mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lækker og nærende aftensmad på 10 minutter med Simple Feast

simple feast

Som en del af jer nok allerede har set på instagram, så har jeg for nyligt indgået et lille samarbejde med Simple Feast, der er plantebaserede måltidskasser med lækre ugemenuer, klar til at servere på 10 minutter, som de selv siger. Faktisk bejlede jeg til dem allerede sidste år, men fordi de dengang åbenbart ikke synes jeg var ligeså nice som jeg er nu, sagde de faktisk nej tak og jeg besluttede mig kortvarigt for at være pigefornærmet, indtil jeg altså bestilte måltidskasserne for egen regning. I første omgang for at prøve det af, som jeg med varierende held også har gjort det med alle mulige andre forskellige aftensmad-services, men allerede efter første levering var jeg solgt. Mest af alt fordi de holder hvad de lover. Det tager – helt ærligt – max 10 minutter at lave maden!

10 minutter. Tyg lige på den. Det er altså nærmest kortere tid det tager end at koge en portion pasta, men til gengæld får man her varierede måltider med mange forskellige komponenter, som allesammen i øvrigt virker enormt veltilberedte. Det er jo SÅ smart.

Men – for sådan ét er der altså også – så koster det lidt (okat ret meget) mere, end hvis jeg selv skulle ud og lave aftensmad fra bunden og så er det altså ikke alle komponenterne der falder i lige god jord hos mine drenge. Nogle af salaterne, der af og til følger med, bliver for eksempel ikke spist af andre end mig (men så har jeg til gengæld mad til frokost dagen efter). Det går egentlig fint nok an, men det kræver selvfølgelig bare, at jeg lige snitter et par grøntsagsstave til mine drenge i stedet – og enkelt gang har jeg altså også været ude i, at koge dem et æg til, fordi hovedrettet var lidt vel krydret til deres smagsløg (eller fordi de på vaskeægte børnemanér bare havde besluttet sig for at de “ikke kunne lide det”).

Helt overordnet set synes jeg dog at alle retterne vi har fået har været ret børnevenlige, fordi de fleste er fulde af smag, uden at være for kraftige eller for stærke, men det er altså ikke sådan noget børne-kantine-mad og der er ret langt fra spaghetti med pølser og ketchup til simple feast. Det skal man vide.

For mig at se, er Simple Feast fantastisk at bruge i de uger, hvor jeg har lidt rigeligt om ørerne og så er det en helt oplagt mulighed for at introducere både mig selv og i særdeleshed mine børn for noget nyt og velsmagende mad, så deres madhorisonter kan få lov til at folde sig ud. Dét er jeg vild med.

simple feastsimple feast

Hvis man sådan skal se lidt mere på hvad Simple Feast går ud på, så er det som nævnt ovenfor plantebaserede måltider, hvilket altså betyder at man kan bestille enten en vegetarisk eller en vegansk version og selvom flere på instagram allerede har spurgt ind til hvilken der er min favorit, så har jeg altså indtil videre kun prøvet den vegetariske version – slet og ret fordi jeg elsker smør, fløde, ost og æg i min mad 🙂 Det er jo en kæmpe trend lige nu, det her med at spise mindre kød og mere grønt, for at passe bedre på os selv og vores miljø og når jeg ser den lille 2-minutters video HER med to vældigt sympatiske (I ved, det er vist sådan man omtaler pæne mænd, der er afsat til anden side, ik’?) kokke, så bliver jeg simpelthen så glad over den retning vores madvaner tilsyneladende bevæger sig i.

Hele visionen bag Simple Feast handler nemlig om at beskytte vores miljø og derfor kommer maden ganske passende også i en perfekt tilpasset papkasse, hvori maden ligger i plastlignende kasser, som dog ingenlunde er at forveksle med plast; de er nemlig let nedbrydelige og kan derfor fint komme med på komposten – eller i bioaffaldet, hvis man bor i en by som har dén slags til sortering. Til at holde hele molevitten kold ligger der i kassen nogle kartoner med nedfrosset postevand, som man altså fint kan drikke efterfølgende, så der ikke er noget der går til spilde. Dét er nemlig også noget af det smarte her – der er simpelthen ingen madspild.

Simple Feast bliver leveret i hele Danmark (minus ikke-brofaste øer) og man får altså leveret mad til 3 dage på en uge.

Det er nemt, det er lækkert, det er sundt, det er økologisk, det er godt for miljøet og der er faktisk ikke noget skidt at sige om det – altså, andet end at det er lidt pebret, men med al den service, så forstår jeg godt hvorfor og jeg synes personligt at det er alle pengene værd, men det er selvfølgelig en prioriteringssag.

simple feast

Hvis nogen af jer har fået lyst til at prøve det af, kan I lige nu faktisk få det lidt billigere HER med koden Cana25, som giver 25% rabat de næste fire uger. Man kan både bestille et månedsabonnement eller, hvis man bare vil prøve det en enkelt uge, en ugekasse.

I deres app “Simple Feast – Min Mad” kan man logge ind og få et overblik over maden, den kommende uges menu, levering, næringsindhold og alt den slags, ligesom man altså både kan af- og tilmelde sig maden i de uger det passer én, uden nogle dikkedarer, som jeg gjorde det i de uger jeg var i Somaliland og i Spanien.

Jeg har for eksempel lige tjekket næste uges menu, som jeg virkelig glæder mig til at få ind ad døren.

Næste uges menu:
  • BURGER MED “PULLED BEETS & MUSHROOMS”
  • ASIATISK SUPPE
  • CHILI CON VEGGIE

Hvis man bestiller inden søndag, kan man altså nå at få den. Jeg synes i hvert fald at det lyder vanvittigt lækkert – og som noget mine børn kommer til at have en fest over! Bestil HER – og husk nu endelig at bruge rabatkoden: Cana25 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hej Cana!
    Lige et spørgsmål der ikke har noget med denne ellers skønne mad at gøre ? Jeg ELSKER din blå farve bag dig. Synes du rummet virker mindre med en mørk farve på den ene væg? Har du evt. en farvekode på den? Så flot med sådan en dyb blå farve.

  2. It is some of the NIMBYs in Berkeley who still believe it is a village. This wasn”t a serious comment on my part. Berkeley is now about 120,000 people and really needs to build some denser housing. There are 300 cities in California with a population between 10,000 and 100,000; 72 cities between 100,000 and 1 million and three cities over 1 million. Los Angeles at over 4 million is the third largest city in North America, after Mexico City and New York. Toronto is fourth. When I looked at the city list there were some over 100,000 that I had never heard of, and I was born here! This place just keeps growing. customer essay

  3. Hej kan man bestille de måltider og hvad koster det? Vi får fra prstiderne som også er øko men vil godt have noget der er nemmere at lave?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven