mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Afsted på pinseferie

Solen skinner, som blev den betalt for at gøre det. Det første barn vågnede klokken seks og den anden en halv time senere, nogenlunde samtidig med at jeg stod op og bryggede mig den kop kaffe, der gav mig øjne. To skåle havregryn med sukker, lidt legobyggeri, en hulens masse tandbørstning og sidste hånd på pakningen senere, var vi klar til afgang. Vi er nemlig så heldige at være blevet inviterede en tur til Nordjylland, af Landal Rønbjerg (hvilket altså er at betragte som en reklame-agtig-tur, fordi jeg ikke selv har betalt, hvis nogen skulle være i tvivl)  og jeg GLÆDER mig! Nordjylland er uden tvivl dén landsdel jeg har bevæget mig mindst i og alligevel har jeg en klokkeklar forventning om fantastisk natur og en ro, som selv må være at finde på et feriecenter. Og hvis ikke, så fyrer vi den af på hoppepuden, i vandrutschebanen og i pizzabuffeten 😉

Nu er vi i alle tilfælde på vej. Simon kører bilen, drengene læser bøger på bagsædet og jeg skriver blogindlæg og ærgrer mig kun en lillebitte smule over, at jeg ikke nåede (læs: prioriterede) at købe nyt badetøj. Jeg har ligesom bare ikke rigtigt kunnet overskue det med blege vinterben og til stadighed alt for meget blød hud i maveregionen. Jeg tænker dog at denne badedragt (reklamelink) må kunne noget godt. Så skal jeg bare finde ud af om jeg bedst kan lide den med striber eller print. Den sorte udgave er næsten for kedelig, ik’?

Nu kalder færgen. Kan I have en rigtigt dejlig pinse ❤️

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. God pinse til dig og dine drenge.
  Når man er lige så smuk som dig så skal man vælge den grønne. Jeg er vild med smukke blomster motiver. Jeg kommer dog ofte til at vælge sort, som det sikre valg. Men øver mig i at vælge anderledes. Så hvis det var mig puttede jeg den smukke grønne i kurven og trykkede på købt. ????

  1. Årh hvor er du bare SØD! Jeg synes også virkelig den grønne er fin, jeg er bare usikker på om den også er det til min evigt blege krop eller om jeg kommer til at ligne en anden Hyacinth ?

 2. Klart den grønne!!
  Den er smuk og ser meget mere eksklusiv ud end den stribede. Den vil også klart stå bedre til lys hud end den stribede ??

 3. Klart den grønne !!! Er det ikke noget med, at vandrette striber får én til at se tyk ud?? ? også i en badedragt ? Det kan umuligt være en god kombi ?

  1. Du har ret, men jeg er nu ikke sååååå bange for at komme til at se tyk ud ☺️ Mem den grønne ER fin!

 4. Jeg er dikker på du er fin uanset farve ? Har selv lige bestilt en fra hm – shape badedragt med bindebånd i nakken og krydser selv fingre for at den gør lidt godt for min krop med for blød mave ?

 5. Børnene vil helt sikkert elske Rønbjerg, vejret heroppe er også helt perfekt ❤️?? Så skal i måske et smut til Livø og på sælsafari.?
  Men du burde tage noget mere på ferie i det nordjyske.!!!! Der er du gået glip af noget.! – du skal bare på den anden side af fjorden før det bliver helt godt ????

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven