mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Der er jo en grund til at jeg har været så glad…

Det har ingenlunde været min plan at møde nogen lige nu. I hvert fald ikke sådan rigtigt. Altså, slet ikke, faktisk. Som mange af jer måske husker, begyndte jeg i efteråret stille og roligt at date lidt ovenpå skilsmissen. Jeg var på tinder et par dage, hvor jeg fik sat nogle dates op og så mødte jeg nogle mænd “derude” – I ved, i virkeligheden. Og det var skide sjovt, var det og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke holdt usandsynligt meget af mit singleliv. Både nu, som 31-årig, såvel som sidst jeg var single, for omtrent 8 år siden.

Jeg har altid holdt meget af mødet med et nyt menneske, som jeg har kunne lade mig fascinere af (eller lade være), ligesom jeg altid har holdt af, at “skulle gøre et godt indtryk”. Jeg gør mig nemlig ret meget umage, når jeg dater. Jeg forsøger at være den bedste udgave af mig selv, hvor jeg både er sød, smilende og en lille smule kæk, så jeg forhåbentlig kan feje benene væk under ham jeg er på date med. Uanset i øvrigt om jeg ender med at være interesseret i manden, eller ej.

Og det er gået ret godt, hvis jeg sådan helt ydmygt skal sige det selv.

Mændene har været søde, sjove, galante, frække og charmerende, men der har ligesom manglet ét eller andet, som gang på gang har fået mig til at afvise dem, når jeg begyndte at fornemme, at de blev (lidt for) glade for mig. I ved, det var sjovt at date, men jeg kunne ikke overskue mere.

Mine følelser har slet ikke kunnet følge med og når nogen – af jer eller mine veninder – af og til har spurgt ind til det her med at finde en kæreste, har jeg blankt afvist det og sagt at jeg, ovenpå et usædvanligt hårdt år, mest af alt bare havde brug for at være mig selv. At lære mig selv at kende igen, hvor klichéfyldt det end måtte lyde. Jeg var overhovedet ikke klar.

… Altså, lige indtil jeg mødte én, som gjorde mig klar.

For nu er der én. Sådan en rigtig én.

Sådan én som har fejet benene væk under mig og som giver mig sommerfugle i maven på noget der minder om samme måde, som jeg havde det den aften jeg hoppede ud af vinduet og kyssede min ungdomskæreste for allerførste gang. Sådan én, som jeg er helt vild med.

Sådan én, som jeg er blevet kærester med. Sådan rigtigt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (23)

 1. Kære Cana
  Lækker livsbekræftende indlæg her søndag morgen ❤️? nyd det – det er bare den bedste følelse i verden. ?☀️?❤️

 2. STORT TILLYKKE MED KÆRLIGHEDEN❤
  Hvor er det skønt at læse, at du har fundet lykken igen, som man siger,dog ved jeg at det er mange ting i dag, men så en at dele livet med og han har bare at forkæle dig til skyene!!!?

 3. TILLYKKE, søde Cana!! ??????♥️ Du fortjener al lykke. Hvor er det dejligt at høre at du har mødt en mand og I er forelsket. Kæmpe tillykke?.

 4. Juhu Cana, stort tillykke med kærligheden, det fortjener du efter den omgang❤️ Jeg bliver helt glad i maven og mærker et håb for kærlighed i fremtiden, tak fordi du deler de her ting, det er så betydningsfuldt for mig, som er i samme situation som dig, bare ca et år bagud? Kæmpe tillykke og kæmpe kærligheds knus❤️

 5. Cana, for pokker! Hip hurra for kærligheden! Alle fortjener at finde lykken og kærligheden – måske du lige har fortjent det lidt ekstra? Jeg ved det ikke, men hvor er det dog dejligt for dig. Vi er vist mange, som ønsker dig alt det bedste – og som glæder os på dine vegne ?

 6. Stort tillykke søde, det glæder mig på jeres vegne:-)
  Nyd ham!
  Og en smuk søndag ønskes herfra:-)

 7. Hvor er det dejligt at høre, at det kan lykkedes, at komme ud på den anden side – helt nyforelsket og glad ? Jeg og min kæreste er, efter 14 år og et barn sammen, flyttet fra hinanden inden jul. Så jeg er helt vildt interesseret i at høre hvordan man gør?? Altså det der med at komme dertil.. Lige nu kan jeg SLET ikke forstille mig det. Hvordan kommer man på dating markedet? Og dater man så bare i de dage man ikke har børn? Og hvordan når man så står der helt ny forelsket og bare har lyst til at ses hele tiden, ses man så kun stadig de dage, børnene er hos deres far? Jeg håber du måske vil dele lidt om dine tanker og erfaringer omkring dette. Jeg er i hvert fald helt vildt nysgerrig ?

 8. Tillykke! Kan så meget genkende mig selv i den beretning. Jeg kom også ud af et langt forhold da jeg var knap 31, og begyndte også at date for sjov (man skal lige i træning efter så mange år i fast forhold). Og selvom jeg sagde, jeg ikke skulle have en kæreste, og bare skulle have det sjovt, så stod han der pludselig – ham der var for god til bare at kassere. Selvom jeg ikke var parat. Men det måtte jeg jo blive.
  Nu er vi gift, har en dreng på 4 år, og en på vej om ca. 3 uger ❤ That’s life. Man skal huske at gribe det gode, når det kommer ?

 9. Kæææmpe tillykke med kærligheden ?
  Hvem er den heldige? Han ser så bekendt ud på dets ser af ham?

 10. Fantastisk ?❤❤
  Jeg krydser fingre for, at det samme må ske for mig..Jeg er stadig i datingfasen, og nøj hvor virker det håbløst ind imellem ? Men jeg giver ikke op..Det MÅ kunne lykkes ❤?
  Kh Charlotte

 11. Tillykke med kærligheden ❤️ Jeg hørte også nyhederne om Thomas og Mille i dag.
  Jeg er selv skilsmissebarn, og det værste, jeg nogensinde har oplevet, var da begge mine forældre fandt en ny kæreste ca et år efter skilsmissen. Jeg ved godt, at du er en fantastisk mor, men pas nu ekstra godt på dine drenge nu her det næste stykke tid ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven