mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

22 fine sommersager jeg lige har købt, som du skal se!

Allerførst er jeg lige nødt til at slå fast, at det ingenlunde var meningen, at det skulle gribe sådan om sig! Faktisk var det var bare meningen at jeg skulle kigge efter en kjole jeg kunne have på til min kollega Mette Maries (og hendes mands, bevares) gen-bryllup, som jeg skal til om nogle uger… Og vupti, så lød min indkøbskurv pludselig på 7.000 kroner. Det er altså langt, langt, langt over mit shoppebudget, men jeg kunne ligesom ikke rigtigt finde ud af at vælge noget fra, inden jeg har prøvet det på, så nu trykkede jeg “bestil” og skyndte mig at overføre lidt ekstra penge fra firma- til privatkonto og så håber jeg bare at min revisor ikke bliver alt for træt af mig over at lave ekstra privathævninger, som dén slags vist hedder, sådan i tide og utide…

Jeg skal selvfølgelig returnere noget af alt det jeg har købt, men indtil da, viser jeg det i første omgang frem til jer og så skal I som altid selvfølgelig føle jer frie til at blive inspirerede af både det ene og det andet. Alle de følgende links er reklamelinks, så des bedre smag I synes jeg har (og des mere I klikker på linksene), des mere tøj ender jeg med at kunne beholde, så jeg håber selvfølgelig på, at det ikke kun er mig, der synes at jeg har fundet nogle nice sager 😉

(Okay, de pallietbelagte cowboystøvler er jeg måske godt med på, at det nok er de færreste, der har ligeså meget optur over som jeg har – men udover dem, så!)

1HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER 7: HER 8: HER 9: HER 10: HER 11: HER 12: HER 13: HER 14: HER 15: HER 16: HER 17: HER 18: HER 19: HER 20: HER 21: HER 22: HER

1:Denne her kjole er faktisk den primære årsag til det høje shoppingbeløb. Den alene kostede nemlig knap 1300 kroner, men helt ærligt, den er jo også overdrevet pæn! Jeg håber dog lidt, at den sidder dårligt, så jeg kan returnere den. Måske. På den anden side er den jo også bare helt vildt pæn og jeg vil kunne bruge den både til hverdag og fest. Og hverdagsfest, selvfølgelig. I kan finde den HER

2: Der var ingen tvivl med denne her. Den bliver uden tvivl årets kjole for mig. I kan finde den HER

3: Jeg har længe manglet et ur. Nok ikke ét som det her, men det er sjovt og fint og billigt og jeg tænker, at det kan være en fin accessory til nogle af de finere kjoler, hvis de skal gøres lidt mere casual. I kan finde det HER

4: Plads til bryster, mave og mormorarme i en pæn og luftig bluse? Ja tak. Find den HER

5: Jeg ved godt at I ikke kan se så meget af denne kjole her på billedet, men jeg lover – den er pissepæn og den skal selvfølgelig med mig på stranden til sommer (og nu!). Find den HER

 

6: Alle kvinder bør vel næsten have et par nude/rosa stiletter, ikke sandt? Indtil nu har jeg klare den uden, men de her var både pæne og billige og helt enkle, som jeg bedst kan lide den slags og med et par jeans, et bælte og en hvid t-shirt, tænker jeg at man er ret godt kørende i den. Eller i kjole, selvfølgelig (her tænker jeg naturligvis igen på 1’eren, som er så pæn!). Find dem HER

7: Jeg mangler en bikini og denne kunne godt være et bud. Måske. Måske ikke. Jeg tænker dog at den holder liiiidt på brysterne og at underdelens stropper er så brede, at de ikke laver alt for dybe furer, så forhåbentlig er den god. Find den HER

8: Hvad skal jeg sige? Hvid, basic t-shirt til ingen penge. Find den HER

9: Fuldkommen som ovenstående. Basic top, til ingen penge. Find den HER

10: Ooooog en top i striber i fine farver – stadig til ingen penge. Find den HER

11: For snart 10 år siden købte jeg en bikini i det her snit og den er simpelthen den eneste jeg stadig kan bruge fra dengang, så jeg tænker, at det må være et okay-godt snit til mig. Find den HER

12: Jeg ved det godt. De er vilde. Og hæslige. Og GIGA seje! Uanset hvad man har på, bliver det jo ultra festligt, så snart man hopper i de her støvler. Som i øvrigt var ret billige. Som de i øvrigt også var nødt til at være, fordi jeg selvfølgelig godt ved at jeg nok kun kommer til at bruge dem ganske få gange. Find dem HER

13: Denne her top bliver altså også en favorit, tror jeg. Og så har jeg den vildeste optur over, hvor meget modellen ligner Sneglen! Wauw, altså. Find den HER

14: Solbrillerne var det allersidste jeg kom i min indkøbskurv. Ret impulsagtigt (som om alt det andet ikke også var det?), men jeg tror de kan noget. Find dem HER

15: Jeg ved sgu ikke helt med denne her sweater. Jeg synes den er mega pæn og mega sej, men jeg tænker, at det må være virkelig svært at holde den på og det er sgu da ikke meget ved, hvis man pludselig står med bare bryster og en sweater om navlen, vel? Nuvel, jeg prøver den på og skal nok give jer en melding om hvorvidt den fungerer eller ej. I mellemtiden kan I finde den HER

16: De her sko SKAL bare sidde godt. De er jo så flotte! Find dem HER

17: Den er jo vildt flot til modellen, denne her og jeg drømmer også om, at være sådan én, der går i røde kjoler, men nu må vi se. Jeg misætnker også at den bliver en retursag. På den anden side, var den også ret billig, så det batter måske ikke det store og måske sidder den så godt at jeg ender med at tage den på til den dér fest, jeg startede med at shoppe til. Find den HER

18: Se her har vi altså dét ur jeg har manglet! Det er cool og sejt og passer lige til mig. Håber jeg. Find det HER

19: Her er endnu et bud på en kjole til gen-bryllup. Den er virkelig fin og printet er så pænt og så kostede den altså ikke alverden. Find den HER

20: Faktisk er det med mexikansk tema, det dér gen-bryllup og til dét, er denne jo så godt som PERFEKT! Hvis den sidder bare halvt så godt på mig, som på modellen, så tror jeg sgu det bliver den. Find den HER

21: Okay, det her var totalt over-impuls-køb, sammen med solbrillerne, men hvem vil egentlig ikke gerne have et par kirsebær i ørerne om sommeren? Ja, jeg spørger bare. Find dem HER

22: Måske lader jeg mig snyde af modellens fantastiske krop, men jeg tro faktisk at det her er en virkelig god kjole, selvom man (altså, jeg) har lidt tendens til at se gravid ud efter klokken 14. We’ll see… Find den HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. Wauw, for nogle smukke sager, du har klikket hjem – de kommer til at klæde dig hver og en!?
    Men hey, du er nu skyld i, at jeg i min nattevagt uden tvivl kommer til at bruge en formue på Asos…?

    1. Den er også virkelig fin – og det ser altås også ud som om den kan holde lidt på sagerne 🙂

  2. Årh jeg er helt vild med pailletstøvlerne og kirsebærsøreringene.. Men synes jeg har hørt så meget skidt om Asos og deres retur så jeg tør ikke bestille derfra 🙁 af skræk for at støvlerne sidder forfærdeligt…

    1. Jeg bestiller netop fra ASOS, fordi deres retur fungerer så godt. Det tager lidt tid, men jeg har aldrig oplevet nogle problemer – og de er vildt gode til at svare, hvis man sender dem mails. Nu har du hermed ikke længere en undskyldning, så shop du bare løs ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven