mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Insta-live, tømmermænd og en status på bog nummer to

Hej venner,

Egentlig har jeg slet ikke sådan for vane sådan at “hilse” på jer, når jeg skriver blogindlæg, men lige nu virker det ligesom som det eneste rigtige at gøre. Om det er fordi jeg har tilbragt usædvanligt mange timer helt mutters alene, de seneste fire døgn eller om det er fordi jeg rent faktisk føler mig tættere knyttet til jer, kan selvfølgelig være svært at svare på, men jeg vælger at tro på det sidste. Det har nemlig været ualmindeligt rart at være mig, på de sociale medier de sidste par dage, hvor jeg simpelthen har fået så meget kærlighed, at jeg næsten ikke kan rumme det (det kan jeg nok godt, men det lyder meget godt at sige det andet, ik’?). Især under og efter min lille live-session, som jeg spontant besluttede at lave lørdag aften, imens jeg gjorde mig klar til en tiltrængt date med min bloggerveninde, Miriam, følte jeg mig som den heldigste lille stjerne på himlen. Under livesessionen snakkede vi – altså mest jeg – lidt om løst og fast og en hel del om min nye kæreste, som jeg kan forstå, at der er noget nysgerrighed omkring. Hell, selv BT har spurgt om ikke jeg snart vil (lade dem) afsløre hvem han er. Og jo, selvfølgelig vil jeg gerne snart afsløre hvem han er. Snart. Jeg har drysset lidt hist og pist og i den der live-session var der altså en hel del, som gættede hvem han er og her kommer det allerbedste altså ind: Der var ingen der afslørede noget! Min indbakke væltede med beskeder og (flest rigtige) gæt, men ikke én eneste skrev noget i kommentarfeltet imens jeg var live og dét synes jeg eddermamer er stort. Det giver mig en følelse af, at I har min ryg, og dén følelse, ik’? Den kan altså noget rigtigt, rigtigt godt!

Okay, en enkelt skrev – på min opfordring, fordi jeg havde en ret klar fornemmelse af at hun var på afveje – og gættede på at jeg er blevet kærester med Jesper Buch. Som jeg altså ikke er.

Ovenpå en skøn, skøn sludder imens jeg fik lagt make-up og krøllet hår, mødtes jeg som sagt med Miriam og som det oftest er, når jeg er i selskab med hende, så blev jeg selvfølgelig fuld og alt var i sin sandheds essens ret godt. Lige indtil søndag morgen hvor jeg, efter knap fire timers søvn, åbenbart stod op klokken 7.30 i selskab med en god omgang hovedpine, græs på tænderne og hår der lugtede virkelig, virkelig ulækkert, fordi vi åbenbart havde hængt ret meget ud i rygerkøkkenet på Dandy. I ved, de gode fester ender altid i køkkenet, men hold nu op, hvor er det klamt at vågne til stanken af sig selv dagen efter.

Meningen – udover at tage verdens længste bad – var, at jeg skulle være produktiv og bruge søndagen (såvel som jeg har brugt torsdag, fredag og lørdag) på at skrive på min kommende bog om graviditet, men på én eller anden måde kaldte HBO simpelthen mere og jeg fik således både kværnet hele 2.sæson af Divorce og the Notebook, som jeg – sjovt nok – lige nu synes er én af de mest fantastiske film jeg længe har set, imens jeg bestilte take-away (seriøst, Jaggers shake med saltkaramel er jo noget af det vildeste jeg nogensinde har smagt!) fra Wolt, som i øvrigt og helt uden sammenligning, er Københavns mest tjekkede take-away-service. Hvis I bor i København og ikke kender den, så prøv den af med koden CANA – så får I 50 kroner at købe mad for og jeg gør det samme, som en belønning for at have skubbet jer i deres retning, hvorefter det altså skal stå jer frit for at oprette jeres egen kode og gøre det samme i jeres netværk 😉

Bogen blev således i tankerne det meste af dagen og først helt sent ud på aftenen, kunne jeg endelig tage mig sammen til at få skrevet lidt. Lige akkurat nok til at have ramt de første 100 sider og selvom der selvfølgelig stadig er (meget!) lang vej igen, så føles det simpelthen så rart endelig at have fået taget alvorligt hul på hele skriveprocessen. Det har lige taget nogle dage, men nu føler jeg virkelig at jeg er kommet godt in sync med bogen og truth be told, så må jeg hellere pakke alle de her løse tanker væk for i dag og i stedet bruge energien på at skrive bog. Drengene kommer hjem til mig igen i morgen og jeg ville så gerne komme bare liiiidt længere ind i bogen, inden jeg pakker den væk igen for en stund.

… Men altså kæmpe tak til jer der så med på min live-video på instagram i lørdags. I er nogle stjerner og jeg føler mig heldig for at få lov til at skinne lidt i blandt og sammen med jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Jeg synes din læbestift er så flot! Jeg kan huske, at du nævnte at den holdt hele aften – så den må jeg bare eje også! Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvad den hedder eller mærket og kan ikke umiddelbart finde det nogle steder heller?
    Synes du en fantastisk kvinde at følge, og hygger mig med både at følge dig på Instagram og med at læse dine blogindlæg! Bliv endelig ved :)!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven