mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Forældrefest på Østerbro

Lad mig bare starte med at sige, at jeg var en lille-bitte smule nervøs for, hvordan det mon ville løbe af stablen, da vi i går holdt vores allerførste forældrefest i 0.C her på Østerbro. Ser I, som sådan én der fik mit første barn som 24-årig og med et arbejde, der mest af alt stadig bare føles som en hobby, har jeg ligesom haft en fornemmelse af, at jeg måske ikke passede sådan rigtigt ind. Ikke fordi jeg ikke tror alle de andre forældre elsker deres jobs – det håber jeg virkelig de gør, men fordi de altså allesammen ligner sådan nogle rigtigt voksne. I ved, sådan nogle med rigtige jobs og solide pensionsordninger og styr på alle de der ting, som jeg (stadig) overhovedet ikke kan finde ud af. Sådan nogle, som jeg måske ikke rigtigt ville kunne finde ud af at holde fest med, fordi jeg – særligt i den slags forsamlinger, hvor selskabet måske er lidt finere på den end mig – ofte ender ud med at opføre mig ganske upassende. (De af jer der følger mig på instagram har for eksempel for nyligt set, hvordan jeg – aldeles upassende (og helt vildt sjovt!) – tog et kysseselfie sammen med min søde kollega Mette Marie og en totalt intetanende Kronprinsesse Mary, da vi var til den fernisering jeg skrev om i mit blogindlæg i går). 

Der var i virkeligheden måske slet ikke så meget gang i en “hvis nu”-jeg-kommer-til-at-gøre-eller-sige-et-eller-andet-komplet-idiotisk, men nærmere “når nu”. For selvfølgelig ville jeg gøre det.

… Og det gjorde jeg måske også, men ved I hvad? De andre forældre var bare helt vildt søde og helt vildt sjove og nogle af dem var  endda måske nærmest ligeså upassende som mig! De der kloge, mondæne, voksne østerbroforældre drak simpelthen shots fra skuldrene og fortalte røverhistorier, som jeg sjældent har hørt mage til. Arghmen altså! Min frygt blev gjort totalt til skamme og hvis det virkelig er sådan her det føles, at være blandt – og måske endda nærmest én af – de voksne, så synes jeg sgu det er helt okay.

I hvert fald glæder jeg mig til forældrefesten igen næste år!

… Og ja, jeg beholdt de uldne sokker på! De viste sig, at være helt udmærkede på et dansegulv 😉 Kjolen, til jer der måtte være interesserede, er i øvrigt god både med og uden uldnesokker og så koster den bare 249.- HER (Reklamelink).

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Åhh, en beskrivelse af mit liv??
    Og heldigvis har jeg opdaget, at der er ret mange, der har det sådan.❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven