mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Nytår i København

Shit, shit, shit! I går var på så mange måder en fuldkommen vanvittig aften. Den startede, traditionen tro, selvfølgelig med Dronningens Nytårstale, som muligvis nok var én af de mindst sindsoprivende hun længe har holdt, men som ramte totalt plet hos mig. Hun talte til alle os, som ofte hænger med røven i vandskorpen for at få hverdagen til at hænge sammen med arbejde, familieliv, forpligtelser og en evig higen efter effektivitet. Hun bad os om at holde en pause. “Gør noget unyttigt” sagde hun, og ved I hvad? Jeg tror sgu at vi gør klogt i at lytte til en erfaren dame, når hun sådan hælder guldkorn ud af ærmerne. Jeg gør, i alle tilfælde. Trænger til at gøre noget unyttigt. Eller, trængte, måske nærmere, for jeg skal love for, at jeg gjorde en masse unyttigt i går. Unyttigt og sjovt og helt, helt perfekt.

Trio, restauranten hvor vi spiste, viste sig at være endnu mere fantastisk end jeg overhovedet havde turdet drømme om. Vi havde et bord helt op ad ét af de store vinduer, med udsigt direkte til rådhusklokkerne, som bimlede i et væld af fyrværkeri da klokken slog midnat. Arghmen altså, dét var eddermamer en oplevelse af de større, siger jeg jer!

Maden var helt i top, vinen flød i rigelige mængder og jeg fik ovenikøbet taget min østersmødom, som jeg ellers havde forsvoret, aldrig skulle ske.

Selv toilettet var i særklasse, med gulv-til-loft vinduer og udsigt ud over byens tage. Det var jo vanvittigt at sidde og tisse til udsigten af fyrværkeri over København. Og okay, selvfølgelig også fordi man kunne se sit spejlbillede i vinduet og jeg altså var trukket i en one-piece (denne her – reklamelink), som jeg ikke kunne komme udenom at trække ned om anklerne, således jeg sad splitterrangende og kiggede ud på byen og håbede, at ingen kiggede tilbage op på mig 😀

Efter middagen, fyrværkeriet og noget med mig, der vist flirtede lidt vel rigeligt med de søde medarbejdere, tog vi videre til fest. Dansede, drak, grinede og krammede i én skøn forening, indtil klokken slog henad fire og jeg til alt held lige akkurat nåede at mase mig ind i et s-tog mod Østerport og alt for mange taquitos fra 7-eleven, inden jeg gik hjem og boblede 2017 ud.

Det var virkelig en dejlig nytårsaften og nu skriver vi 2018 og jeg tror sgu, at det bliver virkelig godt. Om ikke andet, så i hvert fald fra i morgen 😉

Godt nytår!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. GODT NYTÅR!!!
    Helt off topic: jeg har været så glad for din print-selv kalender de sidste 2 år – har jeg overset 2018 versionen, eller springer du over i år? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven