mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

VLOG // om journalister, dillerbanden og jagten på den nye iPhone X

Egentlig var det meningen at i dag skulle handle om hvad man som kvinde (og mand, egentlig) kan gøre for at optimere kroppens niveau af oxytocin, som ikke alene kan være med til at sætte en fødsel igang (og holde den godt igang), men som også er godt for vores almene velvære. Men ak, livet halede ind på mig og jeg er simpelthen ikke i stand til at tænke to sammenhængende tanker i dén retning i dag, selvom det er onsdag, hvilket som oftest betyder (mere eller mindre) seriøse og (mere eller mindre) jordemoderfaglige indlæg her på bloggen.

Det har været en hulens til dag, hvor jeg har tæsket rundt nærmest fra start til  nu, hvor jeg sidder med blikket stift rettet mod min nye telefon, som altså har kostet mig et stykke mere end en hel måneds husleje og virkelig mange kilometer i cykelbenene, men dét – og meget mere – kan I se mere om i videoen jeg har lagt ind her nedenfor.

Det er min plan at jeg vil forsøge mig med at få filmet lidt mere af min hverdag, som jeg af og til vil dele med jer herinde. Jeg tænker at det, når jeg får styr på teknikken, kunne være ret hyggeligt for jer at få et yderligere – og om muligt måske endda endnu mere ægte – indblik i mit liv, end I i forvejen kan få både her på bloggen og via instagram, hvor jeg også er relativt gavmild med at tage jer med rundt i de forskellige afkroge af min virkelighed.

Jeg håber i alle tilfælde at I vil tage godt imod!

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

  1. Fedt, manner! Jeg synes de er så hyggelige at lave, så det glæder mig meget, at du kan lide det 🙂

  1. Fedest! Tak – og ja, jeg elsker den allerede, selvom den er liiiidt svær at finde ud af, ha ha!

 1. ?? Fortsæt med det, du virker bare SÅ sød på video (som 36 årig er det åbenbart svært at lære og bruge ord som vlog, jeg kan næsten ikke få mig selv til det ?)
  Det eneste jeg hader dig en lille smule for, er at virke så overskudsagtig og frisk dagen efter druk – det erholde nærmest umenneskeligt ??

  1. Ha ha ha!! Du er sød. Og altså, jeg var overhovedet ikke spor frisk eller overskudsagtig. Jeg var mere “kom børn, skal vi ikke lave biograf i stuen”-agtig 😀

 2. Jeg elsker vlog Cana!!
  Ud med journalister
  Ind med shopping!!

  Hey kan du ikke lave et eller andet vlog halløj med hovede staden i børnehøjde ! Skal afsted med en på 5 og 2 år og to maks “livs” trætte teenager og ikke sikker på jeg lige orker turen på Bakken eller i Tivoli ! Men hvad dælan stille en midtjyde mor op med 4 børn i alt og svigermors mini male boligforhold på Nørrebro! Måååå ud !!!

  Tak for blog og vlog
  Nice iPhone!!!!!! Venter stadig på min

  1. Godt motto!!! Og jo, det kunne jeg garanteret godt, men det bliver ikke lige med det første, nu hvor jeg står til at rejse til Somaliland ganske snart. Men altså, på nørrebro skal du helt sikkert tage de små med hen på dyrelegepladsen ved guldbergsgade! Og måske et smut på remisen ved trianglen, hvis det regner. Børnemuseet på Frederiksberg er også super hyggeligt. Og Zoologisk Museum, hvor man er velkommen til at tage madpakker med ud. Det er (hvis du spørger mig) meget mere hyggeligt end fx den blå planet. Og så er eksperimentariet selvfølgelig også ret fedt – for alle andre, tænker jeg. Og aaalt muligt andet, ha ha! 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven