mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Pelsede futter, middag i Roskilde og verdens sødeste kæreste

Damer! Skal vi lige få det ud af systemet? Jeg tænker i alle tilfælde at vi næsten ikke kan komme uden om bare lige at blive kollektivt enige om, at det jo er fuldkommen fantastisk at sommeren i dén grad har gjort sit indtog her i landet. Det er ligefrem sådan at jeg her til eftermiddag tog mig selv i at foreslå min børn, at gå over på skyggesiden af vejen, fordi jeg syntes det var lidt rigeligt varmt i solen. Hallo, for et luksusproblem, altså! Og jeg er pjattet med det! Ligesom jeg i øvrigt er det med så meget andet, i de her dage også… Kender I det?

Det faktum at mit bækken er i markant bedring, for eksempel! Shiiit mand, hvor gør det mig glad i låget.

Jeg skal nok komme med en lidt grundigere udredning for hvad jeg har gjort for at afhjælpe smerterne indtil videre og hvad min plan er fremadrettet, men dén slags kræver simpelthen lidt mere fokus end hvad jeg kan præstere i skrivende stund, hvor mine øverste 30 centimeter er usædvanligt baldret på den helt rigtige, solbeskinnede måde. Det bedrede bækken har nemlig betydet, at jeg jeg rent faktisk har været i stand til at nyde solen i denne uge (i modsætning til sidste uge, som jeg primært tilbragte liggende på siden med en pude imellem knæene) og dét altså på en måde, hvor hvert eneste minut er blevet brugt ganske effektivt, sammen med kæreste og børn, forskudt af hinanden på en måde, som har givet mig noget at se til på den bedst tænkelige måde (selvom min bugnende vasketøjskurv muligvis er uenig med mig, i min prioritering af tid).

I mandags, som det skal handle om i dag, hvor mit bækken endelig syntes at være i bedring, slog Simon og jeg et smut forbi min kolonihave, hvor han – mandemanden, som jeg kalder ham – som det mest naturlige i verden tilbød lige at gøre min terrasse færdig imens jeg tog en skraber på trampolinen. Mandemand, siger jeg jer! Jeg kunne selvfølgelig ikke finde ud af at ligge stille, men ikke desto mindre undgik jeg at rende foroverbøjet rundt og sætte skruer i de mange trykimprægnerede brædder og kunne i stedet nyde synet af andre der gjorde arbejdet – og dét i øvrigt uden t-shirt. For vores begges vedkommende, naturligvis 😉

Den er simpelthen blevet så god, den terrasse dér og jeg glæder mig sådan til at få styr på nogle lækre havemøbler (jeg skal bare lige finde ud af hvilken slags jeg egentlig er ude efter) og en masse hyggedims og potteplanter og dén slags og så skal I selvfølgelig nok få lov til at se den.

Efter terrassebygning og et bad, som endte med at foregå i haven under strålen fra en vandekande, fordi jeg åbenbart ikke havde fået købt det rigtige beslag til min bruseslange på badeværelset (what do I know!?), kørte vi ind til Roskilde og spiste på den nordiske restaurant Moerh, hvis nogle af jer kender den? Det var et hyggeligt sted, med god hvidvin og en drøngod ret fuld af brunet smør og asparges, som blev flot efterfulgt af en skøn slethvar, som strøg lige ned og gjorde mig en lille my lykkeligere end jeg var i forvejen. (Forud for dem, var vi startet ud med et par kolde retter til deling, men dem vil jeg ikke gøre så meget ud af at berette om, for de var ærligt talt ikke pengene værd i min mund…).

En lille smule tipsy (som jeg bliver af to glas hvidvin fordelt ud på et timelangt måltid) slentrede vi tilbage igennem den gamle by, hvor jeg så mit snit til at lokke Simon til at agere fotograf for en stund. Ikke så meget fordi jeg skulle noget særligt med billederne, men fordi jeg syntes det var så grinagtigt at få ham til at tage “outfitbilleder” af mig, iført de af mine mange sko, som han afskyer allermest 😀

Simon mener at skoene ligner noget fra en halvgammel pornofilm, som ikke just er amerikansk produceret og jeg ville da også lyve, hvis jeg ikke sagde at jeg godt kan forstå hvad han mener, men helt ærligt, så synes jeg de er nogle af de allersejeste sko jeg har.

… Og så synes jeg i øvrigt at jeg har verdens sødeste kæreste, når han – samme dag som han har bygget mig en terrasse og uanset hvor grimme han synes mine sko er – gladeligt stiller op som fotograf. Dét er fanderne’me da kærlighed!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Dét er virkelig sødt! Og skoene, sandalerne, klipklapperne eller hvad vi nu skal kalde dem, jah, jeg synes de er voldsomt seje!

  2. Fedt, du er glad for dine sko… meeeen jeg er altså 100% med kæresten ??
    Dejlig sommer til jer ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven