mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Dagens optursliste

Der findes masser af ting at brokke sig over. Mandage, for eksempel. De er udskældte som bare pokker – og no wonder why, når det for de fleste betyder, at weekendens frihed skal rystes af skuldrene og hverdagens mange pligter passes. Alligevel synes jeg altså det er lidt synd. Ikke så meget for mandagene, som jeg ikke tænker har de store følelser, men for alle dem (eller os!) som bruger unødig energi på at have nedtur på over noget, der alligevel ikke er det fjerneste at stille op imod.

Derfor har jeg her til morgen udfærdiget en lille optursliste, som I skal være mere end velkomne til at plukke fra og bruge til forhåbentligt at kunne højne jeres mandagshumør, bare en lillebitte smule.

 • Selvom det tilsyneladende går ret dårligt med forligsforhandlingerne, så har jeg altså ret hårdt optur over FOA-formand, Dennis Kristensen, som tilsyneladende aldrig har tænkt sig at stoppe med at komme med småprovokerende udtalelser fra forhandlingerne. Han må være så god for arbejdstagerne og så irriterende at forhandle med, forestiller jeg mig.
 • Påskeliljerne der lyser op alle steder. I parken i Broager, hvor drengene og jeg var forbi i weekenden, har man – vist nok for første gang – sat tusindvis af påskeliljer og jeg synes simpelthen at det er så fint. Velkommen forår, altså.
 • Kaffe. Det siger næsten sig selv på en mandag (og på alle andre dage), men efter at have haft en weekend med sporadisk – og virkeligt irriterende – kvalme har jeg virkelig savnet kaffe, som jeg ikke rigtigt har kunnet drikke.
 • Godt helbred. Sådan bare i almindelighed. Det tænker jeg er vigtigt at være taknemmelig for.
 • Sæson 2 af TV2s serie, Perfekte Steder bliver skudt igang liiiiige om lidt og jeg glæder mig helt tosset meget. Jeg synes at sæson 1 var noget af det bedste danske tv jeg længe har set! Lige akkurat hvad det er det kan, kan jeg ikke lige sætte en finger på (ja, der er nok en grund til at jeg aldrig blev serieanmelder), men den giver mig en lille smule samme fornemmelse som SKAM gjorde det – og jeg elsker det! Well done, Mikael Wulff.
 • Solen skinner. Obviously optursagtigt!
 • (Flere) fregner på næsen.
 • Kæmpe-vandlandet ved Høje Taatrup lader til, efter at være blevet udskudt to gange, endelig at blive en realitet. Bonus-optur: Mit kolonihavehus ligger tilfældigvis i Høje Taastrup Kommune, så gæt hvem der skal have en årskort som den første? Heeeep!
 • De mange kirsebærtræer rundt om i landet er tilsyneladende sprunget ud og efterlader instagram i overvejende lyserøde nuancer. (Jeg vil for første gang nogensinde forsøge at leve op til mit erhverv som blogger og  se om jeg ikke kan få tid til at smutte ud og forevige herligheden ved Bispebjerg Kirkegård denne gang. Det hører sig vist nærmest til, fornemmer jeg).
 • Kulturfestivalen på Nørrebro, som løber af stablen i weekenden. Jeg håber sådan at vejret holder bare nogenlunde, så jeg kan slentre børnefri og småfuld rundt og føle mig kulturel blandt alle dem, der ligner ægte københavnere meget mere end mig 😉
 • Boozt.com har netop startet deres mid-season udsalg og jeg overvejer virkelig at købe denne her (reklamelink).
 • Ristede skumfiduser over bål. Jeg har købt et lille (flytbart) bålfad i Jem&fix til 198.- og jeg mistænker, at det bliver årets bedste investering. Det kommer i alle tilfælde med i en top 10!
 • S’mores. Også obviously optursagtigt. Især med marabous oreo-chokolade i midten. Mums!

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. HA HA HA!! Oh no – hvis du hentyder til dét jeg tror du gør, så må jeg nok skuffe dig… 😉

 1. Dejlig med en optursliste på en mandag ????
  Et lille tip. Så tag hen til kirkegården om morgen. Så er der ikke så mange mennesker. Det er svært at tage det perfekte blogger billede med en masse mennesker der hele tiden går foran kameraet ??? god mandag aften.

 2. Jeg er også kæmpe fan af perfekte steder! Den der følelse, når man møder en og slet ikke kan gøre hverken fra eller til. Den er SÅ vild og han har formået at få den med. Jeg føler den virkelig, den serie! ? Og tænk sig, sæson 2 startede ud med at frembringe nogle vilde følelser i mig igen! Det er så stærkt lavet ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven