mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det hårdeste ved moderskabet…

Glem lortebleerne, gylpen, vasketøjet, de mange tandfrembrud og de blødende bryster i starten af ammeperioden, som altsammen er vand ved siden af dét, der i hvert fald for mig, gjorde mine børns første år allerhårdest:

Søvnunderskuddet.

Når jeg tænker tilbage på de par år af mit liv, jeg har tilbragt som mor til babyer, er søvnunderskuddet et gennemgående tema, som uden så meget som skyggen af tvivl overskygger alle de andre udfordringer jeg ellers har stået overfor. Okay, så var der også lige usikkerheden, som især første gang, fyldte virkelig (virkelig!) meget, men hvis ikke det havde været for søvnunderskuddet, så tror jeg faktisk jeg havde håndteret alle mine mange usikkerheder væsentligt bedre, end hvad tilfældet ofte var.

Aldrig i mit liv har jeg været så træt, som jeg har været det imens jeg har haft babyer og sjældent har jeg følt mig så meget in sync med en filmkarakter, som jeg gjorde det med hovedpersonen, da jeg for nogle uger siden var til en forvisning af filmen Tully, som har premiere landet over på onsdag.

Tully, filmen om en særdeles autentisk mor til tre, som i dén grad mindede mig om, hvordan jeg selv havde det i de der år, hvor søvnen var en mangelvare på samme måde som gær var det under storstrejken i 1998. Selvom jeg godt ved at det er forbudt at sige, så tror jeg altså næsten ikke at der findes nogen som forstår dén form for udmattelse, førend de har fået børn. Okay, hvis man har været torturoffer, skal jeg ikke afvise, at man kender til det samme og langt mere til, men jeg tror simpelthen ikke der findes nogen “almindelige” jobpræstationer, specialeopgaver eller kærestesorger, som kan måle sig med jeg-er-lige-blevet-mor-og-jeg-sover-fucking-aldrig-udmattelsen, som selvklart kommer i ledtog med den vildeste hormonrutschetur nogensinde og en krop der er så absolut på sit lavpunkt, efter at man har født hvad der mest af alt føles som en damptromle og tarmene i øvrigt selv flere uger efter har svært ved at finde deres oprindelige plads i den alt for store bughule. Det var uoverskueligt hårdt, ikke at sove og selvom jeg med garanti nok har glemt sådan helt hvordan det føltes – ligesom jeg nok også har glemt det med de der bækkensmerter jeg skrev om i går – så husker jeg stadig fornemmelsen af det vacuum jeg ofte følte jeg befandt mig i. Jeg husker stadig fornemmelsen af, at alt jeg bare gerne ville var, at få lov til at sove. At få lov til at ligge lidt, helt for mig selv, og sove indtil jeg vågnede virkede nærmest som en utopisk drøm, dengang jeg havde babyer. Ligesom hovedpersonen i Tully, som ender med – i ren desperation – at hyre sig en natbarnepige, som i dén grad kommer til at gøre en forskel, som jeg i hvert fald i min vildeste fantasi nærmest ikke havde troet var mulig.

Tully skildrer moderskabet uden filter. Med mærkelige bryster, umulige børn, spildt modermælk (der i dén grad er til at græde over, når man lige har malket det ud) og selvfølgelig søvnunderskuddet og jeg elsker det! Jeg elsker, at filmen tør vise hvordan det i virkeligheden er. Hvordan kærligheden nogle gange flyder over i arrigskab og hvordan det hele momentorisk kan synes fuldkommen uoverkommeligt og hvordan man – eller jeg i hvert fald – som mor nogle gange bare har haft lyst til at kaste håndklædet langt ind i den fucking ring og række en finger i vejret og skride fra det hele.

Filmen får en pokkers masse stjerner herfra og uden at vide hvad der ellers kommer i løbet af året, så vil jeg godt tillade mig at påstå, at den er årets vigtigste film, når det kommer til temaet omkring moderskab. Derfor vil jeg med stor glæde gerne have lov til at byde på en lillebitte konkurrence om 5 x 2 biografbilletter til Tully og dét ovenikøbet inklusive guf (sidstnævnte kun hvis I går efter en at se den i en af Nordisk Films biografer, som er de eneste, som har forstået mit slikhungrende filmhjerte)!

Se traileren og deltag i konkurrencen lige nedenfor 😀

Vind 5 x 2 biografbilletter til Tully

Læg en kommentar, hvor du skriver:

 1. hvilken dag du gerne vil ind og se Tully i biografen
 2. I hvilken biograf du gerne vil se Tully

For mit eget vedkommende kan jeg afsløre at jeg har inviteret én af mine gode veninder ind og se den torsdag eller fredag aften i Palads Bio, hvor I skal være så hjertens velkomne til at sige hej, kramme og tage selfies i fuldt flor, hvis vi ses!

Jeg finder de fem vindere allerede på onsdag d.9.maj og giver svar her i kommentarfeltet, så hold godt øje! 😀

Slutteligt vil jeg bare lige, til jer, der endnu ikke er “kommet ud på den anden siden”, stadfæste at det selvfølgelig – som den slags heldigvis har det med at gøre – for længst er gået over, det der med aldrig at sove og det der engang var min vådeste drøm (flere nætters sammenhængende søvn i streg, FYI) er blevet til min virkelighed, som nu i langt højere grad er blevet erstattet af et selvforskyldt søvnunderskud. I ved, sådan et, der er kommet af overmod, rødvin, veninder og en usædvanligt lækker kæreste og dét jeg har altså ingenlunde i sinde at klage over 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (112)

 1. Vedvarende Søvnunderskud er simpelthen så hårdt! Det er nærmeste tortur. Men årsagen til underskuddet er simpelthen det mest fantastiske så man overlever det. Moderskab rocks!

  Lyngby Bio – søndag den 13. På mors dag ✌???

  1. Tillykke! Du har vundet to billetter til filmen og vil snarest modtage en e-mail, som du bedes besvare hurtigst muligt, så vi kan få styr på billetterne til dig 🙂

 2. Er fuldstændig ligeglad med hvad dag jeg skal ind og se den? som mor og næsten nybagt mor ville det bare være lidt rart at komme ud? jeg vil tage min mand med så han kan se hvor fucking hårdt det er at være mor? vi har en datter på 8 år og en søn på 10 måneder og jeg skal da lige love for vi blev sparket til bage til sten alderen… Så det kunne være så fedt med en kæreste aften??

 3. Mor til 3 drenge ?? kommer for sjældent i biografen.
  Stort ønske til min fødselsdag på fredag 11/5 i bio Kolding storcenter

 4. Must-see film!
  Jeg vil jeg nok helst se i min stambiograf i Lyngbys Kinopalæ og gerne lørdag den 19. maj efter jeg har holdt 1. fødselsdagsfest for min datter og inden jeg skal holde 2. fødselsdagsfest for hende om søndagen… livet som mor❤️

  1. Tillykke! Du har vundet to billetter til filmen og vil snarest modtage en e-mail, som du bedes besvare hurtigst muligt, så vi kan få styr på billetterne til dig 🙂

 5. Tidspunkt og biograf er næsten underordnet – jeg ville bare så gerne invitere min søde kollega Maria med for nøøøj hvor vi kæmper (på 2. år) med unger der ikke gider sove om natten. Det ville være rart at føle vi ikke var alene om det 🙂

 6. Åh ja, søvnunderskud… kender det alt for godt… min yngste på knap 13 mdr er først lige begyndt at kunne sove 5-6 timer i streg …. ??

  Jeg vil invitere min søster i Bio Silkeborg, hvis jeg vinder – det skal nok være fredag d 18/5.

 7. Jeg ville tage min mand med ind og se den fordi han sov og sov og sov igennem vores datters første 2 år hvorefter vi fik en lillebror – og så tvang jeg ham til bare engang imellem at være vågen. Det var når han fandt mig grædende, ammende spædbarnet med hånden ved den 2 årige. Det er så absolut det hårdeste jeg har prøvet. Vores datter fylder 10 år idag – og hun kommer stadig om natten ?

 8. Tja, ville nok invitere en med-mor og svælge i selv-genkendelighed, gerne i Århus d. 21. maj

 9. Fredag aften i palads bio??
  Jeg har termin d 10/11, så en hyggelig aften i bio med min søster, til en realistisk film hvad der venter mig, vil bare være dejligt?

 10. HEP – jeg stemmer for at du vælger mig og min gudeskønne veninde Maria. Vi er begge “nybagte” mødre med søvnunderskud i fuld flor?? Havde det ikke været for vores daglige korrespondence tror jeg vitterligt at jeg havde mistet modet og var gået fra forstanden. Så jeg ville elske at forkæle hende med en tur i biffen og det kunne da være så hyggeligt at gøre det fredag i palads. Så får du en krammer som tak for billetterne og en god blog❤️

 11. Jeg troede aldrig jeg ville sove igen!! Det varede næsten to år her med den mindste – søvn er en luksus!!! Ville indvitere min veninde som jeg skal ses med d 19.maj i palads. Det er næsten 3 år siden sidste voksenaften – glæder mig!!

  1. Tillykke! Du har vundet to billetter til filmen og vil snarest modtage en e-mail, som du bedes besvare hurtigst muligt, så vi kan få styr på billetterne til dig 🙂

 12. Har en søn på snart 4 og en datter på 2.. Sad med et kæmpe smil på læben, da jeg læste dit indlæg og efterfølgende så traileren – kan så meget sætte mig ind i det hele. Vil invitere min søde veninde, som også er mor, med:-) Aarhus, evt. nu på søndag.

 13. Jeg har en datter på snart 4 måneder, og hold da op hvor er det bare hårdt! Heldigvis har jeg en fantastisk mor, der hjælper mig. Så hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg tage min mor med i biografen i Waves, når min mand har fri på torsdag :-).

 14. Jeg skal da med på fredag i Palads 😉
  Jeg trænger SÅ meget til en friaften efter syge børn i en måned (dobbelt op på skoldkopper OG falsk strubehoste!). Og det ville da også være skønt at få lokket en veninde med, så vi kan sidde og nikke genkendende til det hele.

 15. Jeg vil invitere min skønne veninde Maria, som blev mor for 2 måneder siden ❤️ Så kan jeg blive mindet om, hvad jeg har valgt at gå ind til igen ?

 16. Den lyder virkelig spændende! Ville gerne ind og se den på Mors dag i Nordisk film biograf i City Syd, Aalborg ??

 17. Uhh jeg glæder mig til at se den film – men er endnu ikke klar til at være væk fra den Bette, så må vente til den kommer på Blockbuster ??
  Men at søvnunderskud er en bitch, skriver jeg under på! Som mor til tvillinger fra 2011 og lillebror på 6 mdr ❤❤❤

 18. Åhh ja tak jeg er der stadig men to teenager og en 2 årig der stadig ikke sover igennem. Vil nyde en aften ude med en veninde på fredag den 11.maj i Herning

 19. Jeg er med på fredag i Palads:-) Og jeg tror endda, at jeg vil kunne holde mig vågen gennem hele filmen. Noget der var nær en umulighed, da mine piger var små (de er 5 og 8 år nu). Nej, hvor har jeg sovet godt i biffen. Også til rigtig gode film!

 20. Jeg vil gerne se den i Pinsen i Fields 🙂 Er på barsel med min datter på 4,5 måned og kunne i den grad godt bruge en venindeaften med en anden træt mor, hvor fædrene tager sig af babyerne 😀

 21. Ville invitere min gode veninde Elisabeth med. Hun har fået 2 børn med 14 måneders mellemrum. Jeg selv har fået nr 3 som efternøler, så er startet forfra med søvnunderskud – og havde total glemt hvor hårdt det er.
  Vil invitere hende med i CinemaxX på mors dag i Aarhus

 22. Dato og biograf er underordnet, men jeg ville elske at vinde billetterne! Jeg elsker Charlize Theron og alt, der har noget at gøre med moderskabet. Jeg er selv mor til to dejlige børn, der nu heldigvis sover hele natten nu – de er 4 og 6 år nu, men jeg kender alt til søvnunderskud og det er forfærdeligt. Jeg håber på at vinde!

 23. Vil gerne se den i Sønderborgs nye biograf ? Hvilken dag er underordnet, bare det ikke bliver for sent, for så er jeg bange for at falde i søvn i biografen. Vil tage en veninde med.

 24. Filmen er en must-see. Dagen er nærmest ligegyldig, det skal bare gå op i en højere enhed med 2 små børn. Og kun for slikkets skyld kører jeg gerne til Aalborg 🙂

 25. Jeg vil gerne se filmen på lørdag i Aarhus.

  Det ville være passende at før-fejre Mors Dag med min veninde. Med for tidligt fødte tvillinger og en mand i kørestol pga handicap, så kender hun om nogen til søvnunderskud! Den gang aflastede jeg hende, hvor jeg kunne, og det kunne være interessant sammen at vende tilbage nu 11 år, hvor søvnunderskud ikke længere er et issue

 26. Jeg vil tage min kæreste med ind og se den i Palads i weekenden der kommer. Han holder mig ud i mit speciale, som er min prøvelse lige nu.

 27. Min veninde Heidi og jeg vil meget gerne se den i Palads på fredag??❤️ vi har fulgtes igennem søvnunderskud og børne sygdomme de seneste 6 1/2 år? Og nu da mindste endelig er begyndt at sove igennem har hun kæmpe marreridt, så sammenhængende SØVN og venindetid står højt på ønskelisten??

 28. På lørdag, i kinopalæet i lyngby.
  Jeg er ambivalent som kommende mor. Skal man vide hvad man går ind til? Eller er lykkelig uvidenhed at foretrække? 🙂

 29. Jeg vil så gerne invitere min fantastiske veninde Heidi med ind og se den. Hun venter sit første barn til september og jeg er alenemor til en treårig, så vi kunne så godt trænge til en tur i biffen inden hendes lille søn kommer. Det er ikke blevet til mange ture i biffen i de sidste tre år. Dagen må vi finde ud af, da det lige skal planlægges med pasning af min søn 🙂 Vi vil meget gerne se den i Bio Silkeborg.

 30. Jeg vil virkelig gerne invitere min søde veninde med ind og se den på lørdag i Aalborg Kennedy ??

  1. Tillykke! Du har vundet to billetter til filmen og vil snarest modtage en e-mail, som du bedes besvare hurtigst muligt, så vi kan få styr på billetterne til dig 🙂

 31. Tully lader til at være en film jeg absolut skal se.
  Tak for anbefalingen 😉

  Jeg vil gerne se den torsdag den 10/5 eller søndag den 13/5, og gerne på Falkoner.

 32. Mandag d. 22. Maj vil jeg gerne invitere min kæreste i Imperial for at se filmen. Vi skal være foreældre for første gang til oktober og har vidst brug for at se andet en pastelfarvede Instagrambilleder af livet med en nyfødt ?.

 33. Åh ja… husker så tydeligt at være udekørende i job, og ofte sidde over rattet og ønske at køre i grøften, for bare at få lov at sove… bare 5 minutter! Det var sindssygt! Tre børn på 4 år! ? jeg ville elske at tage min veninde med på fredag den 11/5 – hende jeg altid ringer til når der er brug for råd om moderskabet! ?

 34. Jeg vil elske at komme ind og se den i Aalborg med en god veninde, hvornår er ikke vigtigt – blot en dag der er plads til to tøser slår deres rumpe i sædet og nyder genkendelighedens øjeblik ?

 35. Ahmen altså, det lyder jo som en must-see film, siger hende, der er i slutningen af barsel #2.
  Jeg vil gerne tage min veninde Nadja, mor til 2 børn, med. Hun er min “go-to” med råd om børn og babyer, fordi alt er uden filter, og vi kan tale om ALT, også ting, man ikke spørger eller taler om. #minredning #minforståelse

 36. Vil gerne se denne med garanti fantastiske & frygtelige film torsdag AFTEN – ikke noget med formiddags-BabyBio (det ville ellers være ironisk) – så det kan være SNART og samtidig på en friaften for min mand, så han kan have ungerne og jeg kan have EN VENINDE! Før jeg fik børn, boede jeg i de københavnske biografer halvdelen af min vågne tid, rundt regnet, så det ville blive tiltrængt og liflig filmsmovsning & kærkomment gensyn med en kær veninde OG ENDNU EN KÆR VENINDE, nemlig Dagmar! <3

  1. Tillykke! Du har vundet to billetter til filmen og vil snarest modtage en e-mail, som du bedes besvare hurtigst muligt, så vi kan få styr på billetterne til dig 🙂

 37. Vil invitere min søde veninde & kommende mor “kollega” med i biografen, Mandag d.14 Maj i Lyngby Bio?

 38. Jeg ville gå i baby-bio i Falkoner og se den med en af damerne fra min mødregruppe. Vi trænger sgu til at komme lidt ud??

 39. Åhh den skulle ses i Kolding eller Haderslev når den nye bio åbner lige om lidt. Og gerne omkring den 16/4
  Og den skulle ses med den største respekt, når man selv har haft 3 ørebørn, og sidste nævnte som næsten ødelagde et ægteskab pga søvnmangel, indlæggelser, en mor der gik ned rent psykisk pga ikke og sove og og og ja man kunne jo skrive en hel bog.

 40. Lørdag aften og jeg ville invitere min kæreste – han har godt af at se, hvad der er i vente 😉 <3

 41. Gisp, jeg husker det alt for godt. Jeg er snart i uge 35 og skal til det igen med nr. 2. Lige om lidt.. Jeg vil gerne se den i Hillerød d. 14/5 🙂

 42. Jeg er 26 uger gravid, så det lyder som en god film til lidt mental forberedelse ?

  Jeg vil gerne se den mandag aften den 14 i palads !

 43. Jeg vil invitere min bedste veninde med ind og se den i Kolding Biocenter dem 18. maj 😀

 44. Jeg ville tage min veninde Rie med, vores piger er født med 2 dages mellemrum, så vi ved begge hvor hårdt det til tider kan være/er..
  Så kan fædrene få en hyggeaften med børnene, mens vi går i biffen…
  I odense i løbet af juni..

 45. Glæder mig så meget til at se den film ? Og skal ind og se den sammen med to gode veninder ?

  Tirsdag d. 24/5 i lido, Vejle

 46. Jeg synes det er ufatteligt, hvor få der råber højt om, hvor hårdt det OGSÅ er at blive mor, selvom man elsker de små mennesker mere end hjertet kan bære.
  I starten følte jeg mig helt forkert, når overskuddet bare ikke var der. For hvem kan man sige den slags til, når det primære fokus er på den lyserøde sky?

  Derfor vil jeg elske at se en film som Tully, der sætter fokus på netop det! Og hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne se den i Palads, onsdag den 9. maj kl. 18.45 ???✨

 47. Jeg vil tage min gode veninde Lea med i Aalborg Kennedy biografen.
  Datoen bliver en dag hvor hun kan få kæresten til at passe børnene på 6 måneder og 4 år.
  Og sikkert ikke for sent, for at hun ikke falder i søvn ? ?
  Mine to piger sover heldigvis rimeligt fornuftigt nu, men jeg kan stadig huske de lange, søvnløse nætter ?
  Kh Monica

 48. Den vil jeg virkelig gerne vinde billetter til – kunne godt tænke mig at se den i BIG Herlev sammen med min dejlige kusine Sandra. Forhåbentlig kommer den som “babybio” film så vi kan have vores to mindste fyre på hhv 6 og 3 måneder med og sidde og nikke genkendende til det hele med store søvnrande under øjnene. ?

 49. Som en alene mor til to børn, en pige på otte og en dreng på 6 mdr, har jeg virkelig brug for at se og høre at andre er i samme situation og ved hvor hårdt det er! Har sovet sammenlagt 4 timer i nat med to afbrydelser, og skulle op og have storesøster i skolen, var så træt at jeg tabte min kaffekop ud af hånden- ud over mig selv, min hvide t-shirt, bord, gulv, vægge og datterens sko…?? Nu sover baby og jeg er ikke i nærheden af et sted at lægge mig…
  så… Empire, Nørrebro?

 50. Med en dreng, som i de første to år sov som én, der konstant var på speed, dvs med 5-15 opvågninger Per nat, og med en baby på vej (termin midt juni), ville jeg elske at se Tully i Hillerød Bio mandag 14/5.

 51. Helst en dag og et sted der er baby bio 🙂 Men ellers så Odense på onsdag d. 16. Er selv mor til tre, den yngste er 2 uger idag, så kan genkende en hel del fra traileren.

 52. Mor til tre drenge på 1, 3 og 6 år.
  Skulle have været en tur til Ystad saltsjøbad på torsdag til lørdag i denne uge med min kæreste og far til mine drenge.
  Min fødselsdagsgave og en tur son vi har glædet os åndssvagt meget til i over tre måneder – det der har holdt os oppe, når vi aften efter aften kigger træt på hinanden og siger “hej- hvem er du?”.

  En tur som idag, så tæt på målstregen, er blevet aflyst, fordi vores pasningsmulighed er røget… NOOOOOO!!!! Jeg tror at yderlige ord er unødvendige for at beskrive min følelse lige nu..

  Så det ville da være et (lille) plaster på såret, at kunne invitere min søde kæreste en tur i biffen torsdag eller fredag aften. Det må da være muligt at finde pasning bare et par timer!

  Vi ville gå i palads – det er et must med slik!

  Knus fra Lea

 53. Den vil jeg gerne se i Odense (nordisk film) en dag min søster har tid! Vi er begge mødre til et årige og min søster ventet nu nr to. Hun er allerede en presset dame og har brug for lidt forkælelse og mig-tid. Jeg er helt sikker på vi begge kan relatere og så trænger vi til en god tur i biffen uden unger ❤️

 54. Et sted i København, f.eks. Palads. Med en søn på knap 9 måneder ville det gøre sååå godt for mig at forlade matriklen et par timer og få luftet lattermusklerne med en veninde. Så lover jeg at gøre mit bedste for ikke at døse hen i biografmørket ?

 55. Ja tak til biobiletter! Mor til Luna 2.5 år. Jeg vil invitere min søde veninde Tine med, som er gravid for 2.gang (held og lykke!!) Jeg er lige glad hvilken dag, jeg vil bare gerne i biografen! ? I en biograf her i København. Det kunne vel sagtens være Palads ? God dag Cana. ❤️

 56. Åhhhhrrrr den vil jeg bare rigtig gerne se sammen med min skønne søster. Har begge haft børn der har været MEGET vÅgne om natten det første års tid, så den vil være helt på sin plads ???
  Vi vil gerne se den lørdag d. 19 maj i Viborg ??

 57. Jeg har ikke selv set filmen endnu, men har hørt at den har fået en del kritik. Uden at spoile for meget, vist fordi den handler om noget mere alvorligt end søvnmangel. Hvad tænker du om det?

 58. HØRT ! Den 22/5 i Kolding med min veninde, som har nr. 2 på vej – og den første sover ikke igennem endnu.

 59. Jeg forsømmer mine veninder for tiden, så jeg ville hive en dem med i biografen i Kolding mandag den 14. maj.

 60. Palads – fredag!
  Jeg ville blive så god for en biotur, da jeg siden min søn blev født ikke har været i andet end babybio…. hmm. Han blir 3 år. Det har ikke været andet end en forglemmelse i, at huske mig selv 😉 det begynder sp småt at ske med mikro skridt for mit vedkommende og jeg er klar til både politik, film, hverdag og at være andet end KUN mor….

 61. Min datter er præcis 12 uger gammel i dag – så den der film vil jeg SÅ gerne se! I Palads med en god medmor-veninde en lørdag eller søndag formiddag, hvor mændene passede bebserne 🙂

 62. Jeg vil gerne se den i biografen i Kennedy Arkaden i Aalborg på lørdag, d. 12/5 ? jeg bliver snart selv mor, så den film vil jeg rigtig gerne se ?

 63. Min mor kommer på besøg fra Bornholm i morgen og bliver til fredag, så det ville da være perfekt med i biograftur torsdag aften i Palads ✌️

 64. Kl er 19 , jeg er ved at putte min datter på knap 6 måneder, og er ved at falde i søvn konstant. Åh ja , søvnunderskud er bare en uundgåelig del af moderskabet! Men med en datter metr på 5 ved jeg også at den der frarøvede søvn selvfølgelig kommer igen og en dag vågner man op og har sovet 8 t og gudhjælpemig om så ikke også barnet selv er stået op og har taget tøj på og selv hældt havregryn op selv!
  Nå , men der er vi ligesom ikke rigtig med den lille endnu og jeg ville NYDE en aften i biffen ( med snoller- åh der blev konkurrencen lige dobbelt så god !) På mandag i falkoner bio, frederiksberg ?

 65. Jeg vil gerne se den i falkoner biograf på tirsdag. Jeg vil invitere min søde søster med. Hun fortjener at blive overrasket og forkælet.

 66. Med min veninde i pinsen i Palads! Min søn på 4 år sov igennem fra han var 15 måneder..min datter på 2,5 år sover STADIG ikke igennem langt de fleste nætter..så har mere eller mindre været kronisk træt siden 2013! Men de er jo heldigvis mega søde om dagen?

 67. Åh my hvor er det sandt.
  Jeg er alene med to drenge – som dig.
  Min yngste på 18 måneder vågner stadig !!!!! 2-3 gange hver nat….

  Jeg faldt i søvn på toilettet en nat, af ren udmattelse ?

  Jeg vil mega mega gerne se filmen i Kolding d. 18/5 – tja, spontanitet skal planlægges nøje ? ved du nok

 68. Årh! Den skal jeg se! Mor til to dejlige tøser på 1 og 3 år, amning først lige stoppet i sidste uge, og har IKKE kunne gå udenfor en dør i et år – NU SKAL DET VÆRE!! Jeg er klar i Aalborg, men først tirsdag den 29. maj 😀

 69. Jeg ville invitere min dejlige mor med ind og se filmen på mors dag på søndag d. 13/5. Hver dag sætter hun alle andre foran sig selv og sørger for, at vi har det godt. I sidste uge mistede hun sin egen mor, og det har taget hårdt på hende, men som altid holder hun sammen på hele familien og hjælper andre igennem sorgen. Hun har derfor brug for en tur til Nordisk Film Biografer Randers, hvor vi hylder hende, min mormor og moderskabet i sig selv 🙂

 70. Søndag i denne uge og i Lyngby kino med min allerdejligste kæreste aka kommende far til september – så kan vi nå at forberede os lidt på hvad der venter 😉

 71. Lyder som en fantastisk film! Har selv to drenge og var i den grad ved at knække nakken over manglende søvn. Det sidder dybt i mig! 🙂
  Jeg vil gerne have min søster – der har en pige på 6 mdr- med i Empire eller Falkoner Bio lørdag den 19. Maj.

 72. Vil gerne invitere min kære mand med og filmen skal ses på Kinos på Ro’S Torv i Roskilde. Og datoen bliver den dag svigermor har ledig dag i kalenderen til at passe vores2 små piger ?

 73. Falkoner biograf d. 19/5, med min skønne mand, for at fejre at vi d. 1. juni, skal have os en lille dreng, og får alvor får oplevet hvad det vil sige at mangle søvn 😀 ..

 74. Jeg vil gerne se den fredag aften i palads med min dejlige veninde, son ligesom jeg, snart skal være mor?

 75. Super fint indlæg. Jeg læste at Charlize selv er enlig mor til 2, så forventer en medrivende præstation ?. Jeg vil super gerne se den i Dagmar d 16 maj sammen med en veninde eller min mor.

 76. Som mor til 4 vil jeg rigtig gerne se tully på onsdag i Lyngby bio med min veninde Anja som venter barn nr 2 ??

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven