mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

To fluer med ét smæk med HBO TOONIX

Det var faktisk først dengang Sneglen inviterede mig med til gallapremieren på Girls i New York sidste år, at jeg for alvor fik øjnene op for HBO Nordic. I know, jeg er nok lidt en late bloomer, når det kommer til dén slags, men altså, man kan jo ikke være lige meget med på beatet med det hele, vel? 😉 Sidenhen er jeg dog blevet hooked og jeg er især glad for at trawle deres gode serier. Girls, som jeg efter turen til New York, fik et helt særligt forhold til, selvfølgelig og The Handmaid’s Tale for at nævne et par stykker. Det er i øvrigt også hos HBO Nordic man kan se den vældigt populære Game of Thrones, som jeg dog endnu har til gode – og som jeg faktisk ikke helt ved, om jeg kan overskue at gå igang med, fordi jeg frygter to ting:

1. At jeg synes den er herremærkelig.

2. At jeg synes den er herremærkelig, men at jeg alligevel bliver afhængig – ligesom alle andre.

Der er – uanset om man er til Game of Thrones eller ej – mega meget at vælge imellem og nu har de simpelthen udvidet deres vidunderlige film- og serieunivers til også at være for børn. Hallelujah og to fluer med ét smæk og alt det der!

Det nye børneunivers hos HBO Nordic hedder TOONIX og det er altså smaddergodt, synes jeg. Og mine drenge, ikke mindst! Der er virkelig mange forskellige film og serier og nogle af dem vi (altså, drengene) har mest optur herhjemme er: Tom & Jerry, Alfons Åberg, Scooby Doo og Ninjago. Og så vil jeg bare gerne lige – til jer, der måtte have lidt mindre børn end mig – fremhæve, at der også er Teletubbies, Barbapapa, Postmand Per og mange flere af dem, som mine børn tidligere slugte råt. Ja, min lille Peter ville nok gøre det endnu, men faktum er altså, at hvis ikke Jens synes det er sejt, så synes Peter det heller ikke rigtigt – og Jens er altså way past Postmand Per.

Noget af det (ekstra) smarte ved TOONIX er, at man så let som ingenting kan lave sig en adgangskode, således børnene altså ikke kan forvilde sig ind på voksenfilm- og serier, når de logger ind på app’en via telefon eller ipad, hvorfor man altså liiidt bedre kan lade dem sidde og se lidt flimmerkasse uden direkte voksenopsyn. Når man skal lave mad og de er for trætte til at komme med i køkkenet, som er ret meget en klassiker hjemme hos os, for eksempel. Eller som nu, hvor vi er på ferie og jeg faktisk synes det er helt vildt skønt med langsomme morgener, hvor drengene kan få lov til at se lidt skærm imens min veninde og jeg drikker morgenkaffe og lægger (ligeså langsomme) planer for dagen.

Jeg kan kun opfordre jer der ikke allerede kender det, til at tjekke det ud – især fordi 1. måned er gratis og man selvfølgelig altid kan afmelde sig igen, hvis det alligevel ikke lige var sagen 😉 Hop ind HER og kom igang. De har endda, når man bruger det i Spanien, Løvernes Konge!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven