mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det mest likede – men langt fra det bedste

Bølgen raser derudaf og jeg forstår godt hvorfor. Den lille kollage med éns mest likede billeder på Instagram i år, popper frem som friske skud på en forårsgren og jeg synes det er noget af det hyggeligste. Trenden bringer gode minder (og smukke billeder) om ting, mennesker eller oplevelser, der har gjort særligt indtryk. Som oftest både på afsender og modtagere.

Der er gravide maver, nyfødte babyer, bryllupper, fødselsdage, flotte kager, glimmer, glitter og kærlighed ud over det hele.

Hos mig, var mit mest likede billede – og grunden til at jeg altså ikke har delt min egen lille kollage – dét billede hvor Thomas og jeg offentliggjorde vores skilsmisse.

Av, mand. Det er der sgu ikke meget glimmer eller flotte kager over.

Bevares, jeg er selvfølgelig enormt glad for og lettet over, at vores udmelding dengang fik så god respons og masser af respekt med på vejen, men ikke desto mindre, så er det måske ikke just dét billede i mit alenlange feed, jeg har allermest lyst til at blive mindet om. Slet ikke som mit “bedste” i 2017.

Og netop her, bliver virkelighedens ramme alvor så tydelig, for selvfølgelig handler livet ikke om likes og virtuelle skulderklap og selvom det af og til – især, forestiller jeg mig, i et erhverv som mit – kan føles både godt og givende at høste om sig med hjerter og blå tommelfingre, så betyder det jo for pokker ikke en skid.

Min skilsmisse – eller offentliggørelsen af den – er jo nærmest så langt fra det bedste der er sket for mig i 2017 man overhovedet kan komme, for det er altså ikke lutter lagkage sådan at blive skilt – uanset hvor enige man end måtte være – hvis nogen skulle være i tvivl. Selvom det har høstet usædvanligt meget anerkendelse på de sociale medier, så vil jeg altså gerne nagle fast med nogle store, solide søm, at mit liv og min virkelighed har budt på virkelig meget, der er bedre end det.

Alle dem der har krammet mig undervejs og fortalt mig at det hele nok skulle gå. Mine veninder, min familie og ikke mindst mine børn, som min kærlighed kun synes at kunne vokse til. Alt dét, som livet også har været – og som det sidenhen har vist sig at være. Sjovere, dejligere og bedre. Bevares, også hårdere, vildere og mere sorgfyldt. Men mest bedre.

Meget bedre end dét forpulede billede med de mange tusinde likes. De betyder alligevel ikke en skid.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven