mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Undskyld, kunne du lige bekræfte?

Min indbakke er eksploderet. På facebook og mail primært med søde beskeder, kram og små røde hjerter, og på instagram med hjerter i kombination med håbløse suk over dumme journalister, som jeg kom til at vende øjne af i min story i går, efter at være blevet ringet op og bedt om at udtale mig om min eksmands kærlighedsliv. Flere medier har tilsyneladende kørt en historie om, at han – Thomas – har fået en kæreste. De ville vist mest af alt gerne have, at jeg kunne bekræfte historien, der var blevet bragt, fordi dén slags trods alt har mest pondus, når nogen der rent faktisk ved noget om sagen udtaler sig.

Helt ærligt, mand, det var måske en kende bedre at spørge ham, end at spørge mig, tænker jeg. (Og svarede jeg).

Men altså, alle beskederne, hjerterne, tankerne, bekymringerne og spørgsmålene, bare tak! I er verdens bedste og selvom jeg ikke har fået svaret alle (fordi der er virkelig mange!), så bliver jeg mega glad for jeres opbakning. Tak.

Jeg er helt ok og selvom det måske kan lyde mærkeligt for nogen, så har mit hjerte det altså stadig udmærket.

Jeg tror bare lige jeg tager mig en fridag, ik’?

FOTO: Kristina Christiansen

Min trøje, som jeg altid høster komplimenter for, er i øvrigt fra Mango og lige nu nedsat med 52% lige HER (reklamelink)

Skriv din kommentar

Kommentarer (23)

 1. ❤️
  Synes måske bare at han selv skulle ta et eller andet sted at melde ud selv! Fint nok med al den kærlighed , men af ren respekt for dig!
  Og her mener jeg at det jo ligger lidt i kortene at jornalister bliver intra i historien og derfor tager kontakt til dig for at gå meldt ud om den er god nok! På den ene eller den anden måde men måske der bare skulle meldes rent bord så du slap for kimende telefonen som en anden informations dame! Opkaldelsen for du jo ! Men de her bekræfte opkald kunne du jo ha været sparet for!
  Ej sorry det ( jeg) blev sku drama agtigt at læse!
  Men i midt Jylland er vi sku vilde med ren røv at trutte i ! Så synes nok at man enten gør det 100% eller lader vær!

  Men så er det satme godt at du er en sej kvinde !
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Det er vel fordi han skal på TV, at journalisterne (læs gribbene) cirkler?
  Sagen bekræfter alle de fordomme jeg har om den slags journalister.
  Jeg kan godt lide din “Diana håndtering” af situationen, ny lækker kjole og smoking hot bod! 😉

 3. Hej Cana – <3 Og så fin trøje, hvad størrelse har du den i? Det er altid lidt svært med størrelser og nethandel så håber det er ok jeg spørger.

  De bedste hilsner

  1. Jeg har den i M, men hvis det ikke havde været for mine lange arme, havde den nok været bedre i S 🙂

 4. Kære Cana <3

  Du er sej. Den sejeste. Jeg kan ikke rigtig finde ord for, hvad du gennemgår. Tror ikke, de findes.

  Alligevel fik jeg lyst til at skrive. Du er et fantastisk menneske <3 Alt lykke til dine sønner og dig. Det har I fortjent.

 5. Wauw hvor er du overskudsagtig at like billedet han har lagt ud af hende. Hvordan gør du søde Cana?❤️

  1. Ha ha, tak. Well, jeg har det egentlig også ret overskudsagtigt og er hverken sur eller ked af det, så på den måde, er det jo ret let 🙂

 6. Du er så møg sej som kun jysk æt kan være det. Yay for dig! Jeg ved godt, at vi skal holde det sobert. Men for katten det er svært, når et hurtigt tilbageblik giver styr på forløbet. Det gør ondt i mit hjerte. På jeres vegne. Og jeg kan ikke lave være med at sige det. Men jeg holder det på et sprog de andre ikke forstår: Æ tøs han æ jæn mårs. 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven