mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Mit liv peaker!

Venner! Det er sjældent set, at man får den slags anerkendelse, som jeg har fået det i dag og jeg bliver simpelthen nødt til at dele det med jer. Det er lige før det slår øjeblikket, hvor den lille pige jeg var med til at hjælpe til verden i Somaliland fik fornavn efter mig. Okay, ikke helt, men det her er eddermamer stort! Kæmpe stort. Og tungt. Og gult. Og okay, ikke så pænt, men stort!

Jeg har simpelthen fået opkaldt en gravko efter mig! Med fuldt navn og det hele. Så  nu går jeg sådan set bare og venter på at vognmanden (eller hvad sådan én der har gravkøer hedder) ringer og beder mig om at komme og klippe røde bånd og poppe champagne til dens dåb. Jeg tænker, at det må være meget passende, ikke sandt? 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej Cana . Jeg kender ejeren af maskinen, så blev nødt til at fortælle ham om dit indlæg – han synes det var mega sjovt! Er sikker på en dåb kan arrangeres ?? God dag til dig
    Bdste hilsner Helene

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven