mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I dag har jeg…

… været morgensur. Hvem havde troet det om mig? Ikke jeg, i hvert fald, men ikke desto mindre, var jeg altså en lille muggen røvbanan her til morgen.  Jeg tror det startede med nogle børn der skændtes og mig der var træt og kom i tanker om dagens første punkt på programmet.

… besluttet at gå tidligt i seng her til aften. Jævnfør ovenstående, som jeg ikke just har i sinde at gentage.

… været til eksamen. Med min bil, som skulle synes. Fordi jeg ikke just er ekspert ud i moderne biler, var jeg hundenervøs for at turen hen til synshallen ville ende med at koste mig hele sommerferiebudgettet, men ak, min frygt blev gjort til skamme og bilen gik igennem syn. Uden anmærkninger, endda! (Hvad end det betyder).

… præsteret mit livs hidtil dårligste vinduespudsning. Jeg ved simpelthen ikke hvor det gik galt, men der er så mange striber og pletter, at jeg nu overvejer om jeg skal resignere og hyre den vinduespudser jeg ellers pure har nægtet at kaste penge efter, efter at være flyttet fra hus til lejlighed for snart tre år siden. Jeg ender nok med bare at leve med pletter og striber – og der kommer trods alt mere lys ind nu, end før jeg “pudsede”.

… set en Olsen Banden animationsfilm med mine drenge efter Disney Sjov og haft den vildeste optur over, at de havde optur over det. Jeg elskede Olsen Banden, da jeg var barn, så hvis jeg kan få dem til at forelske sig i det lille proletariske forbryderunivers, er min lykke så godt som gjort!

… fået usandsynligt mange komplimenter for min nederdel. Jeg købte den på udsalg i vinters og kan umiddelbart ikke finde den online nogle steder lige, men jeg har fundet én fra samme mærke, med samme fantastiske snit i et mindst ligeså flot print HER (reklamelink). Den er i øvrigt helt ny på hylderne, men alligevel nedsat med 25% lige nu.

… arrangeret Jens’ første venne-sove-aftale. Tænk, at jeg har et barn der er så stor, at han begynder at sove sammen med sine venner. Ikke fordi forældrene har brug for pasning, men bare fordi det er hyggeligt. Jeg syntes det var det bedste, som barn, at få lov til at sove sammen med mine veninder og jeg glæder mig sådan på mine børns vegne til, at de skal få samme gode minder med deres venner.

… smidt virkeligt mange glas, kopper og tallerkner til storskrald, i håbet om at få skabt mere plads i lejligheden, som jeg – igen – går og pimper lidt på.

… inviteret min søde naboveninde, Cecilie, på spontane espresso martinis, for så at opdage, at jeg havde smidt alle mine cocktailglas ud. Okay, jeg havde kun fire og de var grimme, så det var helt ok, men det er bare som om espresso martinis smager en lille smule fesent i et almindeligt drikkeglas.

… kommet i tanker om at min shaker er flyttet ud i kolonihaven, hvor jeg har shaket espresso martinis i et gammelt suppeglas. (Det var selvfølgelig rent).

… glemt alt om min intention om at komme i tidligt i seng. Men nu gør jeg det – og jeg vågner og er glad i morgen. Basta. Godnat.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Har du nogensinde prøvet tubberwares vinduesklud ? Den skal blot vrides op i varmt vand og så vasker du ellers bare løs på vinduerne – uden striber og pletter.. ? Jeg elsker min og nu er vinduespudsning slet ikke så træls længere ?

  2. Jeg har også et lille tip til vindues pudsning:-) Jeg havde de grimmest vinduer ever, indtil jeg købte Kärchers vinduesvasker,
    som egentlig bare er en skraber, der suger vandet væk fra vinduet – genialt. Jeg har aldrig haft så pæne vinduer.

  3. Jeg er også enormt dårlig til at pudse vinduer, så jeg tager altid noget avispapir og krøller sammen og ‘pudser’ vinduet med det bagefter. Det får striberne til at forsvinde 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven