igen og igen) har valgt hinanden til.

Jeg er selvfølgelig godt klar over – inden det vælter ind med løftede pegefingre – at mit eget ægteskab ikke holdt, selvom vi også holdt et brag af en fem-års-bryllupsfest, ligesom jeg selvfølgelig også er klar over, at der aldrig kan stilles nogle garantier af dén art her i livet, men i hvert fald i går, virkede intet mere  rigtigt, end at Mette Marie og Jon blev fejret for deres kærlighed og alt det dejlige, den har bragt med sig. #goals

Der var ikke sparet på noget og da den ene af de to bartendere, allerede inden maden, kom rundt til selskabet med en bakke shots, som jeg i al beskedenhed åbenbart følte behov for at lære ham at drikke fra skuldrene, burde jeg nok have set den komme. Den der syv-hestes brandert, som jeg ganske solidt fik sat mine flade sandaler ned i, som aftenen skred frem. Ligesom jeg måske især burde have set den komme, da jeg, ganske få timer senere, endte med at gribe brudens højre bryst i forsøget på at være sjov, på et fællesbillede med mine confetti-piger (et billede som I kan finde på Instagram under hashtagget #mexikøge eller hos søde Christina Dueholm, hvis nu I skulle have lyst til det). Nårh ja og sneglens bryst, som jeg vist senere foran den der photo-booth (som jeg har seriøse skrupler over i dag) kom til at tage en bid af. (Don’t ask me why!).

Jeg burde måske også have set branderten komme snigende, da jeg pludselig mente at det var verdens bedste ide at spille beer-pong, for så i øvrigt at holde ligeså meget med modstanderholdet, som med mit eget, til stor frustration for mine medspillere.

Alligevel var det først sådan rigtigt på vej hjem fra festen, at det gik op for mig, hvor mange heste der egentlig løb foran kareten for min brandert, eftersom jeg endte med at gå bundløs en del af vejen hjem, fordi jeg åbenbart kom til at tisse lidt i mine underbukser. Det skete efter et forsøg på at tisse i vejkanten, som jeg i al fortrolighed med jer, godt kan afsløre gik ret dårligt. Ikke fordi jeg ikke fik tisset, men fordi der åbenbart var lidt rigeligt at holde styr på for mig, som jeg sad der i skovskiderstilling og forsøgte at ramme udenom både sandaler og kjole. Ak ja, min søde kæreste tog det med et smil (okay, han brast totalt sammen i smadret grin, da jeg pludselig udbrød at jeg var kommet til at tisse i – eller altså på – mine underbukser) og så har jeg jo også prøvet dét.

Det var virkelig, virkelig en god aften og selvom jeg nok burde sende en kærlig tanke og et undskyld-hvis-jeg-var-lidt-rigeligt-pågående, til en lille udsøgt del af selskabet, så var det hele gjort i og med kærlighed, som i virkeligheden må være overskriften for en aften som dén i går. Hold kæft, hvor var der meget kærlighed.

… Og her sidder jeg så nu, med gårsdagens bekymring om alarmer og spisetider gjort til skamme, og har været vågen siden klokken slog lige-knap-halv-syv, fordi jeg ingenlunde er i stand til at sove længe, når jeg har (haft) alkohol i blodet. Med en sovende mand, som jeg sådan håber kommer til at blive her meget længe endnu, ved min side. Ved mig. Grinende, gribende, omfavnende, forstående, rummende og alt det andet han er for mig. Jeg mener, han har set mig tisse i bukserne og synes stadig jeg er sød. That’s a keeper! 

Min kjole, som var én af dem jeg købte under min giga-shoppetur forleden, er fra asos og kan købes HER (reklamelink).

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Ha ha ha, det håber jeg på én eller anden måde ikke – for det var simpelthen så sjovt! 😀

 1. Vi er (heldigvis) nogle, der aldrig lærer det – i hvert fald ikke hver gang????
  Og det er befriende ikke at være den eneste, det “smutter” for i ny og næ ? Og befriende når der (for en gangs skyld) skides på kontrollen og gives los – skål ?
  At man så dagen efter (også) har moralske tømmermænd er en anden sag? , men de pinlige situationer ser altid værst ud inde i eget hoved dagen derpå… (siger jeg i hver fald til mig selv?).

  1. Det pinlige er i hvert fald kun sådan rigtigt pinligt, indtil det er sagt høj, grinet af og klar til at komme i sjove-anekdoter-kassen 😀

 2. Jeg har alt alt alt for tit endt med at tisse i ballarinaerne, til diverse udendørs festivaller/koncerter gennem årenes løb. Der ér drenge sgu alligevel heldige – hvem fanden kan holde balancen på hug, med en promille på 98?

  – A

  1. HA HA HA!! Undskyld, Miriam – virkelig! Det var som om des mere konkurrence-minded du blev, des mere holdt jeg med vores modstandere.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven