mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Når det er (for) dyrt at have børn…

Shit mand, hvor kan det vare være dyrt at have børn. Det er selvfølgelig ikke noget der sådan pludselig er kommet bag på mig, men jeg må alligevel indrømme at det er liiidt hårdere for bundlinjen at brødføde og drage helt almindelig økonomisk omsorg for mine drenge, siden jeg er blevet skilt. Det går an, men de store årstidsposter hvor store dele af drengenes garderobe skal skiftes ud, kan altså godt mærkes. Derfor har jeg besluttet mig for at øve mig i, at gå lidt kløgtigere til værks end det hidtil har været tilfældet, hvor jeg primært har akut-behovs-shoppet.

Næh du, nu skal der planlægges og fordi jeg efterhånden er en garvet handelskvinde, så har jeg gjort mit allerbedste for at skaffe en aftale i hus, som tjener både jer og mig kæmpe fordel – og økonomisk gevinst.

… Og altså, hvis jeg må være så fri, så vil jeg bare lige tillade mig at sige, at jeg har totalt optur over det her!

Dét umulige er nemlig sket! Okay, i hvert fald det næsten umulige. Jeg har nemlig fået fingrene i en rabatkode, der giver 15% på alle nyhederne indefor kategorierne overtøj, sko og støvler til børnene, hos Boozt.com, som tilmed er helt og aldeles eksklusiv for jer, der læser med her hos mig. Okay, jeg kommer selvfølgelig også til selv at bruge koden, selvom jeg vel ret beset ikke er at betragte som én af mine læsere, men jeg tænker ikke at Boozt på dén måde er så strikse 😉 Men det smarte for mig ligger altså primært i, at jeg (noget jeg i øvrigt altid gør, når jeg linker til boozt) laver en slags “reklamelinks”, som betyder at jeg får en lille procentdel af beløbet, hvis nogen af jer skulle købe noget via mine links, som en slags “tak for hjælpen” fra Boozt til mig. Og som altså nu, giver ren win-win – i sparer procenter og jeg tjener procenter og på den måde får vi allesammen noget ud af dealen og jeg er så meget ovenpå over det! 😀

Selvom vi tilsyneladende går en pokkers masse hård frost i møde, så har jeg altså ikke tænkt at lade mig narre til at tro, at det aldrig bliver forår, hvorfor jeg simpelthen har planlagt at være i lidt god tid med den mest essentielle del af garderoben til det mere solrige foretagende jeg bestemt forventer at vi kommer til at holde os, fra sekundet kalenderen rammer april. Eller maj, måske. Overtøjet og skoene. Den slags skal jo – uanset hvad – have en udskiftning, for selvom begge mine drenge egentlig har nogle udmærkede sager fra sidste år, så kan de jo for pokker ikke passe skidtet mere. Børn, tsk…

Til Peter tænker jeg på at købe denne her (jeg skal bare lige beslutte mig for i hvilken farve) og så måske disse her (i den støvede blå). Og så skal han stensikkert også have nogle nye gummistøvler, hvor jeg er ret vild med dem her med foer, selvom de er lidt pebrede. Havde han været en pige, havde jeg stensikkert købt dem her i stedet, men det er som om de er meget mere cool i lyserød end blå. Og så måske også et sæt thermotøj.

Til Jens derimod er jeg ganske anderledes i vildrede, fordi han har så tydelig en holdning til hvad han kan lide – og bestemt også hvad han ikke kan. Derfor ender det nok i virkeligheden også med at jeg bliver nødt til at vente med at bestille til i morgen (mandag) når børnene er kommet hjem fra skole og børnehave og Jens kan være med til at bestemme hvad vi skal klikke hjem. Jeg forestiller mig at det kommer til at være noget ala denne her og disse her (som måske nok mest er tiltænkt piger), men på den anden side, så har han alligevel ændret lidt på sin smag efter at være startet i skole, så måske kunne vi også godt være ude i noget meget mere “drengeagtigt” ala dem her og så er jeg næsten hundrede procent overbevist om, at han vil plage mig om denne her – men helt ærligt, så meget kan (og vil) jeg simpelthen ikke betale for en overgangs/sommerjakke.

Koden til hele herligheden er intet mindre sigende end “cana15” og den giver altså 15% rabat på alt overtøj, sko og støvler indenfor kategorien “børn”. Koden er gældende fra NU og indtil på tirsdag d.27.februar klokken 21.00 og det eneste boozt kræver er, at I shopper for mindst 599 kroner, for at kunne bruge koden.

OBS: Rabatkoden gælder ikke udsalgsvarer (weekendens store udsalg hvor man i øvrigt OGSÅ kan finde meget godt, stopper til midnat) og alle varer fra Hummel,Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, molo, Mango, MarMar CPH og Little Marc Jacobs er undtaget fra tilbuddet. 

Bum bum… Jeg håber sådan at I finder lige akkurat det I (eller altså jeres børn) skal bruge til den forestående foreårs- og sommersæson. Der er trods alt gode penge at spare – og det er jo for optur, at det altså også gælder alle de spritnye varer, som kun lige er landet på hylderne. Dét finder man altså ikke hvorsomhelst!

God shoppelyst!


SHOP HER:

SKO: Angulus,Bisgaard,  Ecco, Converse, GEOX

Overtøj: Mini a Ture, Zadig & Voltaire, Reima, Wheat.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Lækre ting!!

    Men et lille spørgsmål, af ren nysgerrighed, for det er jo forskelligt, hvordan vi gør, men har du/I ikke en masse overtøj og tøj generelt fra Jens, som Peter kan arve??
    Bruger selv den model ret meget, selvom jeg har en af hvert køn – og vi arver en del fra børnenes kusine. Dog er der visse beklædningsgenstande som ikke passer, fordi at børnene er bygget helt forskelligt….

    1. Jo, det kan han godt og det gør han også med rigtigt meget, men der er jo også en del som bliver for nusset til at gå og gemme på, synes jeg. Samtidig skal tøjet opbevares i nogle år, inden Peter kan passe det og fordi vi bor småt, er det altså liiidt begrænset hvor meget jeg vil have liggende og vente på at Peter kan passe det. Desværre..

  2. Mine børn er store. De arvede tøj af hinanden, fætre og kusiner og venners børn. Så det var heldigvis ganske lidt der skulle købes. Får du ikke tøjet gratis eller med stor rabat, nu du er reklamesøjle?

    1. Nu ser jeg hverken mig selv eller mine børn som reklamesøjler, men som mennesker 🙂 og nej, jeg får ikke mere rabat end alle andre.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven