mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Datenight: De 10 bedste film – af ham og hende

Årh venner, det har altså ingenlunde været nogen let opgave, at udfærdige en liste over de 10 bedste film til en god date night! Især ikke, fordi den altså er lavet ud fra en kombination af Simons og mine præferencer. I ved, vi har begge siddet med fjernbetjeningen i hånden og skullet blive enige om hvilke 10 film vi helst ville se i selskab med hinanden og uden at sige for meget, kan jeg godt afsløre, at vi ikke var – ahem – helt enige om hvilke genrer der skulle have lov til at fylde mest.

Fælles for de film vi endte ud med at vælge er, at de allesammen ligger tilgængeligt på C More, som er en ny streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af film, serier og dokumentarer for hele familien. Til børnene – selvom det i dag skal handle mest om voksenfilm – vil jeg lynhurtigt gerne fremhæve nogle af tidens store film, som BabyBoss, Kæledyrenes Hemmelige Liv og Trolls, som sammen med klassikere som Ice Age (alle de fire første!), Peddersen & Findus og Otto er et Næsehorn, alle er i høj kurs herhjemme. Seriøst, mine børn (og jeg) elsker Ice Age, men jeg har simpelthen været for nærig til at investere i dem, så at finde ud af, at vi nærmest kan se dem allesammen som en del af abonnementet hos C More, er virkelig skønt

Hvis I selv vil tjekke det ud, så kan I nederst i indlægget finde et link til at prøve C More helt gratis i 2 måneder, men for nu, må vi altså tilbage til listen. De 10 bedste film til en datenight.

bedste film bedste film

Simons og mit bud på de 10 bedste film.

Vi startede ud med at vælge syv film hver, i håbet om nogle sammenfald og sør’me så, om ikke der var ét! P.S. I love you, som altså dermed placerer sig som en solid nummer 1 på listen. Resten måtte vi hver især argumentere lidt for og selvom listen i virkeligheden er endt med at rumme en lille overvægt af Simons filmvalg, så synes jeg faktisk at den er blevet smaddergod.

 1. P.S. I love youHer var vi helt enige, Simon og jeg. Den er en date-night-klassiker! Den er sød, den er sjov, den er rørende og så er hovedrolleindehaverne simpelthen så drop-dead-charming, at man ikke kan få andet end lidt kriller i maven over at se den. Jeg har set den mange gange efterhånden og jeg elsker den sådan set bare mere for hver eneste gang, så hvis ikke allerede I kender den, så sæt igang.
 2. The Autopsy of Jane Doe. I en lidt anden genre finder vi denne klammo af en gyserfilm, mistænker jeg. Jeg har endnu til gode at se den, men traileren er virkelig klam på den gode måde. Så klam at jeg helt klart mistænker, at vi kommer til at kysse en del undervejs, fordi jeg ikke kan holde ud at se på filmen – og dét i sig selv er mere end rigeligt til at have mig overtalt til at synes, at den er god til date night!
 3. Wilson. Man kan ikke rigtigt finde ud af om man elsker eller hader ham, Wilson, der bliver spillet af evigt dygtige Woody Harrelson og jeg fik filmen igennem flere gange tankerne ført over på Ove fra den fantastiske “En mand der hedder Ove”. De to herrer er meget forskellige, men nogenlunde lige særegne.
 4. 21st jump street. Pæne mænd med selvironi og masser af action? Den var ikke ligefrem svær at sælge til mig, denne her…
 5. Nude. Se her har vi altså én af mine favoritter. Det er, så vidt jeg kan forstå, en dokumentar om nøgenhed, hvor man følger en fotograf og hans syn på nøgne kvinder i forhold til hvordan de nøgne kvinder på hans billeder bliver set af publikum. Jeg tror den er god og hvis bare man kan se bort fra at alle de nøgne kvinder i filmen jo er stramme modeller, så tror jeg også den er rigtigt god til datenight. Jeg tænker om ikke andet, at den er en god samtalestarter!
 6. Mike and Dave Wedding Dates. Her er vi helt klart ude i en søndagsdate. Den er sjov, den er let og historien er sød. Man kan let hive nogle minutter ud hist og pist til lige at kysse lidt, tænker jeg 😉
 7. Elsk mig igen. Suk! Her er altså kærlighed for alle pengene og jeg elsker det! Den er nok ikke til den allerførste film-date-night man skal have, fordi den måske kunne sætte et vist forventningspres, men hvis først man er forelskede, så er den altså smaddergod! I min verden er den måske den bedste film til en romantisk aften…
 8. Rocky. Det her var faktisk en film fra min liste. Udelukkende for at imponere Simon. Som blev imponeret. Tippet er hermed givet videre – og altså, den ligger, som alle de andre på C More.
 9. Begravet i fortiden. Her har vi altså med en klassisk ad-film at gøre, tror jeg! Jeg forventer gys og klamhed og spænding til det sidste og jeg mistænker kraftigt, at jeg får brug for et stærkt mandebryst at lægge mig ind til undervejs, så på den måde er det måske den perfekte date-night-film.
 10. Alone in Berlin. Som rosinen i pølseenden har vi den formentlig mest intelligente og krævende film på listen. Den handler om et ægtepar der under 2.verdenskrig mistede deres eneste søn til krigen, hvorefter de besluttede at gøre oprør mod Hitlers nazi-regime. Den efterlader ikke så meget plads til kys og åndfraværelse undervejs, men til gengæld bliver man efterladt med stof til både eftertanke og samtale, så hvis nu man gerne vil imponere en ny flirt, så tænker jeg at den er et godt bud. Også selvom den (også) var Simons forslag 😉

[Lidt snacks og hygge skal der til – og altså, selvom jeg har skruet gevaldigt ned for slikindtaget, så ser jeg mig aldrig for fin til en lillebitte håndfuld foran flimmerkassen…]

 

Som lovet kan I – kun her hos mig – få 2 måneders gratis streaming på C More ved at melde jer til via linket HER.

… Og som en lille bonus, så kan én af jer vinde 6 mdrs. gratis streaming på C More OG et gavekort på 500 kr til Just Eat, ved at hoppe ind på www.cmore.dk og tjekke ud hvilken film eller serie I helst vil se i aften og skrive navnet på den her i kommentarfeltet 😀 er der eddermamer lagt i ovnen til en ordentlig omgang date-night, uanset om det er i solo-, duo- eller familieversionen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (302)

 1. Tak for tips! Men øh, er det en annonce for C more? Det er så vidt jeg kunne se ikke markeret som sådan.

  1. Min kæreste og jeg er klart bedst til at se serier… så behøver man ikke holde sig vågen, så længe ?
   Men vi trænger til en ny fælles serie, hvor Vikings kunne være et rigtig godt bud! ?

  2. Årh der er mange alt efter humør – begrænser det til:
   Ps i love you – så må man tude igennem
   Hacksaw rigde – Action
   Eller Walk the line – fordi det er en go i
   Historie

  3. Lækker præmie ?? Kunne jeg godt bruge lige nu ( giga tømmermænd ???? )

   Jeg ville se p.s i love you eller thevow ??

  4. Mojn, håber jeg landede det rette sted ???
   Love Happens vil være mit bud på en super film på C more ??
   Ha’ en dejlig aften, smukke dig! ??

 2. Jeg vil se Bridget Jones Dagbog, det er altså også en sød kærlighedsfilm, som jeg sagtens kan få min mand til at se sammen med mig ?

 3. Jeg ville nok vælge den nye Alien Covenant sammen min kæreste, og hvis jeg bare var mig, ville det blive en gensyn med Kæledyrenes Hemmelige Liv. Den er eddermame sød 😀

 4. My Big Fat Greek Wedding (Den er for sjov; vi bruger stadig vendinger fra filmen. Nr. 2 var også ok)
  Some Like It Hot (Nogle gange er det bare sjovt at se mænd føre sig frem i dametøj – og ja, det ser meget forkert ud på skrift)
  Misery
  Thelma Og Louise
  Alien -filmene , hvor i hvert fald Prometheus og Covenant er nævnt på Cmore
  Illusionisten
  Min mand vil sikkert nævne SAW filmene, men så kan han se film alene, kan han. Det er for sygt. (De findes heldigvis ikke på Cmore)
  Terminator… tror jeg, min mand ville skrive på listen
  Ruth & Alex (har jeg godt nok ikke set, men jeg tror, den er ok)

  1. Min mand foreslog Notting Hill, selvom den heller ikke er på Cmore endnu. Min mand elsker at hade romantiske komedier, men lige den kan han godt lide. Jeg elsker scenen, hvor han går henad gaden og årstiderne skifter.

 5. Jeg vil helt klart gense en klassiker og samtidig all time favorite “Da Harry mødte Sally”, som jeg aldrig kan blive træt af.

  1. Parenthood? Taler du om den gamle film fra 1989 med Steve Martin? Eller den nye serie, der løseligt er baseret på filmen? Den gamle film er fantastisk; den anden har jeg til gode.

 6. Har snævret det ned til to muligheder;
  “Hidden Figures”! Så den i biografen og elskede den. Klart et gensyn værd.
  Eller, “Hell or High Water”, fordi jeg endnu ikke har fået den set, og har hørt så gode ting om den.

 7. Wow den fedeste liste••••• skulle jo nærmest tage den fra en ende af!!!!!?— i hvertfald er nr 1 MIN nr 1
  Såååå kunne det være sammen med noget skønt take away, kunne jeg vis tikke blive gladere ??????

 8. Min mand og jeg sover, når der endelig er fælles sofa tid! Date Nights må vente lidt endnu. Til gengæld vil jeg elske at se Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg med min datter!

 9. Jeg vil da helt klart se Bad Moms, har endnu ikke fået set hverken den første eller anden.
  Og så skal Autumn in New York genses, det er en del år siden jeg sidst har set den, men husker den som en fantastisk film

 10. Jeg er med på jeres nr 1, dog synes jeg at bogen er meget bedre end filmen. Og har læse bogen flere gange end jeg har set filmen.

 11. Vi forslå min mand nr. 10 på jeres liste. Han elsker krigsrelateret film og ja det er hans fødselsdag Idag så han skal jo forkæles lidt og have sin vilje Idag ? og med din beskrivelse lyder den som en krigsfilm jeg kan holde ud at se også?

 12. Ville se trolls ? Elsker den (tegne-)film og får kriller i maven over Poppys glade tilgang til livet. ?❤️

 13. Cmore er den eneste streaming tjeneste hvor jeg har kunne finde Astrid Lindgrens historier, mine drenge elsker Emil fra lønneberg, så det er ret sikkert det der vil blive set mest af ?

 14. jeg ville helt sikkert se The Witch igen! min kæreste var helt tosset med den, men jeg var ikke helt overbevist, men vil virkelig gerne give den en chance til… for helt dårlig filmsmag har manden jo ikke ?

 15. Helt klart brandmand Sam! Med vores far og ægtemand som brandmand både i fritid og på job, går valget klart derpå. 😉

 16. Vi skulle helt sikkert tage “familievasionen” og se filmen om kaptajn underhyler. Marcus på fem ville i udgangspunktet synes at det er alt for sjovt! Og med en pizza på låret fra justeat – endnu bedre! ??

 17. Vil faktisk gerne se Bad Moms… har set trailer for den så mange gange at jeg næsten føler jeg har set det allerede , men det har jeg jo ikke!

 18. Walkman The line ❤️ elsker den film og som bonus er det en (af de få ?) film min mand og jeg altid kan blive enige om at se ?

 19. Jeg er faktisk lige præcis i humør til Da Harry mødte Sally! Den kan man simpelthen ikke se for mange gange!

 20. Lige idag tror jeg at jeg ville vælge Single i New York. Den er sød og sjov!
  Og min datenight er bare jeg, mig og migselv så det passer nok meget godt ?

 21. Nu har jeg ikke kigget på på C-more, men en film der altid giver god energi er “Amelie de Montparnasse” – en fantastisk og rørende film. Og også den franske krimikomedie “hold kæft” med Jean Reno og Gerard Depardieu ?

 22. Jeg ville se Walk The Line. Igen og igen. Sammen med min mand. Fantastisk musik og kærlighedshistorie. Og Joaquin Phoenix ❤️ og Reese ❤️

 23. Øj, jeg har ikke set Pingu i mange år, og er spændt oå om min 2-årige vil blive ligeså begejstret. Og så ville jeg elske at gense Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg – med min søn eller bare alene.

 24. How to be single er en af mine absolut yndlingsfilm så det må helt sikkert være den. Den er så sjov både for singlerne og de optagede ?

 25. Altså min mand og jeg er i gang med Outlander på en konkurrerende streamingtjeneste 😉 Men hvis vi nu skulle løsrive os fra den en enkelt aften, skulle vi helt sikkert (gen)se Walk the Line. Den elsker vi begge to. Den mangler lidt på jeres liste, synes jeg ;D

 26. Jeg har alle dage været en komedie-pige, gerne med et touch af romance. Min go to er helt sikkert Bad Moms! Da jeg var inde og se den med min veninde, var vi dem i biografen (som for øvrigt var fyldt med mødre), der grinede højest. Den kan helt sikkert noget, både for 18-årige piger som mig selv og for mødre! (Måske ville du også kunne lide den, Cana – anbefaling givet videre ;))

 27. Jeg har ikke set View from the top i 100 år, og selvom det ikke er en Academy award-kind of movie, så er den altså sød og skøn. Den bringer gode minder fra sofahygge hos mor og far, omend ikke andet ?

 28. Walk the Line! Jeg elsker den film. Den har ikke været på nogle af de andre streamingtjenester og jeg har bare ledt så længe. Fedt altså!

 29. Boss Baby – mens vi (u)tålmodigt venter på, at vores egen baby melder sin ankomst ? (40+5 i dag ?) Hun viser allerede tydeligt, hvem der er chefen ?

 30. Hej Cana.
  Mega fedt indlæg!! Her hjemme har vi ikke kanaler, så alt “TV” foregår på Viaplay eller Netflix, meeeeeeen… Der er stadig film og serier de altså ikke har. Så tak for de to måneders gratis brug, dem vil vi tage imod med kyshånd! Det kunne jo blive den nye y-side.
  Jeg tror det hele skal fejres med et Bridget Jones marathon, siden det er nogle af de eneste kærlighedsfilm, som min kæreste gerne vil se. Han er fan af Britiske Darcy ;-).

  1. Det ved jeg faktisk ikke – men hvis du skal til udlandet indenfor de næste to måneder hvor du kan prøve det gratis, kan du jo finde ud af det 😉

   1. Jeg bor i Dubai – så jeg ville vente med de to fri måneder til jeg er på ferie i dk hvis det ikke virker her. Jeg finder ud af det, det skal du ikke bruge tid på, det var kun hvis du lige vidste det 🙂

 31. Bad moms
  Fordi jeg lige nu er på barsel med barn nr 2 og fik aldrig sent den, da den kom i biografen da jeg var på barsel med nr 1 😉

 32. Jeg kan se, der er Bridget Jones’ Baby. Den hsr jeg ikke set endnu, så den er mit første valg. Lækkert med kode, så jeg lettere kan overtale manden til lige een tjeneste mere ??

 33. Jeg gad godt se den der alone in berlin! Min kæreste og jeg ser meget sjældent film og hver gang vi gør leder vi i hundrede år og ender med en virkelig ringe film. Det skete igen så sent som i går aftes sammen med de varme hveder. SÅ jeg kunne godt bruge en spændende tænke-film og det lyder den til at være 🙂 Og jeg kunne endnu bedre bruge den fine præmien – som en slags ommer for bommerten i går om man vil 😉

 34. Jeg ville se “da Harry mødte Sally” .. den er jeg lige i humør til. På datenight med min hund <3

 35. Mit valg falder på “Elsk mig igen” men mon ikke den eneste film min mand er med på er “Die Hard” ?

 36. Jeg ville ville se Trolls med min niece, det er hendes ynglings film og jeg synes faktisk også den er rigtig god. Så det ville være fedt hvis vi kunne se den igen og igen ???

 37. Jeg elsker 21 jump street så ville se den og 22 jump street? og så kaptajn underhyler med mine 3 drenge?

 38. Vil se My Big Fat Greek Wedding. Det var min mors yndlingsfilm, så det ville være så fint at kunne gense den, selvom det bliver uden hende ❤️

 39. Jeg vil se gerne se The Vow eller De Urørlige ?
  Min mand vil nok gerne se nogle i en helt anden genre ??

  Tak for de gratis 2 måneder Cana, det er en rigtig dejlig gave ? håber dog stadig på de 6 måneder ??

 40. En aften i selskab med en håndfuld veninder og The Dewil Wears Prada kombineret med takeaway og bland-selv snolde i sengen….. All I need at the moment ?

 41. Jeg er alene hjemme og ville rigtig gerne se en tegnefilm og valget faldt på Trolls, jeg elsker animations tegnefilm ☺

 42. Popstar: never stop never stopping..
  fordi Lonely Island er så sjove… Det er de sikker ikke, når det er en film – men bliver nødt til at se den, så jeg selv kan afgøre det ?

 43. Jeg ville se Lion! Den er simpelthen så rørende og smuk og god til lige at huske en på, hvor godt man har det. Den kan sagtens tåles at se flere gange <3

 44. Så ville jeg se Bridget Jones baby, som jeg desværre ikke har haft fornøjelsen af at se endnu

 45. Ville da klart se Alone in Berlin, tænker den er en aften værd, selvom man er single og må se den alene ???

 46. Jeg vil se live free og die hard. Alle die hard filmene synes jeg er mega gode selvom de er ret voldelige. Og er normalt mest til romantiske komedier, men Bruce Willis kan altså et eller andet ?

 47. Jeg ville gense Ige Age – måske endda dem alle! De er SÅ sjove, og de kan hverken ses på Netflix eller Viaplay…..
  Kh Sidsel

 48. Jeg ville gå i gang med at se Peaky Blinders. Så sæson 1 for et par år siden, og var blown away.

 49. Bridget Jones ville være mega hyggeligt, nu hvor manden alligevel ligger og putter så sofaen. ?❤? fed konkurrence. ❤

 50. Uha, der er forskellige – blandt andet Codename: The cleaner, central intelligence og når noget slutter. Tror jeg ville tage “Når noget slutter” i aften.

 51. Ihhh ville sååå gerne se sæson 1 af The Missing?? har set sæson 2 og den var mega spændende og trænger sådan til et nyt krimifix☺️???

 52. Jeg ville klart se den nye Die Hard film efterfulgt af Little Miss Sunshine. Det ville være en perfekt date-night

 53. Jeg ville se Trolls med min søn – for jeg har ikke kunnet finde den på nogen anden streamingtjeneste ? (Og har ikke selv ser den heller)

 54. Både min mand og jeg er vild med alle Fast and Furious filmene ? . Men jeg jeg er også vild med The Wedding date .

 55. Jeg ville gense alle Bourne filmene. De er for fede.
  Det er jeg ret sikker på min kæreste vil være helt med på imens vi nupper hver vores pizza fra JustEat ☺️????

 56. Jeg ville uden tvivl (gen)se filmen Room, der er en af mine absolutte yndlingsfilm. Barsk, rørende, velspillet og fantastisk!

 57. Absolut lig jeres NR 1!!

  P.S. I LOVE YOU -er så fantastisk. Er så forelsket i irske mænd, pubs og øl!
  Drømmer om at finde en rigtig autentisk pub, danse, synge og flirte med de lækre mænd – og selvfølgelig lade min egen mand blive hjemme ??

 58. Uh altså jeg elsker også PS i love you – men har set den virkelig mange gange. Jeg ville nok se den igen, bare fordi jeg kunne, men så ville jeg nok hoppe på bad moms som jeg stadig har tilgode – og just eat ville da bare altid være dejligt at vinde ??

 59. Tak for at gøre opmærksom på denne fede konkurrence i din story:-) Jeg vil kaste mig over filmen their finest hour, som jeg længe gerne har villet se:-)

 60. Jeg er vist lig’ så fan af P.S I Love You som i er – så hvis jeg vandt ville jeg lokke kæresten med til at se den et par gange på de 6 mdr. ?

 61. Åh jeg ville prøve at overtale min kæreste til at se Elsk mig igen, den er altså virkelig god og rørende! ☺️

 62. Jeg har endnu ikke set Elsk mig igen, som du anbefaler. Så selvom jeg er single så vil jeg kaste mig over den??

 63. Ville nok ende med kaptajn underhyler eller otto er et næsehorn. For vi elsker at se film som familie. ?

 64. Tror jeg bliver nød til at vælge fire bryllupper og en begravelse, det er godt nok mange år siden jeg har set den.. 🙂

 65. Tak for et godt tilbud ??
  Ville klart gerne se den nyeste Jason Bourne eller den danske film Mesteren.
  Det må være de to på toppen af min liste, men der er jo virkelig mange gode at vælge imellem.

 66. Det skulle helt klart være Mike and Dave need wedding dates, som jeg ville se med min søde kæreste❤️ Hvis altså ellers vores lille 3 måneder nye bebs gider at puttesove, så far og mor kan få lidt alene tid ???

 67. Jeg ville helt sikkert er Jason Bourne for at få min kæreste til at flette fingre med mig i sofaen og han elsker de film. Men har også hørt godt om Peaky Blinders hvis jeg skulle starte på en serie ??

 68. Hej Cana, der er sørme mange interessante film og serier hos CMORE og det er alt for svært at vælge ? Den første, som mine øjne faldt for, er Rivera, så det må blive nr. 1, hvis jeg bliver den heldige vinder ?

 69. Jeg ville helt sikkert gense Hidden Figures – de kvinder er bare for seje! Eller muligvis se Gurli gris med min lille datter 😉

 70. Jeg ville se Walk the line ( igen igen). Elsker den film og den bliver aldrig kedelig.
  Ligesom the notebook heller ikke gør 🙂

  Og kunne man spise en burger til så ville det da være himmelen 😀
  Kh Tanja

 71. Sikke dog en fin præmie – altså virklig ?? Jeg vil se en masse tudefilm, hvis det bliver mig. Jeg vil starte med 3 generations. Og så vil jeg ellers starte fr den ene ende til den anden på 6 måneder. Jeg elsker at se fjernsyn, men har kun 3 kanaler at gøre godt med. Det er hårdt at være på SU ??

 72. Jeg vil nyde at gense Bridget Jones Dagbog også forhåbenligt gå igang med en rigtig god serie, måske Pretty Little Liars ?

  Og kære Cana, hvis du elsker P.s I love you filmen, så tror jeg ikke du har læst bogen! Den er SÅ god, har læst den mange gange og der er tude garanti ?

  P.s Tillykke med kærligheden ♥️

 73. Okay, der er jo så seriøst mange film og serier at vælge imellem.
  Meeeen, lige i aften kunne jeg godt tænke mig at se Pretty Little Liars…igen 🙂 Det er nemlig en vanvittig god serie.

 74. Klart jeres nr 1 ?? P.S i love you går aldrig af mode og man bliver jo ikke ligefrem træt af at kigge på Gerard butler og smelte over hans irske accent

 75. Uha jeg vil starte med at se Kæledyrenes henmelighed med mine unger og når de er smidt i seng vil jeg hygge mig med et gensyn med Bad Moms. Jeg synes den var ret sjov da jeg så den i biografen, men måske det var mest pga selskabet med min skønne veninde.

 76. Bridget Jones, Elsk mig igen, Bad moms… jeg kunne blive ved! Ville være lækkert med gode film og lækker take away ?

 77. Jeg ville helt klart se dyrene fra Hakkebakkeskoven med mine to piger og mand☺️ Det bedste vi ved er at se gode film sammen, og vi har aldrig fået set den men kun læst bogen☺️ Og er der bedre weekends hygge end justeat mad og film hygge? det tror jeg ikke☺️

 78. Jeg ville helt klart se P.S. I Love You. Helt klart en fantastisk kærlighedsfilm, der her i hjemmet bliver set for lidt ❤️

 79. Åh, det er virkelig lang tid siden jeg har set The Devil Wears Prada – den kunne jeg virkelig godt bruge at se igen!

 80. Jeg ville så meget se Peaky Blinders! Har godt nok set den før, men den er GENIAL og kan sagtens opleves flere gange 😀

 81. Uuuuuh, så mange gode at vælge imellem. Jeg skulle se “Ps i love you”, “beck”, “the purge 3”, “darkness” og alt muligt andet lækkert ?????

 82. Jeg ville gense “view from the top” ? Det er min all time farvorit film fra mine teenageår, hvor jeg drømte om at blive stewardesse ☺️
  Gavekort fra just it ville virkelig varme om en studerendes økonomi ??????

 83. Det må blive Legally Blonde! Jeg har en svaghed for de film. Total tøsede, total for meget og alligevel ret perfekte til en aleneaften foran fjernsynet. Og så er de ikke at opstøve på andre online streamingtjenester, jeg har!

 84. Jeg kan ik set “p.s i love you” for meget. Hold op hvor er den god? også med lidt lækkert fra just eat til, så ville det da blive en ret lækker aften??

 85. Jeg ville se den seneste Jason Bourne film. Action og Matt damon går man aldrig galt i byen med ogsåer der noget både for min mand og mig ??

 86. Jeg så det første afsnit af seriern agatha raisin, jeg synes den var både mærkelig, sjov, men også spændende og nu bliver jeg nødt til at se mere! Så hvis jeg vinder så er det nok den første serie/film jeg starter med ??

 87. Værelse med udsigt – en klassiker, og meget længe siden jeg sidst så den ?

  Ellers kunne jeg finde på For the money – Al Pacino er jo et kvalitetsstempel i sig selv ?

 88. Fedt indlæg – gode film

  Skulle jeg vælge en film så ville det klart blive. Ronja røver datter!
  Jeg knust elskede den film som barn – og blev helt varm inden i af st se billedet af den på cmore + mine piger lige kunne blive “ omskolet” i hvad kvalitets film er ❤️
  Total flach back til rumpenisserne fra filmen ejjjj de så søde!!

  Hav en skøn dag
  ❤️

 89. Til en family-date med mine 2 piger på 3 og 10 år, ville vi se Trolls ?‍?‍?? Den elsker alle og der er super god musik, så man lige kan nuppe en dans ind i mellem ?‍♀️?. Jeg elsker Ps. I love you!! Kan man se den uden at tude flere gange!?! ??

 90. Jeg tror jeg har brug for at sætte mig med en ordentlig grinefilm som Bad Moms ☺️ Jeg knuselsker simpelthen Kristen Bell!

 91. Arhhhhh den første Bridget Jones film! Det er så længe siden, jeg har set den! Så bliver min kæreste og hun smidt et andet sted hen, så jeg kan synge All by myself sammen med Bridget ??

 92. Jeg vil sygt gerne se bad moms! Men tiden løb fra mig da den gik i biografen, så måske kan jeg så indhente den nu? ??? Med noget lækkert mad til fra just eat vil det være den perfekte tøseaften! ?

 93. Hvis jeg skulle vælge en film til den perfekt date-Night med min kæreste, så skulle vi klart se “Central Intelligence “ – vi elsker den film og har set den flere gange. Den er både hylende morsom, spændende og indeholder mancandy (til mig) og en masse action til min kæreste – så ingen keder sig undervejs! Den er bare så god altså!

 94. Uh, der er mange gode muligheder! Jeg tror måske jeg ville starte med Bad moms (har endnu ikke fået set nogen af dem). Har selv to unger på 3,5 år og 1/2 år, og er stadig på barsel med den mindste, så tænker at det er en film, jeg kan grine meget af.
  Just eat ville da også være helt fantastisk! Min mand ligger pt med tømmermænd, så tror han ville finde mig ret fantastisk, hvis jeg kom og viftede med et gavekort til just eat ?❤️

 95. Ville se Rocky det er så laaaang tid siden og kunne være helt perfekt til sådan en søndag aften ? lidt Crush på Sylvester Stallone har man vel altid ???

 96. Jeg skulle da helt sikkert se 21 Jump Street, fordi det er en af de sjoveste film der er lavet + Channing Tatum er for lækker 😛

 97. Min yndlings er Miss Potter med Renée Zellweger. Der er en fortælling om Beatrice Potter, som skaber “Peter Kanin” historien og hendes kamp med kønsroller i England. Den er bare så rørende og romantisk.

 98. Uh!! Anger manegement!! Det er alt for længe siden jeg har set den og den er jo både mega sjov og god! 🙂

 99. Det ville nok blive Søvnløs i Seattle. Det er sådan en fin film, og jeg drømmer hver gang om selv at have en fin lille boghandel med masser af tid og ro.

 100. Jeg ville tage et gensyn med ‘Fire bryllupper og en begravelse” – der er et eller andet over den film ☺️

 101. Så ville jeg se Bridget Jones.. og mange andre! ? Lige den film bliver man altid i godt humør af. Jeg blev mor for 5 mdr. siden og det kunne være fantastisk med gavekort til just-eat ? Til alle de travle dage, uden tid og overskud til at stå i køkkenet ❤️ Tak for en god bog og god blog

 102. Jeg skulle helt klart se dokumentaren “Amy”. Jeg har taget tilløb til den, tror den gør lidt nas..

  ✌? Tanja

 103. Wow! Der er virkelig mange gode film!
  ….men lige i aften skulle det være Bad Moms! Den er virkelig sjov og så har man det bare så godt inden i bagefter 🙂

 104. The autopsy of jane doe ville jeg se. det er længe siden jeg har set noget gyseragtigt da vi har 3 børm og kun 1 fjernesyn….. MEN nu har vi endelig efter mange år fået tv i soveværelset så nu kan jeg liste und og lukke døren uden børnene ser med ??

 105. Fedt fedt, tak for liste 🙂 nogle fange er det bare lettere at have en liste, så slipper man for at tage stilling til havd man skal se. Skønt! Jeg tror nu snart jeg skal se Da Harry mødte Sally, igen. Det er altså også en klassiker.

 106. Det er bare så mange gode at vælge imellem.
  Jeg tror, at jeg ville vælge en film, som jeg ikke har set endnu. Miss Potter er et godt bud. Jeg er vokset op med Beatrice Potters historier, så det kunne være hyggeligt at se den film.
  Ellers er min kæreste og jeg altid glade for ældre film som Die Hard og Rocky ??? Vi har set dem MANGE gange, men så gør det ikke noget hvis man ikke følger med hele tiden ❤️

 107. Jeg er altid på en omgang PS. I love you.. Den film har altid fået enorme følelser frem i mig. Jeg kan næsten ikke rumme mig selv når jeg ser den ?

 108. Årh, en lækker præmie! Især når man har en lille baby og date nights derfor naturligt nok er noget, der involverer netop streaming og takeaway.
  Hvis jeg vinder, vil jeg lokke min kæreste med på Fargo. Vi mangler en serie lige nu, og den skulle jo være helt fantastisk. ??????

 109. Jeg vil så gerne se “The Devil wears Prada” – nok ikke med min kæreste, men bare til en aleneaften.. kan nok ikke lokke ham med på den film 😉 Jeg har set den så mange gange og det er virkelig en af mine yndlingsfilm at slå hjernen fra til i halvanden time og bare grine, smile og græde lidt.

 110. Der er godt nok mange film jeg gerne ville se der inde…så svært at vælge. Dog tror jeg helst jeg ville se “Trolls” med min lille kusine, da hun stort set ikke snakker om andet og gerne vil diskutere alle karaktere i filmen…. bare lidt svært for mig at følge med når jeg ik har set den?

 111. God liste! Jeg kunne godt tænke mig at se A Cure For Wellness, den lyder mega spændende og interessant 😀

 112. Jeg ville helt sikkert se Bridget Jones Dagbog. Den er så undervurderet og helt perfekt hvis man vil græde, grine, kysse eller bare falde i søvn foran fjerneren

 113. Hvis jeg skulle vinde, ved jeg faktisk ikke engang hvad vi skulle se -med tre små børn indenfor få år, føler jeg, at vi er faldet af vognen. Aner ikke hvad man skal se?
  Så vi ville nok få travlt med et C-more abonnement … og det vil være både fedt og tiltrængt med kærestetid foran kassen.
  Vi vil derfor starte med jeres liste 😉
  Tak for en skøn blog!

 114. Uuuuh jeg ville gense Bridget Jones’ dagbog – det er en fantastisk film! Spørgsmålet er så, om jeg kan få min kæreste med på den! ?

 115. “Live free or die hard”. Har set alle Die Hard filmene med min mand, så den seneste skal vi da også have set 🙂

 116. Den næste film jeg vil se med min kæreste, skal være Frida – det er på tide at jeg får noget mere viden om den seje kvinde, og min kæreste og jeg er ret vilde med at dele historie med hinanden. Tak for tip og jeg krydser fingre for at vinde et halvt år til cmore ?

 117. Jeg vil helt vildt gerne se The Missing som vist lige er på grænsen til hvad jeg kan tåle af uhyggeligheder.. men så har jeg jo en undskyldning for at putte mig ind til ham, min den dejlige ?

 118. Jeg ville se “how to be singel” eller “p.s i love you”
  Ville se mega mange andre film, også sammen med sønne?

 119. Har simpelthen aldrig fået set When Harry met Sally – så det må da snart være på sin plads og gerne inklusiv en ordentlig røvfuld sushi! ??

 120. Jeg ville se Misery, hvis jeg vandt! Jeg kan huske, at jeg har set noget af den, da jeg var yngre, men jeg opgave fordi den var for uhyggelig ?..

 121. Bridget Jones’ Dagbog!
  Jeg eeelsker hende og det er sådan en god blanding af humor og romantik. Og så måske med en pizza i sofaen i ægte Bridget-stil ??

 122. Jeg må og skal have set 4. sæson af Peaky Blinders – kombinationen af britiske accenter, markerede kindben og stærk spiritus er det bedste. Derudover vil det gode udvalg af film og serier, og udsigten til at slippe for madlavning et par dage være en forsødende faktor ift. en kommende eksamensperiode ?

 123. Elsk mig igen er bara den sødeste date Night film. Måske jeg kan overtale min mand til den. Vi kan sjældent blive enige om film – og der er langt imellem de gode date Night film synes jeg.

 124. Jeg ville da helt klart hoppe på Alone In Berlin…den har jeg ikke set før, men jeg sluger alt råt om 2. Verdenskrig og historie generelt. Så kunne man jo bagefter snuppe P.s I love you…for lige at komme i den rette stemning bagefter ?

 125. Jeg ville bede min kæreste om at se Song to Song med mig. Han vil elske mig for at foreslå en film om musik branchen. Hans store interesse ?

 126. Jeg elsker action film og en af de film jeg ville se var x-men og eftersom der er lavet flere skulle de alle jo ses

 127. Their finest hour, Hidden figures, og The handmaiden. De to første har jeg set før og den sidste er ny for mig. Jeg kan gode lide hvordan disse film handler om stærke kvinder som ændrede historien. Det inspirere mig til at være stærk og føle mig betydningsfuld.

 128. Jeg har længe gerne ville se ‘Room’, så den ville jeg sætte på, og mon ikke kæresten kan lokkes, nu det er en Oscar-film 🙂

 129. Jeg har simpelthen ikke bidt mærke i C more før, men efter lige at have luret på deres udvalg, vil jeg da helt sikkert afprøve det med din 2 måneders kode 🙂

  På en datenight ville jeg vælge at se Alien Covenant eller Bad Moms, da vi stadig har dem til gode. Eller måske et gensyn med Avatar! Den er altså også god, og det er mange år siden, jeg har set den. Jeg ved da vidst godt, hvad jeg skal lave i weekenden…. 😀

 130. Min kæreste og jeg har længe snakket om at se “A cure for wellness”, så det skal helt sikkert være den ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven