mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Venindetid, tømmermænd og masturdating

Jeg burde nok have set det komme, taget i betragtning af hvor store mængder vin jeg endte med at skylle i svælget sammen med en flok veninder i går, at jeg ville sidde her, lørdag aften kort før solnedgang og have ondt i ballerne af at have siddet i sofaen hele (fucking) dagen. Okay, hele dagen siden jeg kom hjem efter at have spist morgenmad sammen med Simon på Vesterbro, hvor jeg åbenbart var så omtumlet af tømmermænd og nyforelskede, at jeg ikke kunne finde ud af at stå af ved den rigtige s-togstation og jeg derfor endte med at få mig en god lang gåtur, som vel næsten kan retfærdiggøre resten af dagens komplette inaktivitet. Næsten

Som det efterhånden er ved at blive en tradition mindst én af dagene i de weekender jeg ikke har mine drenge hjemme hos mig, tog jeg i går ud med en flok veninder og det ville være en kæmpe løgn at sige andet end, at vi endte med at blive temmeligt berusede. I ved, på den der mange-timers-vin-brandert-måde, som altså tager lidt tid at få ud af kroppen igen.

Allerede inden middagen var vi okay-godt kørende og jeg mindes – formentlig derfor – at jeg endte med, som det allerførste da vi var blevet vist hen til vores bord på Madklubbens nyeste restaurant Bazaar (som meget venligt bød på middag på deres regning) at gøre den i øvrigt ganske søde tjener helt forlegen ved at udspørge ham om hvorvidt vinen var stampet manuelt (altså med mennesker der har jokket rundt i druerne for at få saften ud af dem) eller maskinelt, hvortil han ganske forvirret – selvfølgelig – ikke anede hvad han skulle svare. I fællesskab blev vi vist enige om at den nok var blevet trampet rundt i af nogle meget rene bondefødder, men jøsses altså, hvorfor jeg nogle gange skal spørge om dén slags, er mig virkelig en gåde. Jeg er jo fuldstændigt ligeglad med om der er nogen der har trampet i vinen eller ej, så længe den bare smager godt. Og det gjorde den heldigvis!

Vi bestilte en ordentlig balje blandede retter med tilhørende vinmenu og der må jeg altså lige komme med en lille anbefaling: Tag deres madmenu, som er glimrende (jeg fik den veganske menu, som klarede den super godt!), men drop vinmenuen, for udover en ganske glimrende hvidvin til at starte på, så synes jeg ærligt talt ikke at de resterende tre vine var noget at råbe hurra for. I stedet vil jeg en anden gang nok gå med at bestille en flaske (eller to) til bordet og så måske tage en lille cocktail, som de også serverer derinde, undervejs imellem retterne. Bare et lille tip!

Nuvel, det var en smadderhyggelig aften hvor verdenssituationen blev vendt, alt imens vi blev fulde af både mad, vin og fortræffeligt selskab, indtil vi ved midnatstid cyklede hver til sit og jeg strøg direkte i medicinskabet i forsøget om at imødekomme mine tømmermænd med lidt profylaktiske panodil. Det kan man selvfølgelig ikke – tage panodil på forhånd på dén måde, så nu priser jeg mig sådan set bare lykkelig for, at jeg rent faktisk har muligheden for at tage en (hel) dag på sofaen ind i mellem, når nu jeg ikke har mulighed for at være sammen med mine børn hver eneste dag.

For ja, jeg har simpelthen tænkt mig at lade København på en forårsaften være København på en forårsaften og blive hjemme med min nye yndlingssnack (kiwi med granatæble og mynthe – prøv det, det smager SÅ godt!) og en film. Måske én fra min liste (som var sponsoreret) med de 10 bedste film til en date-night. For i dag bliver det jo bare en solo-date-night. Masturdating i eget hjem – dét kan altså også noget 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Uuuh mynte, kiwi og granatæble lyder lækkert, blander du det vare sammen i en skål? BTW jeg tilgiver dig aldrig for at have lært mig karamel-tricket med kondenseret mælk… shiiiiiiit det er lækkert <3

    1. Ha ha, sorry!! Jeg skærer kiwien i skiver og lægger dem på en tallerken og kommer garantæblekerner og hakket mynte ovenpå, men det kan også sagtens bare blandes sammen i en skål 🙂 Whatever works!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven