mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Andedammen lukker!

Det er med en lille smule vemod, at jeg skriver dette indlæg om mit – vores – lille kontor, Andedammen i Nybrogade, som lukker efter to års vidunderligt virke. Det føles næsten som om en æra slutter, men heldigvis er det kun for at endnu én kan begynde og til dét, glæder jeg mig!

Det hele startede med en brandert på en Byens Kro tilbage i foråret 2016, hvor Sneglen – eller Cecilie, som hun hedder – og jeg sådan for alvor snakkede sammen første gang. Vi klikkede straks og med min ivrige lille iværksætterhjerne på spil, gik der ikke længe førend vi havde fundet de her sjældent udbudte og helt, helt perfekte lokaler i indre København, som vi ville gøre til vores helt eget bloggerkontor. Københavns første, endda! Det var – eller føltes i hvert fald som – verdens bedste beslutning, da vi for akkurat to år siden i dag, dansede sejrsglade rundt, over at have fået nøglerne til vores nye kontor. Og det har virkelig været godt. Kæft, hvor har det være godt, mand!

Men nu er det på tide at komme videre. Ikke fordi Cecilie og jeg ikke længere har et fint og godt samarbejde som kontorduller eller fordi vi ikke længere elsker vores lille Andedam, men fordi vi i virkeligheden allerhelst vil sidde sammen med vores kollegaer i Confetti CPH.

Mange har været forvirrede over hvad forskellen på Andedammen og Confetti var og jeg forstår godt hvorfor. Men altså, Andedammen er Cecilies og mit kontor (hvor vi har haft seks bloggere siddende) og Confetti er vores agentur, som vi deler med med Mette Marie og Christina Dueholm. Vi har et rigtigt godt samarbejde i Confetti og det giver derfor virkelig god mening for os, at dele et fælles kontor, frem for at have forskellige kontorpladser rundt om i byen, og nu har vi simpelthen lige akkurat fået tilbudt de HELT rigtige lokaler til formålet, hvilket altså betyder, at Cecilie og jeg har kigget hinanden virtuelt i øjnene (fordi hun pt befinder sig et sted i Sydfrankrig sammen med sin lille cirkusfamilie) og over et par sms’er besluttet, at opsige vores lokaler i Nybrogade.

Et-par-og-halvfjerds kvadratmeter virkeligt fine erhvervslokaler fordelt på tre rum, køkken og bad med udsigt over Frederiksholms kanal og den store plads bag Christiansborg , som vi nu håber at kunne finde nye lejere til allerede inden 1. august, så hvis I kender nogen der kunne have lyst til eller brug for lige akkurat dét, så send os gerne en mail på andedammencph@gmail.com 🙂

Jeg LOVER at det er nogle usædvanligt dejlige, “skæve” og gode lokaler, fyldt med god karma og – hvis man vil beholde den – den fineste lyserøde væg 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven