mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Skal – skal ikke?

Årrrh manner, jeg er havnet i en vildrede, søde damer! Ikke en rigtigt alvorlig én af slagsen, men sådan én, som jeg alligevel håber at I lige gider at bruge et par minutter af jeres liv på at hjælpe mig med; give jeres besyv med på mit lille luksusdilemma, som følger her:

For et par uger siden delte jeg en rabatkode med jer, som gav 15% rabat på overtøj og sko til børnene og i dén forbindelse kom jeg til (ja, for dén slags “kommer man altså bare til” – det kender I godt, ikke?), udover at købe denne her overgangsjakke og nogle flere need-to-have-ting til drengene, at købe et par støvler til mig selv. Et par usædvanligt pæne støvler. Fra Stine Goya. Dem her, som var (og stadig er!) på udsalg og lige akkurat tilbage i min størrelse. I ved, vaske-ægte nice-to-have-støvler. Sådan nogle som jeg normalt aldrig ville købe, fordi jeg synes de er alt for dyre i forhold til funktionaliteten, men som jeg ved at jeg vil glædes over at “vise frem” ved enhver mulig lejlighed, fordi de er helt vildt seje. Jeg mener – lyserød velour, den perfekte højde og en rund hæl!

… Helt ærligt, de er så pæne! Men for at være ærlig, så er de simpelthen også så dårlige at have på. Måske var de alligevel ikke helt min størrelse, eller måske skal de bare gåes godt til, jeg ved det ikke, men jeg ved, at jeg pludselig er kommet i tvivl om hvad jeg skal gøre.

Sagen er den, at jeg egentlig havde fået overbevist mig selv om, at de sgu nok bare skulle gåes til og at jeg, om ikke andet, nok godt ville kunne sælge dem uden det helt store tab, hvis de alligevel ville ende med at gøre alt for ondt i gå med, men virkeligheden er bare, at jeg overhovedet ikke har fået dem brugt. De har været på én gang i halvandet minut foran spejlet og så har jeg faktisk ikke rigtigt kunnet overskue at tage dem på igen.

Tilmed har jeg lige opdaget, at der her i weekenden er 20% rabat på bukser og overtøj hos boozt og her går vi altså mere fra kategorien nice-to-have til need-to-have, eftersom jeg rent faktisk mangler bukser. Altså, mangler-mangler. Og er det så i virkeligheden ikke smadderdumt, at have nogle (pissepæne, bevares!) støvler stående hjemme og samle støv på hylden, når jeg nu rent faktisk stadig kan nå at returnere dem og i stedet købe nogle bukser som jeg mangler?

Okay, jeg kan godt selv høre hvad det oplagte svar er, men helt ærligt, se lige støvlerne – kan jeg virkelig returnere dem?! Og hvis jeg så skal købe bukser, skal det så være af de mere basic slags som dem her eller skal jeg gå all in på de mere forårsfriske slags som dem her? Eller skulle jeg måske faktisk “bare” gå med begge par, når det samlede beløb for dem faktisk matcher prisen for støvlerne ret godt? Altså, hvis jeg husker at taste koden SAVE20, som giver de 20% rabat….

Hvad siger I, damer? Skal jeg købe bukser eller skal jeg ikke? Jeg har indtil i morgen, søndag, til at beslutte mig, hvis jeg skal have gavn af rabatten på bukserne…

Skriv din kommentar

Kommentarer (20)

 1. Afsted med støvlerne søde Cana ❤️ De er MEGA fede, men det er altså en dealbreaker, hvis de ikke er mindst ligeså fede at have på!
  Dejlig weekend til dig!

 2. Hvis sko ikke er bare nogenlunde behagelige at have på til at starte med, så kommer de til at stå i skabet og glo. DUMT! Så retur med dem og køb noget du rent faktisk mangler. ☺️

 3. Jeg har en gang fået at vide, at sko ALDRIG skal gåes til. Hvis ikke de er gode fra start af, er det fordi de enten ikke er rigtig størrelse, eller fordi de bare aldrig rigtig bliver gode. Ud med de (ellers PISSE pæne ?) sko.

  1. Det er stensikkert et mega kedeligt råd. ? Og nok delvist medvirkende til, at jeg kun har haft ét par sko de sidste to år.
   Til gengæld sidder de sko lige i skabet (eller altså, på fødderne), og er det bedste jeg har smidt penge efter meget meget længe. ?

 4. Jeg har et glasskab fyldt med smukke stiletter, mange af dem får jeg aldrig på, men for pokker hvor jeg elsker bare at kunne nyde at se på dem og prøve dem engang i mellem (og grine lidt af mig selv) men det er min craving og luksus og jeg elsker det❤

 5. Cana, så sjovt et dilemma for jeg har stået i akkurat samme (luksusliv vi har), men jeg beholdt støvlerne, og det er jeg så glad for (til trods for at de aldrig bliver hverdagsstøvler)! Hver gang jeg tager dem på, bliver jeg så glad og føler mig sådan ekstra fin 🙂 støvlerne gør nærmest hele outfittet, og de er virkelig det værd! 🙂

  1. … Men det store spørgsmål er så, om de er blevet bedre at have på med tiden? Eller om du hver gang må lide for skønheden? (Sidstnævnte tænker jeg nemlig at jeg simpelthen ikke orker)…

   1. Du kan få dem blokket ud eller selv gøre det med våde aviser eller gp rundt med dem med våde sokker – så giver de sig?

 6. Væk med støvlerne! Støvler, der sidder dårligt nok til at gøre ondt få minutter efter, du har taget dem på, bliver bare aldrig rigtigt gode. Og helt ærligt, vi skal ikke fylde vores liv med sko, vi aldrig går med. Brug pengene på noget, der giver dig værdi i stedet!
  Kender du begrebet Cost per wear? Altså, hvor man regner ud, hvad noget koster pr gang det bæres. Fx dyr taske, der bruges dagligt i årevis = lav brugspris, mellemdyr kjole, der bæres én gang = meget høj brugspris. Den er god at have i baghovedet til de her beslutninger.

 7. Har du prøvet at putte dem i ovnen? Hvis ikke du har, lyder det skørt, men tro mig: fem minutter ved 69 grader, og så gå rundt i dem, til de er kolde – så er problemet løst, og du har et par geniale støvler!

 8. Altså mine absolut fave støvler, var “klip en tå og skær en hæl”, første gange jeg have dem på – de var bogstaveligtalt fyldt med mit blod!
  De er Italienske, med larmehæl og kulsorte, og jeg elskede den simpelthen for højt, at bare at give op, og lade dem stå til pynt..
  De er for længst gået til, og er i dag som smør!
  Keep them!! ??❤️

  xx

 9. Jeg synes du skal beholde støvlerne.
  Jeg har altid lært at hvis man er i tvivl, så skal man lade være, og du er klart i tvivl om de skal sendes retur..
  Jeg tror at du vil ærgre dig hvis du sender dem retur! Og man kan altså sagtens have sko til at stå og se pæne ud og bare nyde at man har dem uden at bruge dem. 🙂

 10. Hvis du ikke kan leve uden skoene, så kan se købes på Stine goyas egen hjemmeside for kun 780kr… og den er i alle str.. bare liiige et lille fif fra en anden skoelsker ☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven