mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Her skal vi hen på sommerferie

sommerferie

Er du gal, jeg glæder mig til sommerferie! Bevares, det gør vi nok allesammen, men for mig føles det alligevel lidt anderledes i år. Sidste sommer bar naturligvis enormt meget præg af skilsmissen og al den sorg og frustration der fulgte med i kølvandet på den, imens jeg gjorde mit bedste for at finde fodfæste i mit nye liv som alenemor til mine drenge i de heldigvis ret lange perioder jeg var så heldig at have dem i begyndelsen, imens deres far havde travlt med sommerjobs og cirkusløjer. Heldigvis havde jeg mit lille kolonihavehus, hvor drengene kunne søge tilflugt og når jeg tænker tilbage på sidste sommer, så er det stunderne derude, der stråler klarest i min hukommelse. Stunderne med mine veninder og min far, som jeg er så taknemmelig for hjalp mig med at sætte huset i stand og selvfølgelig med mine børn. Det var en skør sommer.

Sidenhen er der kommet væsentligt mere styr på privatlivet. Der er nogenlunde styr på børnene, som for det meste trives rigtigt godt i deres nye tilværelse med to forskellige hjem og to garanteret mere og bedre nærværende forældre og jeg føler, at jeg i høj grad har lært mig selv at kende igen ovenpå en fornemmelse af ellers at have udvisket min forståelse af mig selv gradvist igennem en årerække. Og dét mine damer (og herrer) er eddermamer dejligt! Og derfor glæder jeg mig helt ustyrligt meget til sommer og til de planer jeg allerede så småt har lagt. Vi skal nemlig på sommerferie. Til Andalusien, hvor jeg gik på bartenderskole for 10 år siden og hvor jeg for nyligt havde en veninde og drengene på en uges ferie. Sidste gang var turen venligt sponsoreret af Eliza was here og fordi jeg var så pjattet med konceptet og de steder vi var så heldige at besøge (som der er link til i indlægget jeg skrev om turen HER), har jeg simpelthen lige booket sommerferien igennem dem igen. Eneste forskel fra sidst er et par kilometers distance, da dét sted jeg ellers havde håbet på at kunne booke var optaget – nårh ja, og så selvfølgelig det faktum, at jeg altså selv har betalt for gildet med mine egne sparepenge.

Til de af jer der ikke allerede ved det, kan jeg fortælle at Eliza was here er et rejsebureau, som sælger pakkerejser i den forståelse at man altid får fly, ophold og billeje med i prisen, når man bestiller igennem dem. De siger at de sætter en dyd i at finde små “hemmelige” oaser, som ikke er overrendt med turister og altså, selvom de selvfølgelig har mange, mange destinationer som jeg ikke har været i nærheden af, så passede lige akkurat dén beskrivelse fuldstændigt som fod i hose på dét jeg oplevede på turen til Andalusien sidst, så nu prøver vi lykken igen.

Vi skal bo på det her lille hotel og jeg glæder mig for vildt til at sjaske rundt med drengene i swimmingpoolen med udsigt ud over bjerge og hav, til rødvin på terrassen, til sol, til badeland, til strand og til alle de is vi overhovedet kan komme i nærheden af. Jeg kan bare mærke det – det bliver en god sommerferie!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

    1. Nej, det er rimeligt overkommelige priser – især taget i betragtning hvad man får for det, synes jeg 🙂

  1. Er det mon Peters fine fødder på billedet øverst? Min søn elsker at gå med neglelak, så jeg bliver så glad når jeg ser andre drenge med det også ❤️

  2. Du er en kæmpe inspiration, Cana. Jeg går selv igennem noget af det samme som dig og du skal virkelig vide, at det hjælper mig at læse om hvordan du er kommet igennem med skindet på næsen og smilet i behold. Tak! Og rigtig god ferie – det ser virkelig skønt ud!

  3. Det ser godt nok lækkert ud. Jeg kan godt forstå du glæder dig! Måske spørger jeg dumt, men hvorfor er indlægget markeret med “annonce” hvis du selv har betalt din rejse??

    1. Jeg forstår godt du spørger, for det virker måske også mærkeligt. Men altså, fordi jeg fik sponsoreret den forrige tur og jeg allerede nu igen omtaler selskabet og ovenikøbet linker til dem, så synes jeg bare det er god stil at markere indlægget som “annonce”, så der ikke skal herske nogen tvivl om at vi har (haft) et samarbejde, selvom jeg i denne omgang altså selv har betalt min rejse. Giver det mening?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven