mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Spoiler alert – se hvad der er i denne måneds goodiebox

Kan I huske da jeg i begyndelsen af december klagede min nød over det her med ikke længere at have nogen special someone til at forkæle mig med julekalendre og søde gaver (og morgenbrød på sengekanten)? Well, ligesom det dengang viste sig, at jeg rent faktisk havde fået en julekalender, som jeg bare havde glemt alt om, så har det nu altså også vist sig, at der også er råd for de søde gaver, som jeg fra i dag, hvor jeg hentede den skønneste pakke på posthuset, fremadrettet bliver den heldige modtager af hver evig eneste måned. Godt nok er de stadig ikke fra en special someone, men fra mig selv, men det skal ikke afholde mig fra at stornyde dem, som var de en iskold piña colada på en spansk sommerdag. Som en i øvrigt ret fantastisk bonus, ved jeg kun at jeg giver mig selv noget hver måned, men ikke hvad jeg giver mig selv.

Jeg har nemlig – langt om længe, tænker jeg nu – fået gang i et medlemsskab hos GOODIEBOX. De fleste af jer har garanteret allerede hørt om det og hvis ikke, skal jeg med glæde knytte en hurtig kommentar til hvad det er.

GOODIEBOX er en månedlig selvforkælelsesboks med fem-syv beautyprodukter i. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands indenfor makeup, skincare, hårpleje og dufte. Boksens indhold vil altid være en overraskelse, og den vil altid have en værdi på over 550 kr. pr. boks.

Den lille – og i øvrigt både fine og genanvendelige – boks med skønhedsprodukter for en mindre formue, koster 169 kroner om måneden og er, synes jeg, alle pengene værd. Der er (selvfølgelig) ingen binding på éns tilmelding, så hvis nogen nu skulle have fået lyst til at prøve bare en enkelt GOODIEBOX for at se hvad det er, så er der altså ikke noget i vejen for at opsige abonnementet umiddelbart efter, hvis man ikke kan lide det. (Men det tror jeg nu godt man kan – jeg kan i alle tilfælde!). I kan tilmelde jer HER og hvis I gør det med det samme og bruger koden “selvforkælelse“, så har GOODIEBOX lovet mig, at I får en ekstra Comme Deux serum til en værdi af 249.- med oveni pakken 😉

Det ville selvfølgelig være at strække den lige lovligt langt at påstå, at jeg ligefrem er blevet et lykkeligere menneske, af at have tilmeldt mig GOODIEBOX, men jeg har – som det eneste rigtige forsæt overhovedet – lovet mig selv, at jeg vil gøre alt jeg kan for at være glad – ja, helst lykkelig – i 2018 og med dét in mente, så synes jeg det giver drøngod mening. Faktisk kan jeg næsten ikke komme i tanker om noget mere nærliggende for den selvpleje jeg har lovet mig selv, end at sørge for at jeg hver eneste måned får en lille gave fuld af skønne overraskelser, sendt direkte til døren.

Tippet er i alle tilfælde hermed givet videre, hvis nu I også skulle have fået lyst til at forkæle jer selv.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Er det på billedet det der først kommer i goodiebox i morgen? 😉 lidt ærgerligt overraskelsen så går lidt af ved at du har lavet dette blog indlæg inden. Men udover det så bliver man altså en lille smule materiel lykkelig af sin goodiebox og den bedste selv forkælelse. Jeg har min egen tradition med at den første dag efter modtagelse min datter er hos hendes far, står den på mig tid med laaaaangt bad og prøve de nye produkter og gøre mig til den lækreste udgave af mig selv,. 😀 Har fået goodiebox i halvandet år og har gjort det hver eneste måned, det er altså lykke skabende også at huske sig selv.

  1. Min samme tanke- Der røg overraskelsen til os der venter på at modtage, hvis det er den nye box Cana har vist her. ? Derudover ønskes I en rigtig dejlig tirsdag

   1. Åh for søren. piger! Det var jo simpelthen mig der var totalt rookie og ikke havde fattet, at jeg havde fået boksen et par dage før den reelt blev sendt ud. Jeg LOVER at jeg ikke spoiler en anden gang 🙂 Til gengæld glæder det mig meget, at I (også) er glade for Goodiebox. Det er sgu et ret genialt koncept!

 2. Pyt Cana. Jeg tænkte også først ØV, da du afslørede indholdet på insta. Men så har du lært at det skal man ikke og jeg overlever. Det bliver stadigvæk fedt at få lidt lækkert her i triste januar, at forkæle sig selv med.

 3. Små og meget fine ting…. men… er der også en lille vejledning til de små ting. Synes ofte at jeg mangler viden om sådanne lækre produkter. Ofte står der meget lidt på engelsk, eller kun et produkt navn…? – forstå du/I hvad jeg mener..?

  1. JA! Der er et lille hæfte, som beskriver produkterne rigtigt fint – på dansk, selvfølgelig 🙂 Fx står der om den lyserøde serum:
   “Når din hud er glad og har det godt, er det som om alt andet bare spiller lidt bedre. Derfor har du her et natserum, der sikrer dig en glat hud, som bliver livlig og lækker at se på. Serummet renser i dybden og minimerer porer, samtidig med at den genopfrisker huden og giver en fin glød! Brug serummet under din natcreme efter din daglige hudplejerutine”

 4. Og jeg blev simpelthen så fristet, at jeg straks tilmeldte mig? og trods af jeg har en mand til at forkæle mig, så sker det altså ikke ret tit, og helt ærlig – så er det da også fedt at forkæle sig selv !
  Så tak for inspiration ?

 5. Hvordan er produkterne i forhold til parfumefri osv? Jeg overvejer et medlemskab, men er ret “hys” i forhold til parfume, parabener osv ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven