mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lykkelig.

Det er (selvfølgelig) ofte svært, det her med at være deleforælder. At undvære mine drenge, at savne dem, ikke at vide hvad de har fået på madpakke, hvem de har leget med og hvilke lege der var de allersjoveste på de dage de er hos deres far, er skide svært. For ikke at tale om skiftedage, som endda nogle gange nærmest bliver til perioder, mildt sagt er noget lort. Skilsmisselort.

… Men det er heldigvis også godt. Som lige nu, for eksempel, hvor jeg føler mig så taknemmelig og heldig at jeg kunne skrige.

Jeg sidder på den snart syv år gamle flodhestepuf inde på drengenes værelse. De er for længst faldet i søvn til lyden af John Mayer, der synger om at han venter på at verden forandrer sig, imens jeg sidder og håber at min lille ydmyge verden vil forblive lige akkurat som den er lige nu. Vi har været i svømmehallen og spillet spil og bygget lego og spist boller i karry, selvom jeg jo slet ikke kan lide bollerne og det har været så tæt på perfekt, som noget nærmest kan blive. Uperfekt perfekt, kunne man måske smøre en fuldfed kliché ud over det.

… Og for fanden, damer, lige om lidt letter jeg røven fra gulvet på børneværelset og lægger mig ind til rødvin og sofa og den mand, som jeg er blevet forelsket i. Det er der jo nærmest ikke noget, der kan slå.

Min kærlighedsbeholder er fyldt til hvad jeg bestemt forestiller mig må være dens maximum og jeg tænker, at det lige akkurat er sådan her vaskeægte lykke føles. Kloge mennesker påstår (givetvis ganske korrekt) at en lykkefølelse som denne, kun kommer i flygtige glimt, men nu har jeg skrevet det ned og jeg håber sådan, at jeg vil kunne genkalde mig følelsen, hvis jeg – on a rainy day – genlæser det her lille blogindlæg. For hold kæft, hvor er jeg lykkelig lige nu.


… Og nej, billedet øverst har ingen relation til hverken indlægget eller min weekend, men jeg ser ret lykkelig ud og så er der altid så mange som spørger hvor min strik er fra – så nu får I det lige serveret i plenum. Den er fra Gina Tricot og I kan finde den HER (reklamelink). Og ha’ så lige en knalddejlig aften, hva’? Rødvin, sofa og mænd eller ej.

KYS på jer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hvor er det skønt for dig !!! Kan mærke din lykke helt her hos mig ? Kom i tanker om at det er virkelig lang tid siden, jeg følte mig lykkelig, sådan helt. Håbet lever stadig. ❤️ I hvert fald dejlig læsning om din lykke. Må den følelse vare længe. ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven