mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Nytårsplaner, kjolekrise og pæne sko

Major newsflash – det er nytår i morgen og hvordan det er gået til, at jeg slet ikke har fået fortalt jer om mine nytårsplaner, ved jeg nærmest ikke. Det må være noget med tiden, der altid bliver så underligt diffus i dagene imellem jul og nytår, der har gjort, at jeg har tænkt, at jeg havde mere end rigeligt tid til den slags deling af detaljer om mit liv 😉

For første gang i mit liv, skal jeg ud til nytår. Altså, på restaurant og spise fint, i stedet for at mødes i privaten hos venner (og de seneste mange år, vores tilsammen millioner af børn). For første gang, siden jeg har fået børn, skal jeg holde børnefri nytår og jeg er lige dele fyldt af sorg og glæde over det. Selvfølgelig ville jeg allerhelst skyde et nyt år igang i selskab med dem jeg elsker allermest i denne verden, men når nu samtidig min verden ser ud som den gør og børnenes far har det på samme måde som jeg, ja, så må man jo få det bedste ud af det.

Derfor har jeg allieret mig med én af mine allerdejligste veninder, som tager med mig ind på trio – en gourmetrestaurant og cocktailbar, der ligger på toppen af Axel Towers lige ved rådhuspladsen i København, med udsigt ud over byens tage og dét fyrværkeri jeg virkelig håber kommer til sin ret, når klokken slår tolv og man ser ud på det, det fra mange, mange meters højde.  Shit, manner, hvor jeg glæder mig! Vi skal spise forhåbentligt vanvittig lækker mad, drikke masser af vin, champagne og cocktails – og til dén slags, skal vi selvfølgelig være behørigt klædt på.

Av, den var straks værre og jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for hvad jeg skal have på. Lige nu er jeg nok mest ude i at bruge én af de lange, af de tre følgende kjoler, men ærligt, så er jeg sgu ikke helt overbevist…

Denne korte sag viste jeg frem på instagram i går, hvor den fik virkelig meget kærlighed med på vejen. Og tak for det! Egentlig er jeg enig. Den er skide flot og sidder pænt, men der er altså ikke sådan rigtigt plads til 9-retters menu og i øvrigt så er jeg nok heller ikke typen der bærer en kort kjole sådan rigtigt pænt, når jeg bliver fuld. Og brovten. Til gengæld er kjolen lige nu nedsat til kun 164 kroner HER (reklamelink).

I en lidt anden boldgade, overvejer jeg denne blå glimmersag (reklamelink), som både er super elegant og super fræk på samme tid.

Jeg mener, den dér slids, ik’? Den kan sgu noget! 😉

… Måske især i sort. Argh! Jeg ved det virkelig ikke. Jeg synes den sorte kjole er lidt frækkere, men til gengæld måske også lidt kedeligere, fordi alle (okay, næsten alle) tager en sort kjole på til nytår, ik’? Den sorte kjole kan findes HER og den blå kjole – som til  orientering lige nu er  nedsat til 199 kroner – kan findes HER. I må hjælpe mig!

TAK! Og når der så kommer styr på dét, så mangler vi jo bare lige resten. Heldigvis har jeg – sammen med kjolerne – også klikket de her skønne, seje stiletter hjem, som forøvrigt er nedsat med 30% lige nu, som jeg tænker kan gøre sig ret godt til de fleste af kjolerne. Dem kan I finde HER (reklamelink), hvis det skulle have interesse.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (23)

 1. Den må du tag med dig selv ,de sgi flotte og dine ben er passende i kort ,men kan godt se dig på enstonigt når sprutten er gået ind ,så mon ik den lange er ok ,god aften og hva skal skønheden så lave ????

 2. Personligt er jeg ret vild med den blå. ? Min mand, som lige kiggede med over min skulder, siger den korte. Men altså, du ser jo bare drøngodt ud i det hele, såeh. ?
  Rigtig godt nytår.

 3. Herhjemme stemmer vi for den korte 🙂 Jeg skal have en grøn kjole med striber på i A-form, sådan er det med en gravid mave som vil frem af! Godt nytår til dig <3

 4. Alle kjolerne er pæne og du bærer dem så flot !!! Jeg bliver nødt til at bestille den korte og måske en af de lange. Hvordan er kjolerne i str?

  1. Hvor er du sød. Kjolerne er ret almindelige i størrelsen. Jeg har den korte og sorte i small, som passer perfekt. Den blå har jeg i medium og den er liiiidt for stor.

 5. Armen for fanden da??Røv hamrende lækker vil du være i alle 3 kjoler. Men er mest til den frække lange sorte. Mums mand, tror sgu jeg ville springe på dig❤️❤️

 6. Jeg stemmer helt klart for den korte ? Angående afstemningen, tror du så ikke folk forveksler den korte sorte med valgmuligheden ‘Den frække sorte’? Tænker det er derfor den korte ikke høster så mange stemmer. Uanset hvad er du virkelig pæn!

  1. Jo, det kan da godt være – i virkeligheden er den korte kjole også blå, men det dårlige lys på billederne snyder nok ret meget… Skidt pyt!

  1. Faktisk kan man bedre se at den sorte er see-through i virkeligheden – men jeg hører totalt hvad du siger <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven