mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fra mig til jer: En gratis kalender 2018

gratis kalender 2018

Vi skal gøre noget unyttigt, sagde hun ganske klogt.

Det er egentlig ikke fordi jeg vil køre mere rundt i Dronningens Nytårstale end jeg allerede har gjort, men jeg synes alligevel det var så fint, at en velvoksen og dermed både garvet og erfaren kvinde, bad os kollektivt om at skrue lidt ned for tempoet i ny og næ. Om at “gøre noget unyttigt”. Noget, som “bare” giver god energi. Tid til eftertænksomhed, måske endda. Noget, der måske i virkeligheden ikke er så unyttig endda, som hun sagde.

Noget, der i hvert fald når man er sådan én som mig, kræver, at jeg altså får lidt styr på noget af alt det jeg rent faktisk skal. Hverdagens tunge damptog er igen sat i omdrejninger, hjulene kører og det handler om både at fylde brænde på og sørge for at holde toget på sporet på de dage, hvor svingene bliver lige lovligt skarpe – og til dét, har jeg brug for en kalender.

Hent min gratis kalender 2018 HER

I virkeligheden ikke bare én, men tre. Èn på min telefon, som jeg primært bruger dag-til-dag, én i bogform (som jeg har fået i gave fra Atalier Aarhus) som jeg bruger til overordnet planlægning (og kruseduller, når jeg snakker i telefon) og så én på papir, der tæller én måned ad gangen. Faktisk har jeg to af sidstnævnte; én til privaten og én til kontoret; en luksus jeg snildt kan tillade mig, fordi det er en kalender jeg selv har lavet og som dermed er gratis. For mig, men såvel som for jer. Nu har jeg jo brugt tiden på at lave den, så hvorfor ikke dele den med jer, så I slipper for “besværet” 🙂

gratis kalender 2018

Faktisk er det i år tredje gang jeg har lavet og deler en lignende kalender med jer og jeg vil i dén ombæring gerne beklage, at jeg ikke har været tjekket nok til at have den klar før d.1.januar, som de øvrige år. Til mit held, virker det dog som om jeg ikke er den eneste, der har haft lidt svært ved at komme op i gear ovenpå nogle dejlige uger med jule- og nytårstamtam, så jeg håber at I kan bære over med mig. Kalenderen har fået et lidt andet og mere moderne udtryk end de forgangne år, som jeg selvfølgelig også håber, at I vil tage godt imod.

For at få fingrene i kalenderen skal I bare klikke på linket herunder og printe den ud – easy peasy!

HENT CANAS GRATIS KALENDER 2018 HER

Fordi jeg er et værre rodehoved, som ikke kan styre et papir i fem minutter uden at krølle det, har jeg sat min kalender i en ramme, som jeg skriver på med en tavletusch. Det er både nemt og pænt, synes jeg, men det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan I gerne vil bruge den 😀

gratis kalender 2018

Uanset hvad, så håber jeg at I bliver glade for den – og hvis så den kommer op at hænge et sted der er så pænt, at I ender med at lægge det på instagram, så tøv endelig ikke med at tagge mig @canabuttenschon på billedet, så jeg kan se hvordan den tager sig ud hjemme hos jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Jah. Nappede din 2017 kalender og skulle til at sætte mig til computeren og lave min egen 2018 kalender. Nu hapser jeg din igen og får mere tid til at gøre noget unyttigt. Tak ❤️

 2. Der er da vist gået kalender i den nu – skægt for alle taler om kalender her i januar og der er bare så mange fine måder at styre sin tid på, at jeg snart er helt rund forvirret. MEN mon ikke jeg fortsætter med min kalender på telefonen, bare fordi det er nemmest og den altid er ved hånden;-)’
  Ellers et skidegodt indlæg! Ha’ en aldeles fremragende aften!

 3. Super flot kalender! Er meget interesseret i hvilken font du har brugt til at skrive månederne med? Den er super flot og passer perfekt til et projekt jeg er igang med 🙂

 4. kommer der ikke en 2019 kalender 🙂 elsker denne kalender da den både er pæn og plads til familie noter <3

 5. Hej Cana!
  Mon du laver en kalender for 2019?
  Det vil være så skønt og jeg vil glæde mig til at bruge den.
  Tak.

 6. lidt ærgerligt den ikke længere er gratis …. det var derfor jeg delte den med rigtig mange ,,, som så også så din webshop

  1. Du skal være velkommen til at kopiere min ide og selv lave den – hvis du derimod ønsker min, koster det 10.-

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven