mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Kom med indenfor i min kolonihave

I virkeligheden skal det handle om indretningen i mit kolonihavehus, som I får lov til at se i dag, men inden da, bliver vi nødt til lige at snakke om en ting. På vej ud til kolonihaven her til formiddag, overtalte drengene mig til at måtte få en chokoladebolle, hvorfor jeg stoppede ind hos den lokale bager i Hedehusene og købte en halv liter mælk til kaffen og to chokoladeboller. Chokoladeboller, som sidenhen viste sig at være noget der mindede mere om kage end om boller, hvorfor jeg noget forvirret bad instagram om råd. Var det kage eller var det chokoladeboller? Og så skal jeg elelrs lige love for at mine følgere kom op ad stolene, for aldrig nogensinde har jeg fået så mange beskeder – og dét endda på trods af at jeg havde lavet en afstemning, hvor man kunne give sin mening til kende. Shiiiiit, manner! Nogle mente at jeg var helt tabt bag en vogn, hvis jeg ikke vidste at dét altså var sådan en rigtig chokoladebolle så ud, imens andre mente, at bagerdrengen måtte have sovet usædvanligt lidt (dén slags tænker jeg i øvrigt er en ret god mulighed på en lørdag) og givet mig den forkerte “bolle”. Jeg hørte fra bagere på begge sider af hegnet og jeg er fuldstændigt ligeså forvirret, som jeg var inden jeg spurgte – til gengæld ved jeg at jeg, fremadrettet, altså vil bede om en the-bolle med chokoladestykker, når jeg får lyst til (at give mine børn) en chokoladebolle, som jeg kender dem fra min barndom 🙂

Kagerne strøg til drengenes store tilfredsstillelse selvfølgelig ned og imens kunne jeg give den en skalle med at få styr på indretningen i mit lille hus.

Det har holdt hårdt, at få gjort mit kolonihavehus til hvad det er i dag, men ikke desto mindre, så er jeg simpelthen så glad. For resultatet indtil videre og for at have været med helt fremme ved frontlinien igennem alle processer, lige fra etablering af tilbygning, køkken og bad, til terrasse og nu til den lidt mere hyggelige del, med indretningen i huset. At jeg har haft hænderne solidt placeret i det hele gør selvfølgelig, at jeg synes at mit lille kolonihavehus er utroligt meget “mig” og hvis jeg kunne vise jer, hvad jeg tror det gør ved mit blodtryk at være derude, ville jeg gøre det. Der er simpelthen så dejligt! Nu også indenfor, som endelig har fået en overhaling. Indtil for et par dage siden, var huset primært fyldt op med forrige ejers møbler og deslige, hvilket har været dejligt, nemt og billigt, ikke mindst, men nu var det altså på tide med en lille opgradering.

Som I måske husker fra da jeg i mellemdagene lavede en make-over af mit soveværelse, så er jeg helt pjattet med Bloomingville, som altså også har fået lov til at spille en ret stor rolle i indretningen af mit kolonihavehus. De har et kolo-enormt (pun intended) vareudvalg, med noget til enhver smag og dét altså til helt udmærkede priser.

Alle puderne og det latterligt flotte (og bløde!) tæppe er fra Bloomingville og kan blandt andet købes HER. Sengen er en sovesofa fra IKEA, som jeg har gjort lidt mere personlig med nogle knopper fra Bloomingville.

 

Også i køkkenet er der sket lidt forandringer, men fordi jeg stadig ikke har fået et spisebord derud (jeg vil egentlig helst have mit gamle runde spisebord fra lejligheden, ud i kolonihaven, men det kan lige akkurat ikke komme ind i min bil, suk!) og også mangler at få styr på nogle lamper og dén slags, så må I klare den med nogle detaljebilleder derfra i denne omgang. Altsammen med ting fra Bloomingville, i øvrigt 🙂

Ja, jeg er altså ret meget fan! Af kageagtige chokoladeboller, af Bloomingville og i særdeleshed af mit kolonihavehus!

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Hvad har du for en bil? Måske bordet kan være i min… jeg har en søster i Stockholmgade som jeg skal ind til fredag aften og til Køge efterfølgende, og jeg tager det gerne med hvis det kan være i min Fiesta (og det passer ind i dit program).

  Mvh Majken.

  1. Ej okaaaaay, hvor er du sød! Jeg er dog ikke sikker på at din bil er så meget bedre end min til formålet :-/ jeg har en Peugeot 208 og jeg tænker ikke at en Fiesta er såååå meget større. Men KÆMPE TAK!! ❤️❤️?

   1. Det tror jeg du har ret i – de er vist samme klasse de 2.

    Velbekomme! Hjælper gerne hvor og hvis jeg kan ?

 2. Har ikke set et billede af chokoladebollen, men i Kbh. er en chokoladebolle et stykke wienerbrød med chokoladeglasur og lidt creme indeni.. Før i tiden var der sukat og rosiner i en fastelavnbolle, men ingen glasur, det er dog skiftet.

 3. Hvor emmer det bare af hyggelighed det der! Det indbyder bestemt til at man godt ku’ smide stængerne op og spise en “ the bolle med chokolade” og en kop kaffe ?.
  (Sådan en hedder altså “chokoladebolle” i Aaller’n ossé)

  – A

 4. Hej, det ser virkelig hyggellgt ud. Og Roskilde/Hedehusene er altså hygggeligt ☀️ Hvor er “stige” og væguret fra? Også Bloomingville? 😉

 5. Okay, beskrivelsen af ‘chokolade-bollen’ må være ret lokal.
  Men så må ‘the-bolle med chokoladestykker’ være en jydeting – for sådan har jeg også altid tænkt en chokoladebolle (og jeg er jyde!) . Hvis den skulle minde lidt om kage, så ville den allerhøjest bevæge sig over i en scones!
  Beklager input, hører egentlig ikke til her, men jeg er ikke på Instagram, så hører først om dit chokolade-dilemma her og nu ??

 6. Ejjjj, jeg drømmer SÅ meget om en kolo! (Bor i lejlighed i Aalborg – 147 kvm…men ingen have!)
  Er dog i tvivl om arbejdsbyrden (er ikke det store havemenneske). Bruger du meget tid på hækkelugning, græsslågning osv.? Vil elske at høre mere om dit kolo-liv????

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven