mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Næsten hjemme…

Det er ikke første gang i Danmarkshistorien det er set, at en blogger svinger en indsamling og et telefonnummer til mobilepay indover til sine læsere, men alligevel er dét jeg vil præsentere jer for her temmeligt meget anderledes.

OBS: Vi samlede ialt 33528.- ind til Danmarks Indsamling. Pengene er nu doneret og indsamlingen er slut ❤️ TAK fordi I var med! 

Jeg sidder i luftrummet et sted imellem Stockholm og København. Det føles på en måde allerede som om jeg er hjemme. Som om Somaliland er langt væk. Det er det selvfølgelig også og alligevel er det så tæt på. For mig.

Den seneste uge har som de fleste af jer nok allerede ved, givet mig en lang række gode, hårde, svært fordøjelige, hjerteskærende og heldigvis også helt fantastiske oplevelser, som kulminerede med fødslen af en lille pige, som blev opkaldt efter mig, tidligt torsdag eftermiddag.


Læs beretningen om fødslen af lille Cana HER.


Og nu sidder jeg her. Næsten hjemme, hvor hverdagen kalder og hvor alt fungerer som det plejer. Hjemme, hvor jeg glæder mig til at cykle, til at handle ind og til at iklæde mig noget tøj som fremhæver min krop på dén måde jeg bedst kan lide den. Og til at kramme mine børn. Hold kæft, hvor jeg glæder mig til at kramme mine børn, når jeg får dem hjem til mig i morgen formiddag. Knus-krammende-tårer-i-øjnene-meget.

… Men først skal i dag lige rendes igennem.

Egentlig havde jeg aftalt med nogle af de gode folk fra Danmarks Indsamling, at jeg skulle bruge min aften på Instagram. Her skulle jeg have lavet min egen lille live-transmission undervejs i aftenens store show, for at kunne kommentere på alt dét der sker inde i fjernsynet – og for at svare på hvad end I måtte have af spørgsmål, både til indsamlingen og til hvad der egentlig er behov for, i nogle af de lande som indsamlingen støtter og som jeg har besøgt. Men, som I nok fornemmer på min måde at formulere mig på, så har jeg simpelthen fortrudt. Jeg kan ikke sidde alene noget sted og sende live på instagram i aften. Dét holder mit hjerte simpelthen ikke til. Jeg har brug for at være sammen med nogen. Nogen, som jeg kan kigge i øjnene og snakke med, sådan rigtigt.

Derfor har jeg inviteret én af de allerbedste voksne jeg kan komme i tanker om, med på Trio – den restaurant, som jeg har glædet mig til at komme tilbage til, lige siden jeg spiste der for første gang til nytår – hvor vi skal spise fint, drikke vin og sludre indtil det bliver nat og vi trygt kan bevæge os ud i gaderne; enten for at finde et sted at danse eller vores respektive lejligheder hjemme på Østerbro.

Det har jeg aldrig rigtigt tænkt over før. At vi, to veninder, bare kan gå ud, selvom det er nat.

Det kan man ikke bare i Somaliland. Ligesom der er så meget andet man ikke “bare” kan, som vi ikke skænker en tanke herhjemme. Brødføde sine børn, som et eksempel. Eller sende dem i skole. Eller give dem en seng at sove i.

Der er vitterligt en verden til forskel og jeg vil så gerne være med til, at gøre den en lille smule mindre, for selvom vi i udgangspunktet kan synes temmeligt forskellige, så er vi alle ens. Kvinderne på neonatalafdelingerne som håber det bedste for deres for tidligt fødte børn, har den samme kombination af håb og angst i øjnene uanset om de kommer fra Hellerup nord for København eller slummen i Hargeisa.

Jeg vil gerne give hvad jeg kan og efter en hurtig konference med min bankrådgiver, har jeg fået grønt lys til at donere 20.000 kroner til Danmarks Indsamling.

20.000 kroner er skide mange penge for mig og det kommer selvfølgelig til at betyde at jeg skal vende finanserne lidt ekstra i den kommende tid, men jeg ved, fordi jeg har set det, at det er endnu flere penge de steder som Danmarks Indsamling støtter. Det kan være med til at redde flere familier. For nogen endda for altid. “Min” lille Cana, for eksempel. Tænk hvis hendes familie kunne få hjælp til at sende hende i skole, så hun en anden dag kan være med til at redde verden.

Selvfølgelig vil jeg gerne donere de penge, men jeg vil allerhelst have dem til at vokse først. Derfor har jeg oprettet min egen lille indsamling, til Danmarks Indsamling, som jeg håber at I vil hjælpe mig med at få stablet på benene, så vi kan få sendt en hulens masse penge afsted.

Alle kan, indtil i aften klokken 20.00 overføre et valgfri beløb via mobilepay til mig, på 31267882 og så fordobler jeg alle overførslerne helt op til de 20.000 kroner, som altså er maksimum for, hvad jeg kan undvære i min lille husholdning.

Om I sender 10, 50, 500 kroner eller mere, er fuldkommen underordnet, men det ville betyde meget for mig, hvis I giver hvad I kan. Så fordobler jeg beløbet. Og så vil jeg glæde mig til, inden middagen i aften, at ringe ind til Danmarks Indsamling og overbringe vores samlede donation, som jeg er edderspændt på hvor stor bliver ❤️

OBS: Vi samlede ialt 33528.- ind til Danmarks Indsamling. Pengene er nu doneret og indsamlingen er slut ❤️ TAK fordi I var med!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven