mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når jydehjertet springer et ekstra slag

Nogle gange, ikke? Så er det altså lige før mit lille jyske hjerte springer et slag over af lutter begejstring over nogle af de gode tilbud der findes rundt omkring og det er mig derfor en særligt stor glæde at kunne dele min seneste opdagelse med jer!

I virkeligheden var det slet ikke mig, der opdagede dem, men dem der opdagede mig, men det ændrer altså ikke spor ved, at jeg er pjattet med konceptet. Det handler om plusbog.dk, som er Danmarks næststørste boghandel, som altså udelukkende sælger bøger med rabat! Ja, mand! Det er simpelthen en side, hvor man aldrig nogensinde skal betale fuld pris for noget som helst (heller ikke Pelle Hvenegaards nye kæmpehit: Kære Zoe Ukhona, som kun koster 99 kroner hos dem!). Til gengæld skal man have et medlemsskab, men fordi de er så mega nice, så har de simpelthen givet mig muligheden for at give jer allesammen  3 måneders gratis medlemskab til dem! Koden finder du nederst i indlægget. 

Som det så ofte sker med mig, når jeg spotter et godt tilbud, kunne jeg selvfølgelig ikke begrænse mig, da jeg forleden gik på lidt shopping hos dem og da det først gik op for mig at man også kan købe en masse andre ting (med rabat, selvfølgelig) udover bøger, stak det helt af. I et snuptag kom jeg til at bestille nye tasker, penalhuse, madkasser og drikkedunke til drengene og selvom Peter først skal i skole om 2 år, så mangler han sådan en rummelig taske til når vi skal på jyllandsture og dén slags, hvorfor han altså fik lov, da ønsket faldt på en skoletaske med Ninjagoprint. Hele moletjavsen endte med kun at koste mig omkring halvdelen af hvad jeg skulle have betalt i “almindelige butikker”, så selvom vi er har været i god tid, synes jeg virkelig at pengene er godt givet ud! Se selv hele deres udvalg af skoletasker og dén slags HER.

Sammen med taskerne bestilte jeg (selvfølgelig) også nogle bøger, hvor jeg særligt gerne vil fremhæve de to af dem.

Den første, Magisk Oprydning, af Marie Kondo, skulle angiveligt kunne lære én at rydde op; sådan én gang for alle og så man aldrig mere skal gå og føle at man rydder lidt op hele tiden. Det rammer virkelig spot on for mig, for jeg kan ikke finde ud af at rydde ordentligt op. Der er altid rod et eller andet sted hjemme hos mig og når der er det, ja, så går jeg hele tiden og flytter lidt på rodet og bliver på dén måde aldrig nogensinde færdig med at rydde op. Noget der, ved nærmere eftertanke, virker helt vildt dumt! Den står lige nu øverst på to-read-listen, så snart jeg er færdig med den næste jeg gerne lige vil fremhæve.

Hvornår er det min tur til at skrige?, af Karin Heurlin, lader til at være intet mindre end fantastisk! Jeg fik øjnene op for Karin Heurlin i efteråret hvor mit søde forlag sendte mig  hendes nyeste bog, som jeg åd råt (og efterfølgende skrev et blogindlæg om, fordi jeg syntes den var så god!) og efter at have læst de første 50 sider af “Hvornår er det min tur til at skrige?” er jeg næsten overbevist om, at den er fuldkommen ligeså god, selvom den ikke rammer ligeså godt plet ned i hvor jeg er i mit liv lige nu, som den anden gjorde umiddelbart i forbindelse med min skilsmisse. Hun gør det i alle tilfælde godt, Karin Heurlin og det er mig altså en gåde, hvorfor der ikke er mere hype omkring hende(s bøger) end som så – men dét kan vi måske lave lidt om på nu 😉

Plusbog.dk flotter sig med et kæmpemæssigt udvalg af bøger og faktisk påstår de, at de har alle danske bøger (som stadig er tilgængelige i handlen), så der burde altså være noget for enhver smag – til helt vildt gode priser. For eksempel sparer man – hvis jeg nu lige må have lov til at slutte af med også at gøre en lillesmule reklame for mig selv – 40% på den bog jeg udgav sidste år, 40 Uger Efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre.

Få 3 måneders gratis medlemsskab med koden CANA

Om du er til krimier, biografier, bøger om graviditet, børn, hus have eller dem, der forsøger at lære dig at lave mad, så er der altså virkelig mange penge at spare hos plusbog.dk og hvis du kunne tænke dig at prøve det af, så kan du altså – kun her hos mig – få 3 måneders gratis medlemsskab med koden CANA, lige HER 😀 

Rigtig god fornøjelse – og rigtig god læselyst!

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Jamen jeg kan simpelthen også have svært ved at finde på noget dårligt at sige om det 😀 OPTUR!!

 1. Jeg har læst Marie Kondos bog.. og ærligt, er jeg ikke helt begejstret for den. ? Til gengæld kan jeg godt lide princippet med at rydde ud i sine ting inden man rydder op.. så det har jeg forsøgt det sidste års tid, og det går ret godt.. bortset fra at min mand er samler, og ikke KAN smide noget ud. ? Selv stammen fra vores sidste juletræ står ude i vores skur, for “den er så flot og lige.. den må da kunne bruges til et eller andet” ?
  Op ad bakke, manner.

  1. Ha ha ha!!! Jeg håber dog at bogen alligevel kan give mig bare et lille bitte skub i den rigtige retning 🙂

 2. Et hurtigt spørgsmål: normalt har man en uges gratis prøvemedlemskab, hvor man kan købe maks to bøger til den billige medlemspris. Er det stadig ‘kun’ to bøger man kan købe til billig pris i løbet af de tre måneder? ?

  1. Hej Helena
   Den kan jeg hurtigt svare på. Med CANA-koden bliver du GULDmedlem med det samme, hvilket betyder at der er ubegrænset køb af bøger. Så det er bare med at shoppe løs… Og hvis du forbliver medlem, får du FRI FRAGT på alle ordrer efter 100 dage (i alt altså).

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven