mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det jeg ikke sagde om min kolo…

Hvad jeg ikke fortalte, da jeg i går viste et lillebitte glimt af lykke fra kolonihaven, frem på min instastory, var, at jeg få minutter senere kunne erfare, at vinteren og den dertilhørende frost, rent faktisk – og kæmpe desværre! – havde gjort skade i mit lille svenskrøde træhus. Pis, mand! 

Som det mest naturlige i verden startede jeg selvfølgelig med at ringe til min far, som også var ham jeg konsulterede, da jeg for nogle måneder siden tømte hanerne og lukkede for vandet derude. Ork, det er ingenting sagde han, imens han lovede at komme over i weekenden og inspicere skaderne, hvis ikke jeg selv kunne få styr på dem  inden da.

Jeg kan sgu da ikke få styr på en vandskade, tænkte jeg i mit stille sind og dobbelttjekkede at vandforsyninger til huset igen var lukket, inden jeg samlede drengene sammen og kørte tilbage mod København.

I nat drømte jeg om mit lille hus. Om en langhåret fyr, der fortalte mig at den var helt gal og at vi skulle grave ud og at jeg altså var nødt til at få en radiolog ud og gennemstråle alle vægge og gulve for at klarlægge alle de skader der tydeligvis var. Jeg mindes at jeg studsede over hvad det var radiologen skulle og hvorfor det lige var sådan én jeg skulle starte med at hyre, men formentlig fordi jeg engang er blevet vold-snydt af en VVS-mand, som forsøgte at charge mig 46.000 for mindre end én dags arbejde og et hus der i øvrigt stadig stod uden varme (i februar måned), tænkte jeg at det nok alligevel var en god idé at få fat i en radiolog, inden jeg ringede til den dyre vvs’er.

… Og så vågnede jeg. Og besluttede på stedet, at jeg ville køre i kolo igen i dag og forsøge at få styr på skaderne. (Uden en radiolog, i øvrigt). Peter fik en fridag og blev min allierede og ved I hvad? Jeg ordnede det sgu!

Okay, det var åbenbart “bare” blandingsbatteriet i bruseren der var sprunget, som i øvrigt viste sig at være latterligt let at skifte, men alligevel! Jeg ordnede min vandskade. Med værktøj og det hele – og helt uden nogle fuck-det-nu-taper-jeg-det-sgu-sammen-løsninger. Kæft, jeg var stolt. Så galt, at jeg besluttede mig i samme ombæring lige at isolere loftet/taget i køkkenet, for det kan man åbenbart også sagtens “bare lige” gøre.

… Nuvel, nu skal det nye loft selvfølgelig bare lige monteres under isoleringen (og dampspærren, som youtube  fortalte mig at jeg skulle sætte op) og så skal jeg måske også lige have bygget en ny terrasse og have huset indrettet med mine egne ting, i stedet for dem tidligere ejer efterlod og SÅ bliver det eddermamer nice ude i min lille plet af paradis! Altså, snart… Lige nu bilder jeg mig ind, at den primære årsag til at jeg ikke kan få snøvlet mig sammen til at få sat det loft op er, at jeg ikke kan transportere så lange brædder i min lille Peugeot. Det ved jeg selvfølgelig godt, at der findes løsninger på. Jeg kan bare ikke lige overskue det. Kender I det?

{Se mor! Det er hjertevand! Udbrød Peter da han så denne vandpyt, imens jeg blev helt rørt over hvor fint mit lille barn tænker}

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hvor er du sej!!! Og hvor er Peter sød! Jeg har en datter på 4 et halvt år og hver gang hun ser et hjerte siger hun “se mor… det der betyder kærlighed”
  Hun siger også, at det føles som om der er regnbuer i hjertet når man elsker nogen #elsker <3

 2. Jeg har sgu bygget en faskine ved hjælp af google. ?
  Har endda lavet et Ford escort fra 88 med en hårnål ude på motorvejen.
  Mam kan hvad man vil. Godt gået med vandskaden.
  PS fik jeg sagt jeg også groede vinger ud på ryggen, mens min mand var syg af kræft ?

 3. Hej Cana
  Ang. Blandingsbatteriet i bruseren, vil jeg råde dig til at tage af og med hjem hver vinter de holder ikke til frosten. Jeg har oplevet det samme og tænkte et nyt kunne klare det men det gik også vinteren efter. Siden har jeg taget det med hjem og har stadig det samme blandingsbatteri ?.
  Bare et godt råd fra en anden synnejye ?

 4. Blandingbatterier til bruseren overlever aldrig vinteren. Vi skiftede hvert år indtil det gik op for os, at løsningen var at pille det af og tage med hjem når vi lukkede ned for vinteren.

  Mht. isoleringen af taget, – æhm, – er der ikke nogle lægter der holder på isoleringen? Det ser ud som om det er plastikken der bærer det.
  Og så mener jeg at vi fik at vide at der ikke skulle dampspære op når huset står uopvarmet meget af tiden, men det er jeg dog ikke helt sikker på.

  Men sejt at du fatter værktøj og mod på at løse opgaven. Håber sommeren bliver god så I får rigtig mange skønne timer derude.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven