En tur i havnebadet – med en solcreme der holder

I mine unge dage plejede jeg at løbe en tur, når jeg vågnede op med et tungt hoved ovenpå en festlig aften. “Jeg skal svede det ud” sagde jeg altid, selvom min iver for at løbe dagen efter en bytur, i virkeligheden nok nærmere handlede om, at jeg var bange for at nattens eskapader havde givet mig et overskud af indtagne kalorier i forhold til forbrændte. Så vidt jeg husker, virkede det dog ret godt for mig, med den der løbetur. Især når jeg sluttede den af med en sodavandsis, som jeg i øvrigt til stadighed er forfalden til at spise, de dage jeg er lidt tung i både hoved og krop. Alligevel har jeg for længst lagt min vane – altså, den med at løbe, ikke den med at spise is – på hylden. I mange år, fordi jeg slet og ret kom så lidt ud, at mit ofte lidt rigeligt tunge hoved (og ditto tunge bagdel!) nok nærmere skyldtes et slik-svingende blodsukker og et babyforårsaget søvnunderskud, fremfor noget, der var fremkaldt af sjove stunder, hvorimod det nu hvor jeg ikke længere er mor til babyer og i øvrigt også selv vælger hvor lidt eller hvor meget jeg vil sove om natten, handler mere om at jeg simpelthen ikke gider at løbe inde i København. Al ære og respekt for dem, som kan – jeg kan bare ikke.

Til gengæld kan jeg både cykle og bade, som jeg gjorde det fredag morgen i sidste uge, hvor mit hoved, ovenpå en overordentligt hyggelig torsdag aften, hvor jeg havde lidt rigeligt svært ved at finde min seng, var lidt tungere end sædvanligt og solen skinnede så ivrigt at den næsten strakte sig ind ad mit soveværelsevindue og hev mig ud af sengen da klokken slog syv, til trods for at jeg hverken havde børn hjemme eller morgenmøder på programmet.

Det kan virke helt banalt og det gælder garanteret også for langt de fleste af os, men jeg ér altså bare et sommermenneske og jeg kan mærke, at solen gør mig glad helt ind i knoglerne, på en måde, som jeg ellers ikke rigtigt kan finde andre steder. Solen gør mig morgenfrisk og får mig åbenbart til at springe i havnebadet i Nordhavn på en dag hvor jeg nærmest har tømmermænd, hvilket altså ikke siger så lidt! Solen er uden tvivl min ven – men desværre også, fordi jeg fra naturens side er udstyret med meget lys hud, min fjende. Eller var, skulle jeg måske nærmere sige, for ved I hvad? Jeg har sgu fået kulør!

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har været så solkysset som jeg er lige nu og jeg elsker det. Bevares, mine ben er stadig så hvide som vælling, men mine arme, skuldre og mit ansigt begynder altså at ligne noget på én, der ikke længere går under kategorien lige-før-albino. Og dét altså selvom – eller måske endda fordi – jeg altså er ret flittig med at passe på min hud, under solens varme stråler. Påpasselig på den dovne måde, kunne man kalde det. Jeg har nemlig for nyligt fået øjnene op for P20 – en solcreme, der tillader mig kun at smøre mig ind en enkelt gang om dagen og stadig få fuld beskyttelse for pengene. Og ikke alene har jeg fået øjnene op for P20; jeg har simpelthen også indgået et samarbejde med dem, som for jer betyder, at I nederst i indlægget her, faktisk har mulighed for at vinde 3×3 solcremer 🙂

Selvom P20 har været på markedet siden 1970’erne, har jeg faktisk aldrig tidligere stiftet personligt bekendtskab med solcremen, ligesom jeg faktisk heller aldrig har vidst hvad den kunne, som adskilte den fra alle de andre der findes på markedet. Dét ved jeg til gengæld lidt mere om nu og jeg er ret meget fan af to ting især. For det første så kommer den i sådan nogle sprays, som sprayer lidt på samme måde som man kender det fra fx hårlak, hvilket betyder, at man rent faktisk – helt uden hjælp fra andre – kan påføre solcremen jævnt på hele kroppen. Også dér midt på ryggen, hvor man ikke rigtigt kan nå. Det er jo mega smart! Dernæst så holder solcremen sin beskyttelse i op til 10 timer og den kan klare helt op til 4 x 20 minutter i vand, hvilket selvklart er en kæmpe fordel, når man er sådan en type, der har børn, som elsker at lege med vand og man i øvrigt også er ret distræt og har svært ved at huske at smøre børnene – for da slet ikke at tale om sig selv – hver eneste gang de har været i vandet. Med P20 kan vi smøre os godt og grundigt ind én gang og så i øvrigt ikke behøve at tænke på solcreme mere dén dag – næsten, i hvert fald, da den holder i op til 10 timer.

Smart, ik’?

Forleden morgen, hvor jeg altså som det allerførste punkt på mit dagsprogram havde indfundet mig ved havnebadet i Nordhavn, havde jeg selvfølgelig også mine solcremer med. En faktor 50 til de mest udsatte områder og en faktor 30 til mine blege ben, som jeg altså snart håber begynder at tage bare en lille bitte smule farve. Det er vitterligt så let som en leg at “smøre sig” ind med de her solcremer fra P20, som samtidig trænger hurtigt ind uden at fedte sådan rigtigt meget. Bevares, alle solcremer med en faktor højere end 20 fedter en smule, men jeg synes faktisk at de her gør det rigtigt godt i forhold til den høje solfaktor.

Turen i det kolde havnebassin var seriøst noget af det dejligste jeg længe har gjort for mig selv og jeg har derfor besluttet at jeg mindst én gang, hver gang jeg er børnefri, skal have mig en morgendukkert nede ved Nordhavn. I hvert fald indtil min fødselsdag i september, hvorefter jeg mistænker at vandet måske bliver liiiige koldt nok til mit temperament.

Fordi jeg har fået så meget optur over P20, har jeg som sagt overtalt dem til at lade mig dele ud af nogle solcremer til tre af jer! I kan vinde to magen til dem jeg havde med ved havnen i sidste uge og som et lille tillæg, så får I sgu også lige en faktor 20 med i pakken også, således hver af de tre vindere altså modtager både faktor20 -30 og -50, så der burde være noget for enhver smag 🙂

For at være med i konkurrencen, skal I bare skrive hvilken af de to features I tror I kommer til at sætte mest pris på ved solcremerne: 1 ) At den holder længe (også i vand) eller 2) at den er nem at smøre/spraye på?

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (783)

  1. Helt sikkert nr. 2 – at den er nem at påføre. Med to utålmodige drenge, kan det være en udfordring at give dem solcreme på ?

  2. Helt klart nr. 2! Men en søn på otte uger, foretrækker jeg alt, der er nemt ?? ps. tak for en skide sjov og beroligende bog i “40 uger efter”!

  3. Helt klart at den holder længe, min datter for på om morgenen og så skal det holde til en hel dag i børnehave????

  4. Helt klart nr. 2 jeg hader at man skal fedtes ind i solcream når man smører sine unger ind og det skal helst også gå stærkt?

  5. Nr 2☀️??☺️Jeg havde hudkræft for tre år siden. Min læge sagde, at min hud var blevet ødelagt pga af for meget sol i mine 20’er og teenageår. Jeg er så hysterisk med solcreme nu – på både mine børn og mig selv. Jeg har dog aldrig prøvet dette mærke før. Fantastisk med ny info?☀️

  6. At den holder længe! Har brugt P20 i mange år da det er det eneste der har kunne holde min lyse hud fri for soleksem! Vidste ikke den var kommer som spray. Det ser smart ud, men jeg ville stadig sværge til den selvom den skulle påføres på gammeldags maner ?

  7. Fordel nr 3, det med at man selv kan smøre sig ind især på ryggen det driller mig som en sindssyg! Især når man har en mand som virkelig er creme “forskrækket” og helst vil hoppe langt væk, når der bliver spurgt om han ikke lige kan smøre ryggen ind!
   Helt klart også at man kun skal smøre sig ind en gang dagligt, så skal der ikke spekuleres mere i om hvor lang tid solcremen mon holder endnu! ?

  8. Nr. 2 vil have den største betydning i hverdagen lige inden man skal ud af døren og børnene skal smøres inden de skal afleveres – så undgår man fedtede fingre over det hele.
   Holdbarhed er helt klart også et stort + ???

  9. Heeeeeelt sikkert nr.2 – ud over sand er solcrem det jeg hader mest af alt ved min ellers så elskede sommer. ☀️☀️☀️

  10. Nr 1 – det er jo så smart at man ikke skal smøre den på mere end én gang!! Især med små børn, som HADER solcreme!!

  11. Åååh, det vækker totalt minder fra min barndom – den brugte min mor altid på min bror og jeg?
   Men det må klart blive nr. 2?? Mine, de store børn, hader simpelthen at få creme på, og nu hvor vejret er sol sol sol, så er det jo en kamp hver morgen? derfor kunne det da være mega nice lige at spraye det på??

  12. Mine børn er heldigvis blevet knap så irriterende at give solcreme på, så jeg tror faktisk, at jeg går med nummer 1. Altså, at det holder længe, fordi sandsynligheden for, at de selv husker det i skole- og SFo-tid er lig nul. For et år siden var jeg blevet glad, hvis bare den ene af de to gode faktorer havde gjort sig gældende?

  13. Helt klart, at den er nem at smøre på ? Så slipper jeg for mærkelige mønstre på ryggen ??

  14. Nr. 1, da mine børn er så store nu, så vil nyde, at vi kan nøjes med at smøre os ind om morgenen. =0)

  15. Har brugt p 20 i mange år både på børnene og mig selv. Meget tilfreds, især at den holder så længe?☀️

  16. Nr 1 at den holder så længe på huden, at den så er blevet lettere at komme den på huden, gør den jo bare endnu bedre.

  17. Nr. 1. Med én på snart 3 og en nyfødt må det gerne holde længe, da tiden ikke lige altid er til en ekstra omgang smøring.

  18. Nr. 2 at den er nem at smører på. Kender godt solcremen, syntes den er fantastisk da den heller ikke fedter ???

 1. Jeg vil klart være mest glad for holdbarheden for min datter hader virkelig at få solcreme på, så det er nærmest en lille kamp hver gang

 2. Jeg hælder mest til toeren … jeg har EN gang prøvet at “danse” med en stor – og meget kærlig SÆL , i Vesterhavets bølger for år tilbage på maks en halv meters afstand !!!!!!! : )

 3. Helt klart det at den holder længe. Jeg er vitterligt en dør til at smøre mig ind mere end én gang dagligt, så 10 timers holdbarhed er jo helt fantastisk ?

 4. Helt klart den del med at man ikke behøver at smøre så ofte. Min søn er stor modstander af at blive smurt i ansigtet (han er overbevist om at det svier i øjnene, når solcremen rammer over kinden eller under øjenbrynet…), men også at den er nem at smøre på, når man har en krudtugle på 5 år ?

 5. Helt klart at den er nem at smøre ud, så kan jeg pifte mine unger mens de prøver at stikke af:-)

 6. At den holder længe og den holder i vand. Jeg og mine to drenge er en flok vandhunde som tilbringer mere tid i vandet og så er det dejligt at vide at man er beskyttet (til en vis grad) alligevel.

 7. Tænker at begge features er et hit når man har et barn i udflytterbørnehave, som er ude HELE dagen, men som hader at blive smurt ind.

 8. Hvis jeg vandt ville jeg sætte pris på begge – men nok især den første!
  Jeg er så bange for at blive forbrændt med min lyse lyse hud, så jeg påfører mig hele tiden mere og mere solcreme for at være sikker på at det virker. Så det ville være dejligt at kunne tage det på om morgenen og så ikke være nødt til at tænke mere på den sag! 🙂

 9. Jeg vil helt sikkert være mest glad for at den er nem at spraye på! Jeg hader at smøre solcreme på og det er så træls at man er afhængig af en anden hvis ikke man er akrobatisk smidig – hvilket jeg IKKE er! ?

 10. Svært valg ?? Men det må blive nr. 1. Jeg er nemlig også virkelig glemsom mht. at få smurt mig ind i løbet af dagen ?

 11. Min mor har sværget til P20 de sidste par år, fordi den bare holder længere. Desuden er hun også overbevist om at den beskytter bedre end alle mulige andre solcreme. ?
  Kunne da være skønt at vinde et sæt til hende, så hun er klar til sommeren ☀️

 12. 1) At den holder længe (også i vand)
  Jeg vil virkelig elske at vinde denne solcreme og er virkelig imponeret over, at den holder i 10 timer selv efter en tur i vandet. Det er PERFEKT for mig, der altid glemmer at smøre mig ind ad flere omgange og derfor ofte får for meget sol og bliver rød hvilket giver så frygtelig dårlig samvittighed bagefter……… Jeg krydser hvertfald fingre 🙂
  Knus Malou

 13. At den holder længe! Med en datter der ikke skal have for meget sol og en mand der altid bliver rød fordi han glemmer at smøre sig igen, vil de være perfekte heehjemme

 14. Jeg vil sige at begge dele er lige vigtigt. God holdbarhed og beskyttelse, nem at påføre og så skal den ikke fedte – det er det vigtigste for mig.

 15. Selvom begge features er lækre, er det altså nemheden der vinder her – primært fordi jeg ikke får badet så meget. Det kan dog være jeg skal kopiere dit projekt-havnebaderi, når jeg om en måned flytter til Kbh!

 16. Heeeelt klart at den holder så længe! Jeg er en klaphat til at huske at få smurt mig ind i løbet af dagen. Så kun at skulle huske det een gang, er en kæmpe fordel for mit eksamensfyldte hoved ?

 17. Det er helt klart fantastisk, at man kan spraye sig selv på ryggen. For når man ikke lige har en mand til at hjælpe, er det rart, at vi kvinder kan klare os selv!

 18. Nummer 1! Jeg glemmer altid at få smurt det på i løbet af dagen; og i ansigtet er det svært at gøre igen med makeup på ?

 19. Helt klart at den er nem. Tænk på alle de klistrede, fedtede gange hvor det er endt på tøjet fordi der ikke var tålmodighed til at vente.

 20. 1. Jeg har nemlig to vandhunde og den ene har rødt hår og lys hud, så det er overordentligt vigtigt at jeg kan stole på at produktet er vandfast.

 21. At den holder længe – også i vand.. Vigtigt med tvillingedrenge som har det lidt stramt med at blive smurt ind i solcreme hele tiden og skønt at bruge tiden på stranden til andet end at sidde og smøre ?

 22. Jamen begge dele jo, men da jeg for nylig blev lidt rød netop der midt på ryggen, hvor jeg ikke rigtig havde kunnet nå, vil jeg nok især sætte pris på den fine sprayfunktion!

 23. At den holder længe i vand er en klart en stor fordel for mig, som elsker mange små dukkerter i løbet af en strandtur og vores 2 børn som elsker havet lige så meget som jeg gør. ☀️?⛱

 24. Jeg har efterhånden brugt P20 i 10 års tid og er rigtig glad for den gode holdbarhed, som gør det meget nemmere at være på badeferie. Jeg glæder mig til at bruge den til min nyfødte datter, når hun engang bliver stor nok til vores første familieferie. En anden ting, som virkelig rocker ved P20, er, at den er god ved min lidt følsomme hud. Almindelig solcreme har siden mine teenageår altid givet mig uren hud, men med P20 er det slet ikke et problem! Og det er altså meget sjovere at have fin, solbrun sommerhud helt uden bumser 🙂

 25. P20 er en fantastisk solcreme, men jeg har desværre kun en gammel omgang herhjemme. Jeg ville helt sikkert sætte mest pris på nr. 2 da jeg aldrig får smurt mig på ryggen fordi jeg jo ikke kan nå.

  1. HElt klart st den holder længe! Skal arbejde i hjemmeplejen hele sommeren og der er det nødvendigt med solcreme! Og hvilken luksus st kunne nøjes med at gøre det inden man tager hjemmefra!

 26. Helt klart holdbarheden! Jeg hader solcreme af et rent hjerte og det værste jeg ved er at smøre flere gangen om dagen! Men jeg har også respekt for solens stråler og smører mig modvilligt ind flere gange om dagen. Det ville være a god given gift med en solcreme der holder hele dagen efter bare én omgang!

 27. Begge dele men mest at den er nem at få påført! Jeg er virkelig ikke vild med at få fingrene i sådan en fedtet solcreme, så jeg vil elske at spraye det på ??

 28. Af dine to grunde klart nummer 2. Min virkelige grund til at elske P20 er at den er SÅ god ved min hus og ikke fedter den til og giver mig bumser de mest uflatterende steder! ?

 29. Med en 6 årig der seriøst hader alle former for cremer, så synes jeg det er en kæmpe fordel at det kan sprøjtes på! ???

 30. Med en lille gøj på knapt et år, må det uden tvivl være nummer to. Det ville gøre vores daglige indsmøringskamp SÅ meget nemmere ?

 31. Jeg er lidt af en vandhund, for er der ikke køligt vand, så gider jeg simpelthen ikke sole! Så helt klart at de er vandfaste!

 32. Jeg er så åbenbart en af de ubeslutsomme mennesker, som netop i denne konkurrence har svært ved at tage en beslutning.
  For når det gælder så er jeg virkelig en klaphat til at huske at smøre på flere gange, og Så er det jo bare alt for smart, at det er hurtigt at spraye på.

  Så jeg må desværre krydse fingre for jeg vinder alligevel.
  Selvom jeg svarer både 1 & 2.

  Det må jo seriøst bare være verdens fedeste solcreme.

 33. Jeg tænker egentlig begge dele, men hvis jeg skal vælge så 1. Mega smart om morgenen inden ungerne sendes i skole ??

 34. Helt klart at jeg selv kan smøre min ryg ind. Det er så frustrerende at jeg aldrig kan nå derom, lige meget hvor ihærdigt jeg forsøger!

 35. Helt klart at den er nem at bruge! Vi har før købt solcreme på spray, og vi elskede det☀️☀️☀️

 36. Jeg er vild med P20 og det er godt nok svært at vælge hvilken fordel der er bedst. Meen nok det at den er vandfast, så holder den nemlig også hele dagen selvom man bliver ret svedig, vel at mærke uden at man er fedtet.
  Kan ikke finde på nogen ulemper, bruger den hver dag i solskinsvejr☀☀☀☀☀

 37. Helt sikkert nr. 2 -at den er let at påføre. Med to utålmodige drenge kan det være en udfordring at give dem solcreme på ?

 38. Helt klart nummer 2, det er alfa omega ?☀️ Men nummer 1 er helt klart også at foretrække specielt med børn ✌?✌?

 39. Hmm….det er de to ting jeg altid vælger solcreme efter så det er svært at vælge…men nok det at den er næm at påføre…har altid brugt p20 og det er altid et super fint svineri…solcreme på gulvet og på badetøjet for tålmodighed er jeg ikke den stolte ejer af..så det at den bare lige er til at spraye på er da fantastisk.

 40. Helt klart nummer 2, det er alfa omega ?☀️ Men nummer 1 er helt klart også at foretrække specielt med børn ✌?✌?

  God sommer Cana ??

 41. Klart nr 2.. det ville være SÅ lækkert at kunne spray solcremen på, det kan jo godt være svært at få lov til at smøre det på! Mener ikke at det er så svært på min datter men på min mand!!? Han vil ikke stå stille! Det ville være skønt at vinde de 3 flasker, så er der nok til mand og datter.. ?

 42. Absolut at den er nem at smøre på! ELSKER P20! Den eneste solcreme, der hverken klistrer eller lugter fælt! ?

 43. Jeg tror, at jeg vil sætte mest pris på holdbarheden. Det må være fedt at kunne smøre solcreme på om morgenen, og så gå hele dagen igennem og vide, at man er fint beskyttet mod solen uden at skulle genopfriske hver time 🙂

 44. Jeg har også for nyligt stiftet bekendtskab med den, fordi pizz bun allergy ikke længere eksisterer og p20 skulle være det bedste produkt på markedet for os der har en tendens til solallergi.

  For mig var det klart punkt 2 der gjorde mig ekstra glad for produktet

 45. At den er nem at påføre, for jeg er nok lidt for forsigtig til helt at tro på, det kan passe på min lyse hus i 10 timer ?☀️

 46. Jeg foretrækker klart, at den kan holde længe, for jeg glemmer altid at smøre på i løbet af dagen, og så bliver man straffet som rødhåret! Men. Det er altså også fedt, at der er så nemt! Det ville min kæreste sætte pris på, så slipper han for at få fedtede fingre ?

 47. Nr 2, at den er let at smørre/spraye på.
  Er sikker på at min også vil syntes at det er sjovere ???

 48. Nr. 1 ☀️☀️☀️ – absolut bedst for os at den holder længe -det kan være besværligt hvis man skal ha’ solcreme med til et par timer i solen og den skal smøres på hver gang man har været i vandet! I det her dejlige danske sommervejr ville det være fantastisk at vinde ????

 49. Helt klart, at det er hurtigt og nemt at påføre. Både far og søn er pyldrede, når det kommer til påføring af solcreme. Og det kan endda være, at den kunne klare mim ryg, så jeg ikke skal overtale min mand til det!

 50. Helt sikkert at den er så nem at få på ungerne. Med en 7 mdr. baby der ikke synes creme er fedt på nogen måde så tænker jeg den ville være skøn ☺️☺️

  God sommer

 51. Nr. 2) at den er nem at opføre ?

  Med 3 børn, som alle er lige lidt begejstret for at blive smurt ind, vil det gå som en leg ??

 52. Helt klart spray-delen, det er så nemt og praktisk – også hvis man er alene og ingen kan hjælpe ?

 53. Helt klart nr. 2! Det er drøn smart om morgen når 2 drenge skal have solcreme på inden skole og BH, da det går noget hurtige med en spray✌?
  Krydser fingre ?

 54. 2) At den er nem at smørre på ?? Både mand og barn herhjemme hader at smørre solcreme på. Så det passer perfekt hertil ?

 55. Uden tvivl nummer 2..? Er man solo-bader til tider kan det være svært at få et jævnt godt lag på ryggen hvilket denne vil kunne hjælpe med ☀️☀️

 56. Kære Cana,

  Jeg er helt klart mest vild med, at solcremen holder længe – også i vand! En bonus er, at den slet ikke er nær så klistret, som mange andre solcremer er. ???

  Hav en fortsat dejlig, solrig dag med dine lækre drenge. ?☀️

 57. Helt klart nr.1
  Jeg vil have noger der holder længe, børn er ikke så vilde med at blive smurt i creme 8 gange om dagen 🙂

 58. Helt klart nr 2! Min søn er ikke så vild efter at jeg skal smøre hans krop ind, men med denne solcreme vil man kunne gøre det til en sjov ting hvilket ville kunne gøre vores hverdag meget nemmere OG SJOVERE ?

 59. Klart nr. 1! Min kæreste og jeg skal ud at rejse i et halvt års tid i Asien, så det vil være så lækkert ikke hele tiden at skulle tænke over at smøre sig ind! ?

 60. Helt sikkert nr. 2! Jeg glemmer ofte (også nogle gange med vilje!) at smøre mig ind med solcreme, fordi det ofte kan være et stort arbejde og hænderne er fedtet ind i flere timer. Det kunne være super dejligt at undgå det, især i Italiens barske solstråler til sommer ☀️

 61. Årh den er svær! Jeg er en vandhund, så det er lækkert, at den holder. Men jeg sætter nok mest pris på, at den er nem at påføre, når det skal gå hurtigt i hverdagen ?

 62. Jeg elsker p20, det er min favorit solcreme, af begge de grunde som du remser op. Men særligt dens evne til at trænge hurtigt ind og ja, helt uden man skal smøre! Jeg er så meget fan, og vil juble over at vinde hele tre af slagens til denne skønne sommer ????

 63. Helt sikkert, at den kun skal påsmøres én gang, for er der noget, jeg ikke får gjort, så er det at smøre solcreme på ???

 64. Nr. 2 helt sikkert.. Min søn på 9 hader at blive smurt ind.. Jeg helt vild med at den holder op til 10 timer. Det resultere i jeg med god samvittighed kan nøjes med at smøre ham ind, inden han tager hjemmefra.

 65. At den holder længe ☀
  Som mor til et rødhåret og lyshudet skolebarn vil det være fantastisk med en solcreme der holder til både skole og SFO ?

 66. Uh, jeg skal på ferie til meget solrige Spanien om lidt over en måned, og håber jeg kan vinde lidt P20 solcreme at tage med til at beskytte min blege, sarte hud.
  Jeg vil nok sige nr. 1, da jeg egentlig er god til at huske at smøre solcreme første gang, men altid glemmer at gen-applicere i løbet af dagen + holdbarhed i vand er også et must, når man skal bade på ferien (eller i København) 🙂

 67. Begge to men nr 2 vinder ☀️ . Med 3 helt fantastiske drenge på 8 år 4 år og 1 år skal det går stærkt offer skal holde og må ikke fedte . Vi vil elske at vinde den med til Tyrkiet hvor vi skal på ferie til sommer ☀️??

 68. Det fedeste vil være at den holder så længe ? er selv mor til to skønne unger og jeg føler lidt jeg jagter dem med den solcreme når vejret er godt! Ville være så forfærdeligt at de skulle blive forbrændte

  1. Helt klart, at den er nem at smøre/spraye på. Det er jo det nemmeste i verden, og er ret overbevist om, at det er et hit hos den 4-årige! ☀?

 69. Helt klar nr 2!
  Vi skal til Italien til sommer og når ungerne har mega travlt med at skulle lege og i vanden, så må det med solcreme bare ikke gå langsomt!

 70. Det er sgu lidt svært at vælge, men at den er nem at på føre er da en kæmpe fordel med en på 1 år, som ikke er fan af at sidde stille ?

 71. Åh den er svær, for både punkt 1 og 2 er noget jeg/vi sætter stor pris på herhjemme med 3 aktive unger. Men skal jeg absolut vælge, må det blive 1. Holdbarheden i og uden for vand ved kun at skulle smøre en enkelt gang på 10 timer, er da intet andet end win/win. ???

 72. At den er nem at påføre! Dette er netop én af grundene til, at jeg ikke får solcremen på til daglig, da jeg synes det tager tid. At den så holder længe, er jo bare total bonus 😉

 73. Helt sikkert nr. 1. Vi har herhjemme brugt P20 i nogen år efterhånden og det er, uden tvivl, den bedste solcreme netop fordi den holder så godt. Vi tager en tur til Grækenland senere på sommeren og min søn på 6 år vil elske at det bliver nemmere og hurtigere af få solcreme på ☀️??

 74. Nr 1. Dejligt at den kun skal påføres en gang om dagen, og oven k købet også holder i vand?

 75. At den holder længe og også i vand. Med en lille vandhund som barn, ville det da være så befriende ??

 76. Helt sikkert nummer et ? Jeg er ‘ny’ papmor og skal afsted med to vandhunde på 7 og 13 (og deres far) til Italien i to uger. Det vil helt sikkert hjælpe mig til at passe godt på ungerne i den dejlige sol. Det er nogle vidunderlige produkter.

 77. Som mor og kone til 3 børn og en mand med vitiligo sætter jeg helt sikkert en dyd i at solcremen holder længe, og at de ikke skal smøres ind hver 5. Time for at undgå at de bliver max forbrændte.
  Det er uden tvivl noget hele familien vil sætte stor pris på.
  At den er hurtig og nem at påføre er blot en bonus ☀️

 78. Den er svær for er vild med begge dele, men skal jo vælge … Så bliver det nr. 1 at den også holder i vand … altså at man kun skal smøre én gang om dagen – NICE ??

 79. Jeg synes bestemt at begge features er en klar fordel, men tror nu, at jeg bliver gladest for, at solcremen er nem at smøre/spraye på. Det er tit det at smøre det på, som tager længst tid og er det mest “besværlige” – og i dette sommervejr som Danmark byder på lige nu, er det klart et must at være helgarderet med solcreme når man begiver jeg udenfor ☀️???

 80. Klart nr 2 nem at komme på de to små under 2 år som hader at blive smurt ind hver morgen, midt og sidst på dagen 🙂

 81. Begge dele er genialt!!!! Kan ikke vælge…. bum. Kender til P20 og har brugt det til min børn flere somre. Har dog endnu til gode at prøve dem på spray. De ser helt geniale ud. Med 3 børn i huset vil jeg i løbet at nul komma dut få alle indsmurt/sprayet og klar til en ny dag. Jeg er mega fan?

 82. Helt klart at det holder længe. Jeg arbejder i en vuggestue og vi er ude hele dagen (Tænk at man får løn for det ?) så kan jeg (nemt) smøre mig ind om morgenen og trykt være på legepladsen til eftermiddag uden at tænke over at jeg skal have et nyt lag på. Jeg er fan

 83. Åha begge dele vil jeg sige.
  At den holder længe er skønt, når man som mig SKAL have solcreme på når jeg går uden for min dør pga soleksem men at den er nem at påføre betyder altså også meget, da jeg ofte står selv og skal have den smurt på 🙂
  Fed konkurrence. Er i forvejen glad for denne solcreme

 84. Uden tvivl det, at den er nem at påføre. Jeg ender altid med at blive forbrændt på ryggen fordi jeg ikke selv kan nå og heler ikke får spurgt andre om at smøre mig ind??

 85. Helt klart nr. 2. Har en 6 årig pige med krudt i numsen. Hun har såååå svært ved at sidde stille, mens hun skal smøres ind ; )

 86. Nr 2.
  Med 6 børn der om morgenen skal smøres ind, inden vi skal ud af døren, ville det da bare være dejligt nemt. ? og overskuddet ender altid på mine ben,, så efter 5-6 lag solcreme rest er mine ben hvidere end albino. ????

 87. Det må helt sikkert være at den er let at påføre! Man kan jo finde mange solcremer som er gode i vand så det at man kan komme hurtigere i vand må være den klare fordel

 88. Jeg syntes klart at det er to rimelig nice egenskaber, men det allerbedste er da at den er så nem at spray’e på ☺️ Så er det kun en kæmpe fordel at den også er super holdbar??

 89. Shit skal man vælge ? synes de er to sindsygt gode grunde men må gå med 1 hvis man skal vælge en???

 90. Vil mega gerne vinde dem, da de lyder til at være perfekte til vores lille søn som hader at blive smurt ind i solcreme. Vil virkelig værdsætte at det kan sprayes på så ikke jeg skal blive uvenner med ham hver gang jeg skal smøre det ud på hans krop, og dobbetbonus at det så blot skal gøres en gang om dagen… Krydser fingre for at vi vinder ???

 91. Jeg vil være mest glad for, at den holder længe! Så kan jeg blive fri for at smøre mig 5 gange om dagen! (Ja, jeg er rødhåret)

 92. Jeg VED at sprøjtefunktionen er det jeg er størst fan af – jeg havde nemlig en flaske med på forårstur til Spanien for tre uger siden.
  Derfra kan jeg også melde at den ovenikøbet faktisk også beskytter rigtig godt – jeg bliver ellers altid lidt en krebs, men ikke denne gang ???

 93. Helt klart nr. 2. Ungerne er ikke fan af det der solcreme, men som spray vil det jo ligefrem være sjovt?

 94. Hel klart at den holder længe, så jeg ikke skal bekymre mig i løbet af dagen, især med en hud, der ofte bliver rød trods utallige forsøg på at smøre mig ind løbende

 95. Kartoffel- danskeren her, har kigget på den så mange gange!
  Min blege krop har ikke set meget til sol, og selvom jeg tænker at jeg er da lidt latino fordi jeg har fået en lille smule farve, smørrer jeg mig ind fra top til tå næsten hver dag, så jeg ville sætte pris på at min solcreme holdte længe, da jeg nok har en tendens til at glemme at smøre mig ind igen 🙂

 96. Helt klart nr 1. Jeg er en skovl til at smøre mig og bliver kogt rød som en reje. Krydser og ønsker dig en god sommer

 97. Med 2 små piger på 4 og knap et år, er det helt sikker det feature, at de er nemme at spraye på! Mega lækker konkurrence???

 98. Hvorfor vælge ?
  Begge egenskaber er lige hvad en solcreme skal indeholde, for at være en succes.
  Vi gider ihvertfald fald ikke at bøvle med at være total fedtet ind, så spray til os?

 99. Jeg er KÆMPE P20 fan og har været eet længe før jeg fik min søn, men den der spray er brand new info to me? og det er helt sikkert det jeg kommer til at elske, at den er nem at smøre på??

 100. Helt klart nr 2 – at den er nem at spraye på. Bruger man ikke altid halvdelen af ferien på at tage solcreme på? (sådan føles det i hvert fald)

 101. Helt klart at nr. 2, at den er nemt at smøre på! Bøvler tit med at jeg gerne vil på stranden alene en eftermiddag og ikke kan smøre mig selv ind

 102. Det må være en god blanding af både 1 og 2! Begge feaatures er hvert fald noget jeg savner i andre solcremer, så denne lyder så lækker!

 103. Helt klart nr 1 for mit vedkommende!
  Jeg HADER at tage solcreme på, men med termin 28/7 er solcremen altså lidt vigtigere i år?☀️??
  Så hvis jeg kunne nøjes med én påsmøring om dagen, ville min sommer være reddet!?

 104. Er vild med begge fordele, men med to små børn foretrækker jeg nr. 2 ☺️ Alt hvad der kan gøres hurtigt er et hit hos mig ?

 105. Vil værdsætte begge. Nr 1 fordi man så kun skal diskutere med mand og teenager x1 dagligt om solcreme er nødvendigt. Og 2 fordi det måske er så nemt at man slipper for diskussionen..? +større sandsynlighed for at man får det gjort hver gang det kræves og ikke kun før fx strandture ???

 106. Helt klart nr 2 – Jeg HADER at skulle fedtes ind hver morgen for tiden og min datter er heller ikke helt så begejstret for det, så at vinde en spray der ikke skal smøres ud ville være SÅ fedt!

 107. Det må være nr 1. Jeg smører mig meget gerne godt og grundigt ind, fra top til tå, inden jeg tager afsted ud i solen. Men når først jeg ligger på stranden, får jeg ikke smurt mig ind påny.

  Lækker præmie!

 108. Helt sikkert at den holder længe! Jeg har nemlig også en tendens til at glemme det 🙂 men jeg er altså også ret pjattet med ideen om at den er nem og hurtig at få på.

 109. At den er nem fordele. Mine unger er ikke begejstret for noget creme overhovedet… måske dette gør det lidt nemmere?

 110. Helt klart at de er nemme at spraye på. Så kan jeg få solcreme på ryggen selvom jeg er alene – win!

 111. Jeg ved godt, at du skrev at man skulle vælge 1 eller 2, men begge dele er altså et must for mig.

 112. Wauw og tænk you. Nr 1 at den holder længe også i vand. Amen hvad mere kan jeg ønske mig og så til ungerne for indimellem “glemmer” vi den solcreme når de leger og bader.
  Men at den så er nem at påføre, Jamen win win.
  Go sommer

 113. Jeg håber så meget at vinde. Vi (min lille familie) skal til Italien til sommer, så jeg håber på denne dele. Altså 1 og 2 ??

 114. Helt klart nr 2, PS20 lyder som en fornøjelse at påføre i forhold til mange andre solcremer ??☀️

 115. Helt klart at den holder så lang tid – selvom man er i vand. Med en 2 årig vandhund er vi stort set i vandet konstant, så virkelig dejligt med en solcreme der holder længere end resten!

 116. Nr 1 – det betyder meget når man arbejder med børn og er ude det meste af dagen, at det bare holder! 🙂

 117. Begge dele er alt for nice! Hvis alle solcreme kunne holde så længe og samtidig være vandtætte, så er det kun en bonus at den er nem at påføre. Så hvis jeg skal vælge mellem 1 og 2, må det blive nr. 1 ??

 118. Helt klart nr.1 ! Det er en kæmpe fordel, kun at skulle smøre sig selv og ungerne ind en enkelt eller to gange i løbet af dagen ☀️??

 119. Helt klart nummer 2.
  Jeg elsker P20 og har været en flittig bruger i mange. Jeg er rødhåret og den passer godt på min lyse og sarte ud. Så er det kun et ekstra plus at den holder længe og er vandfast.

 120. Jeg har ikke noget imod at smøre mig ind i solcreme – så længe det er nemt. Jeg ville værdsætte nr. 2 feature mest ✌?

 121. Klart nummer 2!
  Hvor vil det være lækkert at vinde, satser på af de bliver nødvendige hele sommeren. 😉

 122. Helt klart at solcremen er nem at smøre på 🙂 det er altså et must i mine øjne ?? Jeg krydser mine fingre for at jeg måske er den heldige vinder! 🙂

 123. jegctænker faktisk det er dem begge.
  Jeg har muskelsvind og skal have hjælp med at påføre min solcreme, og med denne her, så er det både nemt for mine hjælpere, og vi behøver ikke gøre det mange gange i læbet af dagen – fantastisk! ❤️

 124. Helt klart nr 1, for er så dårlig til at smøre mig ind flere gange om dagen

 125. At den holder længe ??
  Rødhåret, fregner og glemsom giver ofte solskoldning, måske det hjælper når den holder så længe som man slipper for at smøre hver anden time!

 126. Uhh, helt sikkert at den holder i lang tid, jeg stor trives når solen er fremme, så er ude i det dejlige vejr vi har, så snart jeg ser muligheden for det.

 127. Nr. 2!!! Min datter piver hver eneste morgen før skovbørnehave, fordi “onde mor” smører hende ind i solcreme. Oj, hvor ville det være skønt at spraye – og så bare smile og kramme – inden vi fortsætter dagen. ??

 128. Det er svært at vælge mellem de to gode ting, men med en søn på snart 9 mdr, må det være nr. 2 jeg kommer til at sætte mest pris på her til sommer?☀️

 129. Vi har brugt P20 altid herhjemme. Af flere grunde min mand dyrkede iron Mans mm. Og der er den også perfekt, da sådan en sag kan tage mange timer og med P20 var han altid beskyttet. Sp for os er det vigtigste holdbarheden også er den også super nem at smøre ud og det er ret vigtigt med to knægte på 7 og 8 år

 130. Jeg ville helt sikkert sætte mest pris på nr. 2! Det ville da gøre hele indsmørringen af solcreme meget lettere, og måske endda også lidt sjovt? ?

  God sommer til dig og dine ☀

 131. Vi har haft P20 med på vores seneste ferier og de er geniale. Jeg synes det allerbedste ved flaskerne er, at de kan spraye når flasken vender på hovedet! Det er GENIALT når man skal smøre sig selv på ryg og ben!

 132. Jeg vil helt klart værdsætte, at den er nem at smøre på mest. Da jeg nemlig er udstyret med ultra sart hud og ligblege kyllinge stænger, så sætterne jeg stor pris på, at det ikke skal være besværligt at smøre på, da det jo alligevel altid SKAL på ?
  God sommer!

 133. At den holder i vand?? Det er virkelig en kæmper fordel at man både kan hoppe i poolen og lave vandkamp og så bevare beskyttelsen af huden efterfølgende?? Og så det selvfølgelig også mega smart at den er nem at påføre på min søn som IKKE har tid til at blive smurt ind??

 134. Det er svært at vælge men med en 2 årig der pludselig hader at blive smut ind må det blive nr. 2

 135. Klart nr. 2 min yngste er ikke fan af at få smurt solcreme på. Måske sådan en smart spray kunne hjælpe 🙂

 136. Heeeeelt klart nr 2! Jeg elsker at beskytte min hud, men jeg elsker også at solbade. Det ville være skønt at kunne smøre ryggen selv ???

 137. I min verden (som krebs – både hud og stjernetegn ?) der er det klart det vigtigste, at den kan holde hele dagen + at den er vandfast! Og så er det bare, verdens bedste solcreme!

 138. Min yndlingsfeature er helt klart at den holder længe. Når man som jeg er rødhåret, og ikke bare på kanten af albino 😉 så er det vigtigt med en solcreme hvor jeg ikke behøver smører mig ind flere gange om dagen, som jeg gør i øjeblikket med solcreme. Med den sommer vi har gang, så får jeg i hvert fald brug for en ordentlig bunke.

 139. For mit vedkommende helt klart nr 2, men for min kæreste nr 1, det går altid galt for ham når vi er ude og bade ??

 140. At den holder længe. Og at det generelt bare er en total lækker solcreme! Er kæmpe fan af p20 ??☀️

 141. Er ikke i tvivl ? nr 2! Når den er så nem at spraye på, er det jo ingen sag at gøre det flere gange.☀️☀️☀️☀️☀️

 142. Altså begge dele er da bare super fantastisk og lækkert!
  Men kommer nok til at sætte mest pris på fordel nr. 2 – for jeg hader simpelthen at have hænderne snasket ind i solcreme ? og når man både skal smøre sig selv, sin mand og sine 2 børn, så bliver det altså til en del solcremes-snaskeri! Så jeg krydser fingre for at der lander sådan et par stykker hjemme hos mig ???

 143. 1) at den holder længe også i vand! Det er altid det værste at skulle smøres ind igen efter man har fået vand (salt og sand) over det hele!

 144. Nummer 2. Især når jeg skal smøre mine børn ind, der kun lige kan stå stille ligeså længe som det tager at slå en prut ?

 145. Altså mest 2, pga de søde unger der husere herhjemme på 3 år og en på 3 mdr, men altså også 1, ifht nemdheden for mig selv!

  Så det er fordelt 40% til 1 og 60% til 2,

 146. Jeg synes klart bedst om dét, at holdbarheden er SÅ god! Det er en vildt god solcreme! Og jeg ville blive virkelig glad, hvis jeg blev den heldige vinder☀️

 147. Jeg vil helt sikkert være gladest for at den er let at påføre. Med 4 børn der hver morgen skal smørres, er det altid et stort virvar af børn og solcreme i hele huset.

 148. Med en lille dreng på 16 måneder som elsker at soppe rund på vendlegepladsen vil jeg sige først nr 1 og der efter nr 2. for det er jo et hælvede med alt det indsmøring ?
  Det er helt klart en solcreme vi må prøve ☺️

 149. Jeg HADER solcreme men kan ikke undvære hvis jeg ikke vil ligne en kogt hummer, så den lange holdbarhed vil klart være det jeg sætter mest pris på. Så skal man i det mindste ikke i gang igen og igen og igen som jeg ellers lidt kan være nødt til ?

 150. Jeg synes helt sikkert det er fedest,at den holder længe. Jeg har teenagedrenge og de gider så absolut ikke smøre sig mange gange om dagen ?
  Men igen… at den er nem at påføre,er også bare mega optur ⭐️??

 151. Nr. 2 – har to børn herhjemme som godt kan synes det med solcreme er en kedelig ting om morgenen inden børnehave! Måske spray vil hjælpe ??

 152. Helt sikkert at den holder længe! Jeg arbejder i en daginstitution og det er bare FEDT kun at skulle smøre sig en enkelt gang, så man slipper for at der hænger sand fast i solcremen når man har smurt sig inden man skal på legepladsen om eftermiddagen, haha 🙂

 153. Helt klart at den er nem at smøre på! Så det må blive nr 2 ?? Jeg får ikke brugt solcreme så ofte som jeg burde, fordi de altid efterlader et tykt hvidt lag og jeg har fedtede hænder i en time efter påsmøring!

 154. Helt sikkert at den er nem at have med at gøre ? jeg er normalt en tumpe til at smøre mig ind, fordi jeg altid fedter rundt med solcreme og ender med at få det i øjnene, og det er jo ikke fedt, vel? ?

 155. Åh det er svært at vælge .. men tager det med at den holder længe. Har én derhjemme der gerne hjælper med stykket på ryggen, jeg ikke selv kan nå 😉 tilgengæld er jeg dårlig til at huske at smøre flere gange om dagen. Ham, den tidligere nævnte “smøre ind på ryggen”-hjælper ville til gengæld elske at den kan sprøjtes på i et svuptag – og med masser af fregner og rødt skær i skægget, skal der solcreme til i rigelige mængder med det her fantastiske vejr 😀

 156. Utvivlsomt 1! Pga medicin er min risiko for hudkræft større end sædvanligt, så jeg smører mig altid ind fra morgenstunden – og så glemmer jeg desværre for ofte at følge op senere på dagen. Det her lyder som den solcreme, jeg har manglet!

 157. Helt klart at den holder så længe! Jeg glemmer simpelthen at få smurt mig selv og mine to børn ind i solcreme i løbet af dagen, når vi lige har det sjovt og er i gang med at lege udenfor… En kilde til evigt dårlig samvittighed?

 158. 1) at den holder længe(også i vand), da vi skal til Mallorca med tvillinger på 1 år om en måned. Disse solcremer ville være fantastiske at have med, da de jo også er nemme at smøre på 😉

 159. At den holder længe og til vand? Herhjemme har vi særligt to store vandhunde, så det ville være perfekt her til sommeren er ferien sydpå senere på året??

 160. Helt sikkert at det er nemt at påføre! Jeg ender altid ud med at blive rød som en krebs fordi jeg hader at smørrebrød solcreme ud ?

 161. Åh det er svært… men det ville ha været optur da vi var i Tyrkiet for er par uger siden at ha haft det med… for det er svært at få 3 børn (6-10-12) smurt ind i solcreme inden de ligger sig i poolen hele dagen ? så det at det er hurtigt at påføre vil være optimalt hos os

  Men kunne helt sikkert godt bruge det både i hverdagen og når vi rejser på ferie…

 162. Klart nr 1 – elsker at den holder længe. Smører 3 skolebørn ind morgen. Og en hel skoledag er de beskyttet???

 163. Nr 1!! Jeg bader flere gange dagligt, og elsker at sole – så det lyder simpelthen så dejligt, kun at skulle smøre sig ind den ene gang ?

 164. Helt klart nr to. Min datter på 9 måneder HADER at blive smurt ind i solcreme, så sådan et spray-attack ville spare os for mange hysteriske anfald.

 165. At den er nem at smøre på når nu det nogen gange skal gå lidt hurtigt med en lille baby på armen ☺️

 166. Faktisk både 1 og 2.
  Med børn er det både vigtigt det er nemt st smøre på og at det holde længe. ?☀️ Så det vil gøre hver dage nemmere for mig. Ungerne og jeg selv har solcreme på hver dag og har haft længe. Da jeg er pædagog snakker vi faktisk både hjemme og på arbejde i en daginstitution om vigtigheden i solcreme, da UV strålerne jo er usynlige ?☀️

 167. Helt klart nr.2. Super skønt bare at kunne spraye ungerne – det vil de helt sikkert også syntes var skønt ?☀️??

 168. Umiddelbart vil jeg sige 2). Da jeg er rødhåret og har ret lys hud, bruger jeg en del tid på at smøre mig ind fra top til tå.
  Men dét at den holder længe er også et kæmpe plus, da jeg er meget ude hver dag på arbejde og derfor er nødt til at smøre mig ind flere gange om dagen

  1. …. og også i vand. Perfekt til os som børnefamilie på badeferie med to små børn. Men mest til min mand(som afskyr solcreme og indsmøring?) Jeg håber jeg vinder den lækre præmie??☀️

 169. Helt klart nr. 2 – der er altid det stykke på ryggen man aldrig selv kan nå at smøre ind med solcreme. ☀️

 170. Dem begge, men hvis jeg skal vælge nr 1. Med to små børn og mig selv der har mega sart lys dansk hud med let til rødme af bare den mindste sol, vil keg mega gerne vinde og prøve dem af ☀️????

 171. Det er helt klart nr. 2 – det er en smule besværligt at skulle smøre sig ind i fedtede solcremer flere gange om dagen, så den spray skal vi helt klart prøve i år 🙂 – og den skal også med når vi tager tre uger til Spanien til sommer ??

 172. Hmm tænker det er svært at vælge.

  Tænker mest nr. 1, da jeg så er sikker på min datter er beskyttet hele dagen. Hun er lige begyndt i mini-SFO, hvor de selv skal smøre sig ind efter frokost, og det er ikke alle dgae hun husker det. I børnehaven hvor min søn går smører de dem ind efter middagsmaden. Derudover tænker jeg, at det bliver et hit når vi skal til Tyrkiet til sommer og bade hele dagen.

  Nr. 2 er dog også en stor fordel, når det skal smøres på en på 3 og en på 5 år 🙂

 173. Er i tvivl, for begge features er ret fede. Den lange holdbarhed fordi jeg hader solcreme, der er væk efter en svømmetur og den lette påføring, der gør at jeg kan klare det selv og ikke ender med dele, der ret hurtigt bliver krebserøde. Det at den kan sprayes på er nu nok det største – jeg hader at smøre tykke fedtede solcremer på. Jeg har også hørt at P20 er ekseptionel god hvis man har tendens til soleksem ??

 174. Helt klart at den holder længe! Begge piger (på 4 og 2,5 år) er ret gode til at få solcreme på om morgenen. Men når man så midt på dagen proklamerer at det er tid igen (de dage jeg altså husker det..), så ender det ofte med en lille konflikt. Det ville være SÅ skønt at slippe for.

 175. Helt klart at den er så nem af påføre sig (nummer 2). Det er en fordel, når man som jeg, ikke har højre arm. Så nu har jeg mulighed for at få solcreme på venstre arm – selvom jeg kun har den. Ved ikke hvorfor jeg ikke har opdaget den før.

 176. Altså skal man vælge?
  Jeg er vild med begge dele jo!
  Men det er at den er så let at smøre ud, gør jo bare det hele meget nemmere når man har tre unger der skal smøres ind.
  Og det ville være perfekt at smide i kufferten når vi rejser om 3,5 uge

 177. At den holder længe. Jeg har to børn i en børnehave, hvor de ikke bliver smurt med solcreme undervejs i løbet af dagen. De er ude stort set hele tiden, så det er ekstremt vigtigt at solbeskyttelsen holder længe (og så gør det jo slet ikke noget at det også er nemt).

 178. At den holder længe i vand er en klart en stor fordel for min familie, som elsker mange små dukkerter i løbet af en strandtur og vores 2 børn som elsker havet lige så meget som os. ☀️?⛱

 179. Nr. 2; nem at smøre ud ! Aldrig mere tøjskift på vej ud af døren fordi den mindste kaster sig rundt når der skal smøres solcreme på….

 180. Jeg elsker allerede p20! Min søster introducerede mig for det for år tilbage 🙂 Jeg er fan af begge dele – men især 1), da jeg ofte er god til at smøre mig ind inden jeg går hjemmefra, men måske nemt glemmer at genopfriske i løbet af dagen… :o)

 181. Altså begge dele i kombi er megafedt! Jeg kan hverken nå ryggen eller huske at smøre igen, men SKAL jeg vælge må det blive nr 2 ???

 182. Helt sikkert nr 2 – nemmere at smøre ud! Det vil hjælpe til når man lige hurtig skal have et lag på!??

 183. Uhh det er svært – jeg er ret vild med begge. Men hvis jeg skal vælge bliver det at den er nemt at smøre på, tænker også at mine unger vil synes det er ret sjovt med en spray

 184. Det er svært at vælge ☀️ mine drenge er meget glade for ps20 fordi den er på spray og let st smøre ud. Jeg er fordi den holder. Jeg behøver ikke bekymre mig over røde skuldre i poolen da de er godt beskyttet ?

 185. Det er jo nærmest ikke til at vælge – jeg tror det er 1), men under alle omstændigheder køber jeg da den næste gang! 🙂

 186. Helt klart nr 2: nem at smøre ud. Det er faktisk den eneste solcreme min datter på knapt 7 år vil bruge! Hun nægter all anden solcreme fordi det klistrer, så jeg var også rigtig glad da jeg fandt denne! Har dog ikke prøvet med den smarte sprayfunktion, det lyder rigtig nemt – også for børnene!☀️

 187. Valgmulighed nummer to – synes, det kan være så besvæligt at påføre solcreme, så en “nem” solcreme med sprayfunktion vil klart forbedre min huds velbefindende i solen!

 188. Klart nr 1.
  At den holder længe og tåler vand … vi bor i Skagen og besøger stranden temmelig ofte, men det med solcreme og sandstrand er bare ikke nogen fed kombi!
  Så jeg ville smøre mine tre poder og mig selv ind hjemmefra -så var det klaret! ?

 189. Altså jeg har i ca. 40 år været lykkelig for at den holder længe også selvom man bader. Så at den nu findes med en smart spray så man selv kan smøre sig ind helt selv, det må så være det jeg vil være mest vild med.

 190. Helt klart nr. 1. Jeg har brugt SP20 i en del år, og den er også virkelig god, hvis man døjer med soleksem! Den har i hvert fald hjulpet mig – og det ville da ikke være tosset for en fattig studerende at slippe for at skulle ud at købe en. ?

 191. Helt klart nummer 1. At man kan smørre sig ind om morgenen og ikke skulle tænke mere på det resten af dagen. Og så er det et plus at den ikke skal fylde i tasken ???

 192. Helt klart nummer 2! Jeg HADER at smøre mig ind i normal solcreme, hvilket lidt for ofte fører til røde skuldre ?

 193. Helt klart nr 1!
  Vi bruger solcremen i forvejen og ELSKER at den holder en hel dag (hvor der selvfølgelig bliver smurt efter alt efter hvor meget der er blevet svedt eller badet) og at jeg ik skal bekymre mig om mine børn er beskyttet mod solen mens de er i skole.

 194. Helt klart nr 1, da min 3-årige søn kan være udenfor i timevis, og han ikke altid er fan af at få genopfrisket solcremen. ?

 195. Klart nr 2 – bliver aldrig fan af fedtet solcreme på hænderne, så ville elske at vinde dem med den smarte sprayfunktion! ?☀️?

 196. Klart det faktum at den holdet længe! Virkelig guld værd når man i sommerperioden er så meget udenfor. Men hey, også et stort plus at den er så nem at påføre ☀️

 197. Helt sikkert nr 1. Vi er ikke skide gode til at gen-påføre i løbet af dagen, så at den kan holde længe og at den kan tåle vand er helt sikkert det der vejer mest her. Min datter er ikke vanvittig glad for spray-påførslen, så skal alligevel have det i hånden inden jeg smører det ud på hende… ? Hvor kunne det være fedt at vinde, da vi på trods af at vi ikke er så gode til at tage på i løbet af dagen, er storforbrugere af solcreme i løbet af en sommer.

 198. Uh sikke en præmie ☀️☀️☀️
  Største fordel for is vil være: At den holder længe-også i vand.
  Med mine piger på 2 og 4 som er totalt vandhunde vil det være en kæmpe succes ikke at skulle spekulere i om de er godt nok beskyttede imens de bader?

 199. Helt klart nr 1 – Det ville så dejligt ikke at skulle tænke på at smøre børnene så ofte når vi skal på ferie. D

 200. At den holder længe vil jeg uden tvivl sætte mest pris på. For at smøre to drenge på 4 og 14 mrd. ind i solcreme er jo en fangeleg af rang???

 201. Er long time fan af P20 og det er på grund af, at den holder så længe – også selvom man er i vandet dagen lang.

 202. Helt klart nr. 2
  Mine to børn er, efter alle de dejlige sommerdage vi allerede har haft i år, ved at være godt træt af af mor lige skal smøre den der solcreme på. Og ærligt vidste jeg ikke man kunne få dem på spray, det er fanme smart

 203. Helt klart nr 2 da det forhåbentlig ville gøre det nemmere at få solcreme påført min datter på snart 2 år. Lige nu skriger hun i vildenssky og er helt ødelagt efter hun har fået creme på, suk! Men også nummer 1 da jeg så ikke behøver påføre solcreme så tit ?

 204. Både 1 og 2! Ville elske at kunne spaye børnene på ingen tid om morgenen herhjemme – og så ville det være fantastisk at vinde til vores Spanien tur ☀️

 205. Med fire glade bade børn, er det klart at foretrække, at den holder læææænge – også i vand ??

 206. Helt klart 2) at den er nem at smøre/spraye på?
  For efter jeg er blevet alene, kan jeg skutte nå om på ryggen, MEN at den holder længe, er da et godt +

 207. Jeg er rundest på midten,og har sådan lidt svært ved at få smurt det midterste af min ryg ind – så klart nr 2??

 208. Helt klart nr. 1!
  Har tre unger og bruger altså frygtelig meget tid på at smøre ind – eller få dårlig samvittighed over, at jeg kun får det gjort én gang…

 209. Begge fordele er helt geniale, men nr 2. er helt perfekt til to små drenge på 2 år, som ikke er begejstret for at blive smurt ind… ville elske at forsøge med de nye sprays☺️

 210. For mig er det helt klart nr. 1! Vi har to sønner som bare e l s k e r at bade, så jeg ser det klart som et plus at man ikke skal smøre dem ind igen hver gang de har været i vandet ?? og så er det jo bare helt perfekt at den oven i købet er så let at påføre. Love it!

 211. At den er nice nem at spraye på, det er awesome, men at man kan nøjes med at gi ungerne en gang, det er dobbelt op på awesomeness ? jeg ved det ik sys det er sejt begge dele, og det er jeg ret sikker på de 3 badeaber os sys

 212. Begge to! Men synes rigtig godt om nr. 2. Det er en klar fordel herhjemme med en dreng, der har sanseforstyrrelser grundet sin diagnose. Solcremen er en kamp, fordi han vitterligt ikke bryder sig om følelsen af at få det smurt ud på kroppen. Der er nærmest panik i øjnene, og det er bare så synd. Men på skal det jo … Derfor elsker jeg også P20 i spray, som vi prøvede første gang sidste år, da vi var sydpå. Næsten ingen kampe om det og slet ingen gråd eller panik.

  Derfor håber jeg inderligt på at være heldig denne gang 🙂

 213. Helt klart det med at den holder længe og også i vand. Jeg elsker at svømme og bade og ender altid med at blive rød fordi jeg er for doven til at blive ved!

 214. Egentligt ville jeg sige begge… men skal jeg vælge, må det blive nr 1. Nej nr 2. Nej… begge dele er altså ret fede features…

 215. Heeeeeelt klart nr. 2 ? Med to små banditter på 3 og 4, der skal smøres ind hver morgen ville det være mega optur at vinde sådan et sæt ??

 216. Klart nr. 1 at den bestytter længe ??
  Er der noget jeg hader i sommeren og på ferie, er det at skulle smøre min sarte hud ind konstant, så hvis jeg kunne nøjes med én gang, ville det gøre mig glad.
  Tak for tippet om P20 og for at fortælle hvad de kan ?

 217. Det må helt klart være nr. 1 da mine piger opholder sig meget i vandet når vi er på ferie. ?☀️

 218. At den holder længe er bare så vigtig, med børn der er i vand, oppe af vand og i vand osv, en hel dag ved pool/strand er det klart det vigtigste for mig ?☀️

 219. Nr 2.. begge dele er jo fantastisk. Men nr 2 er lige lidt bedre da jeg har to børn som ikke har den største tålmodighed når det gælder at få smurt solcreme på??

 220. 1 – at den holder længe! ??? Så kan jeg måske også lokke min kæreste til at få noget på, når det kun er én gang! ?☀️??

 221. Jeg vill rigtig gerne vælge én af ovenstående… men jeg kan kun sige at begge 2 er meget attraktive for én, som mig der er super dårlig til at få taget solcreme på!
  Jeg håber det kan starte den gode vane. Det lyder smart! ?☀️☀️

 222. Klart at det er nemt! Det er jo en enestående grund til at få det gjort, og ikke mindst at det bliver gjort ordentligt ?

 223. Helt uden tvivl at den holder længe. Jeg er sååå glemsom, især når vejret er godt og jeg nyder tilværelsen.
  Kunne godt bruge den med faktor 20 ??

 224. Hvis vi er heldige at vinde så vil min klare favorit ved denne være at den er så nem at smøre/sprøjte på. Vores 4 sønner hader når mor her hiver solcremen frem ?

 225. Det tiltager mig meget meget at den skal sprayes på. Ikke noget mere irriterende end solcremes hænder i sand ? Men fedt den holder op til ti timer ??

 226. Nr 1, har et barn der elsker at smøre sig ind, så det at den holder længe og efter sigende skulle være den bedste på marked til rødhårede, så ville det være en fed gave at vinde ??

 227. Har brugt P20 i mange år og er vild med, at det holder i vand. Så på om morgenen og så kan man bade flere gange uden at tænke på solbeskyttelse

 228. Helt klart nr. 1. Er simpelthen for doven til at smøre flere gange om dagen. Hvilke ofte resultere i et stk. rød gris

 229. Vi bor tæt på søerne i Silkeborg så for børnene er det et KÆMPE plus den kan holde til en tur i søen. For mig er det helt klart det faktum at den er nem at spray på. Vi mine drenge og jeg KRYDSER alt hvad vi kan. Vi vil så gerne prøve en nemmere og sjovere solcreme.

 230. Det er jo 2 meget gode grunde til hvorfor de solcremer er perfekte, men hvis jeg kun må vælge en så er det at den holder længe og 4×20 min. i vand. Jeg har et bonusbarn på 9 der elsker vand og synes det er super irriterende med solpauser netop på grund manglende solcreme på kroppen (+ at han ikke er fan af at få smurt solcreme på kroppen) 🙂

 231. Hvad med en nr. 3? Den er nem at lægge foundation på…
  Eller nr. 4? Den trænger hurtigt ind?
  Eller nr. 5? Den er ikke en sand-magnet.

  Trods mit inderlige had til solcreme smører jeg mig faktisk med P20 hver morgen. Ungerne hader den heller ikke… Jeg er FAN!

 232. Hej,
  2)
  jeg tænker begge ting er fedt. Men det med at spraye er cool. Min søn på 13 trænger til sådan en spray. Så kan han selv lige spraye på til fodbold.

  Tak fordi vi må følge dig.
  Go sommer

 233. Åh den var svær!
  Men det må nok alligevel være den med at man kan sprøjte den på. Hvem der ikke har stået med et hysterisk barn som under ingen omstændigheder ville smøres ind i solcreme! Det vil altså lette den diskution lidt ?☀️

 234. Helt klart nr. 2. Min datter vil elske det. 🙂
  Den vil være perfekt at have med på årets sommerferie! Og at den holder i vand, er helt klart en bonus!

 235. At den holder længe!! Min ammehjerne sætter stor pris på ikke at skulle huske at smøre efter igen og igen 😉

 236. Eftersom jeg skal for første gang HELT ALENE på solferie til Kreta, så er det helt klart også en nr 2 for mit vedkommende. Jeg kan ikke nå min ryg og få smurt solcremen på, så jeg kunne i den grad godt bruge sådan en sprayflaske, så min ryg ikke kommer til at have samme farve som et stykke spegepølse….

 237. Her ville det være nummer 1.

  Vi skal til Spanien til sommer og besøge ungernes farmor og farfar og med en pool ved siden af vil det være skønt ikke og skulle tænke på at de skal smøres ind hver gang de kommer op af poolen.

 238. Helt klart nr 2, har en dreng med meget lys hud og rødt hår, og han hader når jeg hver morgen finde solcremen frem og fedter ham ind. Han hader det simpelthen, som han plejer at sige ” mor, jeg ville elsker sommer, hvis det ikke var for solcremen”

 239. Jeg kan simpelthen ikke vælge! Kommer til at elske begge egenskaber. Som single har man ikke altid en ved sin side til at smørre sig ind, men jeg elsker også at opholde mig længe ude i solen og hvis man oplever en masse i løbet af en dag, kan man godt glemme at stoppe og for lige at smørre sig ind.

 240. Helt klart at den holder så længe. Men klart et plus at børnene også har en fest, når det skal spraye på ??

 241. Åh skal man virkelig vælge, for det er da 2 mega gode fordele….. det at den er nem at påføre er dog et must, så nr. 2 vinder hos mig 🙂

 242. 1 – at den holder længe.
  For helt ærligt – hverken børn eller voksn synes det er morsomt at re-apply solcreme flere gange dagligt – det glemmer man alt for nemt – hvem re-applyer også solcreme på arbejdet ender en lang arbejdsdag inden de cykler hjem? Nej vel?
  Og tænk, hvis man kunne nøjes med en enkelt (grundig) indsmøring af børnene og så ikke skulle tænke mere på det i løbet af dagen og bare tage på eventyr (om det så er i parken, legepladsen eller haven)? Hvilken eventyr og helt uden slåskampen om solcremen og uden røde skuldre.

 243. Vil helt sikket sætte mest pris på, at det er nemt at påføre.
  Med en stor gravid mave i vejen for alting, er det ikke alle dage, jeg får taget mig tiden til, at bruge solcreme.
  Ja, jeg ved godt jeg burde, nu hvor man er ekstra udsat for pigmentforandringer ?

 244. Det er lidt svært at vælge 😉 Og er den ikke nemt at smøre ud, får man måske heller smurt sig ordentlig ind. Jeg går altid efter begge egenskaber, men vægter nok som det første, at den er nem at smøre ind. Jeg håber, at jeg er heldig at få lov at prøve den 😀

 245. Åh her vil både 1 og 2 være vigtige – 2 drenge – en teenager og en 6 årig – de er ikke de mest tålmodige altid i fart ?? krydser fingre – har hørt meget positivt om P20 – men har endnu ikke prøvet dem endnu☺️

 246. Nr 1 – det er en kæmpe fordel det holder hele dagen. Og at det virker- har 3 unger med lys sart hud – så det lyder lige som den rigtige solcreme for os ?

 247. Helt klart 2, har en lille mand herhjemme, der HADER at få solcreme på ? Der er gråd og surhed hver morgen inden turen går i vuggeren ?

 248. Uha det er svært at vælge mellem de 2 ? men med 3 dejlige banditter der skal smøres ofte ind i disse dejlige sommerdage, må det være at den er så nem at påføre ?

 249. Det er jo win win, men hvis jeg skal vælge, så er det nr 2, at den fungerer som en spray – det er jo den bedste opfindelse! 😉

 250. Med 3 børn der er fart på, er det klart at den er let at give ungerne på, vinder hos mor her. Når jeg normalt er færdig med at smøre det første barn ind (selvfølgelig under protest), er de to andre allerede strøget afsted, og er under ingen omstændigheder importeret, når jeg slæber dem med hen for at blive smurt ind. ??‍♀️? Livet som mor til 3 – men elsker hvert sekund alligevel. ❤️

 251. Helt klart at den holder så længe, og så er det jo bare skønt at den er så nem at smøre/spraye på ??

 252. Helt klart nr. 2.
  Hvis den er nem at smøre ind/spraye på. Så er der også større sandsynlighed for , at man får solcreme på. Jeg har meget sart hud, så jeg kommer hurtigt til at fortryde, hvis jeg tager afsted om morgenen uden solcreme på kroppen.

 253. Når jeg har hverdags-fri fra Fødegangen og solen skinner og ungerne er afleveret i skole, så snupper jeg nogen gange en time i solen. Jeg ligger bare altid kun på ryggen, lige præcis fordi jeg aldrig kan få smurt min ryg ordentlig ind i solcreme. Så hvis jeg vinder, er risikoen for at komme til at ligne en skive klassisk regnbueis hermed reduceret??

 254. Helt klart at den er nem at påføre! Står tit alene om morgen og så er det bare svært at få hele kroppen smurt ind ?

 255. Nummer 2, helt klart. Min søn hader, at blive smurt med solcreme, så det er da så smart den bare er til at sprøjte på ????

 256. Jeg er vild med begge punkter!!! Især nummer 1 for jeg har en meget lys hud – og det er super fedt at det holder længe for jeg er ikke vild med at smørre solcreme på. Virkelig en win win creme?

 257. At den er nem at smøre på-med tre drenge der skal smøres ind hver morgen er det helt klart det jeg ville glæde mig mest over

 258. Helt klart nr.2 min søn hader at få smurt solcreme på og det er så øv at starte morgen med at vi bliver sure og trætte af hinanden pga. noget så fjollet som solcreme ??☀️

 259. Synes nu helt klart begge dele er fantastisk. Men skulle man vælge ville det da være nr 2, for det ville da gøre det nemmere ??❤️

 260. Helt klart nr 2, selvom nr 1 ligger meget tæt på også. Med tre børn der smøres ind, så må det godt være nemt og holde længe ?

 261. Jeg må sande, at jeg ikke er så god til at få smurt mig ofte nok i løbet af dagen, så at den holder længe tæller for mest hos mig 🙂

 262. Begge dele, især med børn så de ikke skal smøres ind hele tiden og at man ikke selv får nærmest blå hænder af alt det solcreme.?

 263. Altså jeg er vild med begge punkter, især fordi børnene ikke bliver smurt i løbet af dagen i skole/sfo. Og med den spray vil jeg også selv kunne få solcreme på ryggen ??☀️

 264. At den holder længe ☀️ Jeg glemmer altid at smøre mere på i løbet af dagen (ofte fordi jeg simpelthen glemmer/ikke gider at tage solcremen med mig ud)

 265. Det er sååååå lækkert at den kan sprayes på! Men for mig er det fedest at den holde længe ?☀️??

 266. Nr. 1 at den holde ikke mindst i vand – det er en klar vinder, så man ikke konstant skal smøre sig selv og sine børn ind, når de lige skal i vandet igen og igen og igen….

 267. Helt klart at den holder så længe.. jeg har netop erfaret at mine børns fritidshjem vil stoppe med at smøre børnene ind midt på dagen, så med denne ville jeg vide at de var beskyttet helt dagen…

 268. Jeg ville blive glad for den kan holde længe, mine kæreste og jeg skal på Camino vandring til sommer og her ville den være rigtig brugbar ☀️?

 269. At den holder længe, specielt for vores store dreng som ikke bliver smurt over middag, som vores to yngste gør i børnehave og vuggestue.

 270. Klart nummer 2 MEN er sikker på at nr 1 også vil være et hit når vi hele familien rejser til Tyrkiet til sommer ???

 271. Klart nr. 1! Som rødhåret med lyshud og total hader af fedtet solcreme og til tider lidt glemsom er det perfekt at man ikke skal smøre sig ind hver 1/2 time for ikke at komme til at ligne en krebs ?

 272. Helt klart begge dele.
  Har 2 skønne tøser med en rødhåret mand så vi bruger meeeget solcreme. Begge piger er sarte i huden og vil elske at kunne få spray istedet for at smøre og smøre….

 273. Vi er to banditter på 13 måneder som har så meget krudt i r**** at vores mor har svært ved at få os til at stå stille i bare 2 sek. om morgenen når vi skal ud af døren. Vi vil derfor sætte stor pris på nr. 2, nemlig at solcreme er hurtig at komme på ??????????

 274. Helt klart nr 2
  Så kan være sikkert på solcreme komme på hele kroppe, nu når man ikke kan nå alle steder på ryggen selv ???☀️

 275. Helt klart at den er nem at smøre ud og ikke fedter, jeg har det meget svært med solcreme der fedter ?

 276. Aj! Det skal da så meget testes på mine unger – særligt Clara som HADDER solcreme! Faktisk så meget at sidste år på ferien kom hun ikke med i vandet sidste dag fordi hun heller ville undvære end at skulle smøres med solcreme (vi havde en lille time, så hun led ikke overlast ?)
  Så det må være de 10 t som jeg kommer til at elske ?

 277. Nr. 2 – at den er nem at smøre på. Jeg er ikke så pjattet med konsistensen på de fleste solcremer, så nemheden ved den her lyder virkelig godt 🙂

 278. At den er nem at smøre på – det minimerer forhåbentlig solcreme-konflikten om morgenen ☺️

 279. Som endnu “blot” gravid har jeg ingen skønne unger, at smøre ind i solcreme. Men min kæreste er jordens dårligste til både at huske det og få nok på, så hans hud ville takke mig for at deltage her og hvis solcremerne kommer herhjem. Han spiller golf hele sommeren, og det giver nogle gode skoldninger desværre. :/

  – derudover tænker jeg at de kan være gode til min gravide hud, som helst ikke skal lide for meget under pigmentforandringer eller andet.

  Egentlig kan jeg ikke vælge hvilken fordel der er bedst, de lyder begge perfekte!

 280. Hej Cana ?
  Fantastisk konkurrence ??
  Jeg må sige helt klart nummer 2, med en pige på 5 og en søn på 9 som synes det er det mest forfærdelige og blive smurt ind i solcreme, savner jeg virkelig en bedre løsning. Plus jeg er begyndt at lide af noget eksem på mine hænder- og det med at smøre creme ud og vaske hænder efterfølgende er bare ikke rart, så jeg vil elske og vinde den fantastiske konkurrence ?????

  Ønsker dig en fantastisk sommer ?

 281. Helt klart nr. 1!!! Som hestevogne der tilbringer mange mange timer udendørs er det alfa omega st det holder længe! ??

 282. Helt klart begge to.
  Vi er lige kommet hjem fra sydens sol og der får man rigtigt øjnene op for hvor vigtigt solcreme er. Man skal smøre sig meget ofte og grundigt, så derfor ville denne solcreme have været perfekt til os.

 283. At den holder i ti timer. Og ja det er bare verdens bedste solcreme. Den har reddet mig mange gange på interrail, hvor det var en måned i sydens sol uden sveden hud.

 284. Nr. 1 – ville være skønt at teste det på mine piger hele sommeren med forhåbentlig lidt færre kriser over at skulle smøres ?‍♀️?

 285. Jeg er klart fan af nemme, gode løsninger, så for mig må det blive nummer 2. Selvom det da også er et plus. at den holder længe.

 286. Klart nr. 2! Jeg fik en af deres solcremer sidste år i gave, og tænkte at den så alt for kedelig ud til at være noget for mig – og uden duft! Efter at have haft den med til Asien, hvor der blev solet og badet i lange baner uden brændte kroppe, er jeg helt solgt! Bedste solcreme ?

 287. Helt sikkert 2’eren- at den er så nem at smøre/spray’e på! Med 2 utålmodige drenge, er det klart et plus hvis det går hurtigt!! ?

 288. Det er helt klart at den er nem at smøre på. Det har gennem årene været en kamp at få ungerne til at smøre sig ind / smøre dem ind da de “hader” det der klister der ofte følge med den høje faktor.

  Så det vil da være fedt at vinde den så det kan blive en lidt sjovere at få solcreme på. At man så ikke behøver så ofte det er bare en ekstra bonus !!

  Fik indenfor 11 mdr. Konstateret både hudkræft og modermærkekræft, så er ret søgende i forhold til at finde den bedste beskyttelse når man nu ikke hele tiden kan gemme sig i skyggen. Så er klar på at give den et forsøg ?☀️

 289. Det må blive nr. 2 – så lækkert ??? Efter en rimelig heftig ryg-byen sidste weekend kunne det være perfekt med en spray, så jeg selv kan ramme alle steder på ryggen, selvom jeg er totalt usmidig ?

 290. Som superginger kender jeg allerede P20 og bruger dem glad og fro, men når man rejser alene, kan det godt være virkelig svært at få nået hele ryggen. Så klart 2, for jeg kender allerede 1 ✌️

 291. Helt sikkert at den holder længe ?. Brugte den sidste år på 6 ugers rundrejse, og hvor er det dog vidunderligt ikke at skulle grue for potientielt raserianfald fra meget ekspressivt barn pga. konstant solcremesmøring ??☀️.

 292. Begge ting er fantastiske, men ekstra skønt er det, at den er så nem at påføre ?? Så nr. 2 ?

 293. Helt klart nr. 2. ? jeg har ingen jordisk chance for at nå mig selv på ryggen og har en kæreste der på ingen måde bryder sig om creme og med min gennemsigtige hud MÅ der solcreme på alle vejne ? ellers er jeg trækken krebs i nogle uger. Derudover har jeg tre helt fantastiske bonusbørn der ville synes det var super fedt at blive smurt ind på den måde ?

 294. Het klart at den er nem at påføre. Lugter den stadig lige grimt? Min mand ynder at bruge den og jeg håber på en mere neutral duft…

 295. Jeg er helt klart vildeste med at man kan spraye den på.. Jeg hader solcreme både fordi det tager lang tid at tage på, men også fordi det fedter og jeg ikke sidder stille længe nok til at jeg ikke har græsstrå/sand/*indsæt selv irriterende ting der klistrer fast i solcreme*. Jeg bruger helt klart oftere solcreme efter jeg har fundet dem på spray, hvilket jo er godt, både nu og på længere sigt ??

 296. Helt klart 1 at den er nem at spraye på. Vidste ikke de havde lavet ny spray, men ser bedre ud end den gamle.

 297. Nr. 1 – at den holder længe, for mine (snart) store børn husker at tage det på om morgenen, men glemmer at der skal smøres mere på i løbet af dagen. Derfor lyder de her helt fantastiske!

 298. Det må helt sikkert blive nr. 2. Som du selv beskriver det, så kan man alene, selv nå det svære sted på ryggen og påføringen af ungerne går noget hurtigere

 299. Åh helt klart nummer 2. Jeg har tog creme forskrækket piger og jeg er sikker på dette ville hjælpe??????

 300. Uhh det er ikke til at vælge. Begge funktioner er fantastisk. Jeg vælger nr 1 da en blegfis som mig ellers skal smøres ind ofte..

 301. At den er nem at smøre på ☀ ? Det er sgu så svært at smøre sig selv over alt på ryggen. Men her kommer P20 spray én til undsætning ?

 302. Nr 1. At den holder længe ??? det er helt klart et plus, så man ikke skal smøres hvergang man har været i badet.

 303. Jeg er vild med begge fordele! Men det ville være skønt at kunne nøjes med at smøre sig ind én gang☀️

 304. Nummer 2! Jeg er rødhåret med meget lys hud og skal derfor have solcreme på hver dag, så det er så meget lettere når man ikke skal stå og smøre hele kroppen men bare kan sprøjte det på 🙂

 305. Med 3 små børn tager det ofte lang tid at smøre dem alle ordenlig ind, specialt når det også skal gøres flere gange om dagen ? Og så ejer de hellere ingen tålmodighed, så det er bestemt en bonus den er så nem at påføre ?

  Ville vælge nr 2

 306. Helt klart nr 2 og især i forhold til at få solcreme på ungerne. Det føles til tider som en brydekamp, så jo hurtigere jo bedre ☀️?

 307. Uhhh den er svær! Har to små utålmodige og meget vandglade børn. Snart skal vi på ferie. Begge fordele vil være et kæmpe plus, men at den kan holde mere eller mindre hele dagen, kommer til at gøre tingene noget nemmere og mindre konfliktfyldte på vores ferie sydpå. ☀️

 308. En solcreme der holder hele dagen må være det ypperste. Jeg er på jagt efter en god solcreme da jeg skal ud og rejse for første gang i mit liv . Jeg skal til Malta med mine store børn. Glæder mig

 309. Nr. 1! Jeg bliver så nemt solbrænd, det kunne være dejligt at skulle være lidt mindre fanatisk hver gang min hud har fået en dråbe vand????

 310. Helt klart nr. 1! Jeg kæmper med soleksem og min hud kan nærmest ikke tåle solen, hvilket resulterer i, at jeg skal smøre mig tusind gange om dagen! Jeg er en kæmpe tilhænger af solcreme, men kan synes det er dyrt til tider på SU. Derfor ville jeg elske, at vinde så fantastiske solcremer i de forskellige faktorer ☀️

 311. Helt klart 1. Sådan en rødhåret, porcelænshuds blegfis som mig, kan godt blive lidt træt efter sagtens 5 indsmørring

 312. Nummer 2, at den er nem at påføre. Mit håb er at den er så nem at påføre at mine unger selv kan tage de nemme steder så jeg kun skal hjælpe med de svære steder????

 313. Win win!! Men mine døtre vil nok heppe på #2 ☀️ hurtigt på – hurtigt ud at lege igen! ???

 314. Helt sikkert nr.2 for mit vedkommende, er med årene blevet mere opmærksom og bedre til at bruge solcreme, men at det kan blive endnu letter er en mutivstor.
  Min kæreste siger begge, han er rødhåret og bleg og skal passe mere på, han ville bruge den i sammenhæng med sit arbejde i børnehave her i sommerens løb når der er vandkamp ?
  Kh. Sofie

 315. Helt klart at den er nem at smøre på. To børn, der skal smøres ind plus forældrene tager bare tid og det vil jeg da hellere bruge udenfor i solen eller i poolen til sommerferie

 316. At den holder længe, min dreng på halvandet vil sætte pris på kun at skulle smøres ind én gang om dagen ?

 317. At den kun skal smøres på en gang, da jeg har fået en dejlig datter, som hader at blive smurt ind!

 318. Uh, helt sikkert at den er nem at påføre. Som så mange andre også skriver, så er det ikke fedt at smøre sine børn ind om morgenen, og den der fangeleg med solcreme som udføres hver morgen, den må gerne være så kort som mulig ?

 319. Helt klart at den er nem af smøre ud ?? Men at den holder længe er også bare et plus, når ens dreng ikke har tid til at blive smurt ??

 320. Helt klart 2 nem påføring, det er så vigtigt, især til børnene ☀️❤️??‍?‍?‍?

 321. Jeg er SÅ dårlig til at huske at smøre mig ind i løbet af dagen, hvilket jo ikk er ret godt. Derfor er det da for fedt at de holder så længe!!

 322. Med tanke på at jeg har udendørs job og ikke altid kan finde skygge så ville de alle tre være oplagt.
  ???

 323. Skal man vælge mellem de 2? ? med 3 unger der skal have på hver morgen – og selv skal smøre sig i SFO, så er det da Konge at vi kun behøver en omgang om morgen og så kan de få en spray med og klare det selv – hvis de mener behovet er der ?????

 324. At de kan holde i så mange timer er da for fedt, og at det også gælder i vand er da endnu bedre?? har unger på samme alder som dine, med meget lys hud, så kan man være helt rolig på en lang strandtur eller lignende?

 325. Jeg bliver helt klart glad for begge dele – men med to vandglade drenge er det bedste nok nr 1 så vi kan nøjes med at smøre en gang ??

 326. Nr. 2. Det skal være nemt nemt nemt! Og det ville jo igen være nemt at spraye det på hvis ikke det holdt så længe! ? super lækker konkurrence! ?☀️

 327. Begge dele er en stor fordel.
  Både at den holder i vand, længe og er nem at give på. Med en vandhund på 5måneder lyder det lige til at være en perfekt solcreme ?

 328. Helt sikkert nr. 2. Mine unger er ikke megafan af solcreme, så det ville gøre det meget nemmere???

 329. Helt ærligt.. Så ved jeg simpelthen ikke hvilke af de to egenskaber der er vigtigst, for mig betyder det nemlig sindssygt meget at min solcreme både er let at påføre, men også at den holder længe, da jeg ikke orker besværet ? Både min kæreste og jeg er vildt følsomme over for solen, og bliver altid brændte, hvilket jeg nogle gange mistænker kan være solcremens skyld, i og med at vi også begge er typer der sveder meget, så jeg tænker at vi måske får svedt solcremen lidt væk? Og når man så sveder meget, er det der med at stå og smøre sig ind i en lidt for fed creme, slet ikke til at overskue!
  Derfor er P20 en perfekt alt i en løsning for os ?

 330. Helt klart at den 1. Holder længe! Jeg glemmer ofte at smøre mig ind igen, hvilket er noget møg. Så ligger jeg der og feder den i solen, velvidende at jeg ikke har smurt mig ind siden om morgenen – og bum så får jeg alle de farlige stråler og kan somme tider ende med at blive rød. Jeg burde have mere respekt for solen!

 331. Jeg er vild med den – men det største plus er at den holder så længe, så er jeg sikker på at min mindste er smurt forsvarligt ind hele dagen i skovbørnehaven og hvis alle brugte den kunne pædagogerne slippe for at skulle smøre 30 børn ind midt på dagen ??

 332. Helt klart nr 1!! Og så satser jeg på, at det blir liiiidt lettere at få solcreme på min mands bare isse….?? herhjemme er det nemlig ikke vores (store!) børne der er problemet….?⛱???

 333. #1 – at den holder længe 🙂
  Når jeg om kort tid tager til Dubai, ville jeg elske en solcreme, som ikke skal påføres igen og igen og igen…

 334. Helt klart at den er så nem at “smøre” på.
  Jeg er så dårlig til at få brugt solcreme netop fordi jeg synes det er så enormt besværligt – og det bider mig bo

 335. Det er svært – begge dele er store faktorer i valget af solcreme. At den holder i lang tid og i vand, er nok vigtigst for mig.

 336. Det må være fordel nr. 1, i min familie er vi helt vilde med at svømme – det kan hurtigt blive for besværligt at påføre solcreme efter hver eneste svømmetur 🙂

 337. Det må være fordel nr 1, da mine piger synes, at det fedeste ved sommeren er vandleg – og fordi moren (det må være mig ?) virkelig skal tage sig sammen for at huske at smøre ind flere gange dagligt! Så jeg krydser fingre for sådan en lækker pakke ??

 338. Jeg er en kæmpe vandhund og elsker at svømme i havet, så det må blive:
  1 ) At den holder længe (også i vand). Jeg krydser fingre 😀 <3

 339. At den holder længe og i vand! Jeg rejser tre uger til Bali lige om snart og er netop på udkig efter en god solcreme – så jeg vil SÅ gerne vinde!

 340. Hej Cana.

  Jeg har 2 drenge. En på 4 år og en på 16 mdr. Det er en hård men og så meget givende periode. Det udmønter sig dog i at jeg fint at fået rutine i at smøre drengene ind om morgen inden de skal ud af døren. Desværre må jeg sige at jeg er en klov til at huske det senere på dag så for mig ar set at den holder 10 timer super fedt. Og alle ved at solcreme, der er nemt, at smøre ind er virkelig vigtig med små børn? God dag fra det jyske

 341. Det er svært at vælge mellem de to valgmuligheder, for begge dele er jo helt fantastisk ? Men jeg elsker at de er så nemme at påføre, så valgmulighed B ? Og som rødhåret med meget sart hud, er det mine absolut nye ynglings-solcreme! ☀️?? Jeg vil elske at vinde for med et stramt budget er de en smule dyre, når man bruger så meget som jeg gør ?

 342. Jeg ELSKER P20. Det er vitterligt den bedste solcreme nogensinde! Specielt det, at den holder så længe er en kæmpe bonus, da jeg er en kegle til at huske at smøre mig ind!

 343. Helt sikkert at den er nem at spraye på, jeg er en klovn til at huske solcremen, gudskelov er mine to piger på 14 og 16 bedre til det end jeg

 344. Helt klar nr 1.
  Da jeg har en rigtig skandinavisk hud. (Nogle ville sige en rigtig blegfis, ?) så skal jeg hele tiden være opmærksom og smør mig tit hver 2-3 time i timen, hvis dette med p20 kunne afkortes ville jeg blive den gladeste blege dansker på ferie i både Kroatien og Italien til sommer! ❤️???

 345. Jeg vil helt klart komme til at holde mest af, at den holder så længe! Det er i hvert fald tit der, hvor det går galt for mig, at jeg glemmer at smøre mig ind igen, og så bliver jeg solskoldet. ?☉
  Men det er selvfølgelig også en fed bonus, at den er nem at påføre! ??

 346. Helt klart at den holder længe…. ??? Der er ikke noget værre end at skulle smøre børn ind i solcreme, der bare ikke gider ?

 347. Helt klart nr. 1, at den holder længe! Både for mine tvillinge drenge kan være beskyttet hele dagen i dagplejen, men også for mig selv, for jeg er simpelthen så dårlig til at huske og få solcreme på flere gange! ?

 348. Jeg vil elske ikke at skulle smører mig ind når jeg har været i vandet ???

 349. Helt klart nr. 1, ville elske kun at skulle tænke på at smøre ungerne og mig selv ind en enkelt gang om dagen – og så er det bare ren bonus, at den også er let at påføre ☀️

 350. Helt klart at den er nem at påføre ? med to små børn, som selv synes det har for travlt med livet til at bruge det på at få smurt besværligt solcreme på, ville jeg elske at kunne stille dem op og bare sprøjte ?????
  Og så er det jo blot bonus at det holder længe, så vi ikke behøver at gøre det så ofte – særligt når vi skal på ferie??‍♀️☀️???

 351. Det er et svært valg – jeg ville sætte meget pris på begge dele. Aat den er nem at smøre på er altid godt – men hvis man kan smøre sig ind færre gange er det jo endnu nemmere 🙂

 352. Jeg tror helt klar at det kommer til at være at den er nem at påføre! Som studerende har man nogle gange nogle fridage eller får tidligt fri fra studiet og så ville det være rart at man kunne ligge sig ud i solen. Det volder mig dog ret mange problemer at jeg ikke selv kan påføre solcremen på ryggen og dermed kun kan sole mig på ryggen, så det ville være rart med sådan en spray så man selv kunne påføre solcreme på ryggen! ?

 353. Jeg bliver gladest for at den holder længe. Jeg er rødhåret og træt af at skulle have solcreme i tasken selv når jeg kun er ude nogle timer, og at jeg evindeligt skal smøre mig ind i tiden og utiden

 354. Nok at den holder længe, for min hud er så sart, at jeg skal smøre mig ind konstant – også hvis det er faktor 50. Og så er det da klart også et plus at den er nem at tage på.

 355. For mig er det helt klart nr 2! Selvom jeg kommer fra en familie, der bliver solbrune i løbet af nul-komma-to, så har jeg selv en utrolig sart hud! Det har resulteret i mange solskoldninger gennem årene, men nu vil jeg selv sige, at jeg er blevet enormt god til at passe på min hud! Her i Maj, hvor solen har været helt crazy, har jeg altid været hende der er loadet med solcreme i venindeflokken, haha! Det er bare lidt træls at være ude og hygge sig, men så at få solcremesfingre, bare fordi man egentlig prøver at være fornuftig. Jeg HADER mine fingre bliver helt fedtede af solcremen.

 356. Åh hvor ville jeg elske at spraye min søn ind i den solcreme, pga børneelsem er ham konstant følsom overfor solen og at have en som kunne holde hele dagen ville være mega optur?
  Den skal ihvertfald prøves under alle omstændigheder, hvis jeg ikke vinder den her?? – så virkelig mange tak for rådet ??☀️

 357. Synes begge fordele er helt fantastiske, men vil nok sætte mest pris på, at den holder så længe. Især da den ene af mine døtre ikke bryder sig om al den smøren ind. Ligeledes er det super, den er så god til lys og sensitiv hud.
  Klart en overset solcreme i det enorme udvalg.

 358. Helt klart at den er nem og hurtig at smøre på. Med to små drengene i huset, kan indsmøring om morgenen inden børnehaven, til tider godt ødelægge den gode stemning. Hvis man i forvejen har lidt travlt. ?

 359. Jeg har i mange år været fan af SP20, så at den nu kan sprayes på (specielt på en utålmodig 7-årig) er da helt igennem genialt! ?

 360. Nok mest nr 1! Men sikke en lækker blanding, nem at påføre og lang holdbarhed! Så slipper man jo næsten for solcremeræs ?

 361. Helt sikkert nr 2. Min lille skønne dreng er ikke fan af skulle have solcreme på flere gange om dagen ?☀️

 362. Jeg tror min søn og jeg er enige om, at det er den er nem at påføre er det vi vil blive mest glade for???

 363. helt klart nr.2 og måske også det faktum at den ikke fedter ( så meget) har 2 drenge der hader solcreme lige præcis fordi de fedter, og så nægter teenageren at lade mor hjælpe, så ville være fedt hvis han ku selv.

 364. Begge dele er jo to fede ting, særligt med to små drenge der ikke er lige lette at smøre ind. Men nr 2 er nok det fedeste i hverdagen ???☀️

 365. Selvom det er mega fedt, at den bliver på efter en tur i vandet, må jeg gå med nr2! Det er SÅ vigtigt med en solcreme, der hurtigt og nemt kan smøres på?⛱☀️ god dag herfra ? Caroline

 366. Helt klart at den er nem at smøre på! Hader solcreme og bruger det sjældent. Med det resultat, at jeg så forbliver BLEG for holder mig i skyggen ?‍♀️?