mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Makeover – nyt soveværelse

makeover soveværelse

Hello Awin

Udover at mellemdagene har budt på usædvanligt store mængder chokolade, alkohol og sofa, så har de for mit vedkommende også betydet omrokering i lejligheden. På den seriøse måde, forstås.

Sagen er nemlig dén, at det værelse min far og jeg byggede til Jens for et halvt års tid siden ikke rigtigt blev brugt. Han er en lille selskabspapegøje, både dag og nat og da jeg en dag kort før jul spurgte ham, om han hellere ville dele værelse med Peter, end at have sit eget, var han ikke i tvivl. I hvert fald ikke, da jeg smed mit store soveværelse i puljen.

Således har jeg flyttet senge, garderobeskabe, øvrige møbler, tøj, legetøj og titusinde andre ting imellem de tre rum og nu er jeg endelig ved at være ved vejs ende. I hvert fald ved vejs ende, indtil januarudsalget forhåbentligt kan hjælpe mig det sidste stykke ad vejen med nye lamper og dén slags. Jeg har i samme ombæring være nødsaget til at male et par vægge. Èn i mit nye soveværelse, som ellers var meget børneagtig og én i drengenes værelse, som jeg ellers for ganske få måneder siden havde malet i den fiiiineste lyserøde farve, som jeg mistænker, at de være blevet en lille smule kede af, hvis den skulle bestå. Heldigvis er jeg heeelt vild med den nye farve også – så meget, at jeg faktisk overvejer lige at give en enkelt væg i stuen en tur også. Så hænger lejligheden ligesom også sammen og mine ledninger fra fjernsynet bliver måske lidt mindre synlige op ad en mørk væg 😉

Men nu til det sjove. Billeder. I første omgang af mit soveværelse.

makeover soveværelse

[Sådan var væggen i mit soveværelse malet inden den store omrokering] makeover soveværelse

[Jeg overvejede kort at male væggen lyserød, men fordi jeg mistænkte at den blå ville blive lidt rigeligt svær at dække, blev det en mørk blå/grå, som jeg elsker!] makeover soveværelse

[Er den ikke flot, farven? Den ser liiiidt mere blå ud på billederne end den er i virkeligheden, og jeg synes simpelthen den er så mega pæn. Lampen til gengæld, er en rest fra børneværelset, som skal skiftes ud, når jeg lige finder den/de helt rigtige] makeover soveværelse

[Farvekoden, hvis nogen er interesserede] makeover soveværelse

[På den anden side af sengen, har jeg hængt et par rolige plakater op. Begge er købt hos Desenio. Sengetæppet er fra HAY og puderne i velour er fra IKEA] makeover soveværelse

[Kort efter jeg startede med at blogge, fik jeg denne illustration fra Nadia Staldgaard og jeg elsker den, så nu er den kommet op i mit soveværelse. Drømmefangeren er fra Søstrene Grene og flagranken har jeg engang syet til drengene, som selvfølgelig skal have den igen] makeover soveværelse

[Selvom det ikke just er romantik mit liv fyldes mest af for tiden, så elsker jeg levende lys i soveværelset. Og alle andre steder. Lysestagerne er fra Bloomingville] makeover soveværelse

[Klipklappere og glimmersko i en skøn forening under mit tøjstativ, som er fra IKEA (og lidt noget skrammel, hvis nogen spørger mig)] makeover soveværelse

[Jeg øver mig på kun at have det tøj jeg bruger ofte hængende fremme. Det går sådan nogenlunde, ahem!] makeover soveværelse

[Den glade handy-type med fedtet hår i hestehale og et stolt smil!]

Jeg er simpelthen så tilfreds med at have givet givet min lejlighed en seriøs make-over og især med mit nye soveværelse, som, selvom det er meget mindre, er væsentligt hyggeligere end det gamle. Og meget mere “mig”.

Nu kan 2018 sgu bare komme an! … Altså, når jeg lige har malet den der væg i stuen, som jeg godt kan se nu hvor jeg kigger op fra min computerskærm i sofaen, at jeg bliver glad for. Jeg må igang. Godt nytår!

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Som jeg skrev på instagram for lang tid siden 🙂
  Det ville være fedt med en roomtoor på video, for det giver en helt anden effekt end på billeder 😀
  Krydser finger 😀

   1. Det er en virkelig god idé, Rina! Så snart jeg har helt styr på lejligheden, så vil jeg gerne lave en lille lejlighedstour 🙂

 2. Kære Cana.
  Du er for sej! Jeg tager hatten af og bøjer mig i støvet ;0) for din altid positive tilgang til tingene. Godt gået – håber 2018 giver dig noget af det du ønsker; hvadenten det er nye lamper, gode oplevelser eller romantik….
  Knus Jannie

 3. Hvor er du sej! Kunne du ikke lave et indlæg med fifs til at male en pæn væg. Jeg har også malet væg i min stue, og selv om jeg er okay tilfreds, ser dit mere lige og skarpt ud. Nogen gode tricks?? ?.
  Godt nytår!! ??

  1. Taaak! Hm, jeg tror ikke jeg gør noget specielt udover at jeg maler alt i fri hånd. Jeg har slet og ret ikke tålmodighed til malertape 😀
   Godt nytår!

 4. Flot farve…….har du overvejet at dække døren med fx et stort stykke stof på rundstokke, både foroven og for neden. Sættes på nogle vinklet skruer foroven. Syoffet kan dække både en anvendelig stikkontakt og dørhåndtaget. Mine øjne falder konstant på døren og ville også gøre det hvis jeg skulle bruge værelset.
  Bare et forslag til et ellers flot rum.
  Er det en Sadolin/Flygger maling?

  1. Ejjj, det var dog en god idé! Det vil jeg helt sikkert overveje at gøre 🙂 Tak.
   Malingen er bare den billige fra min lokale farvehandler – den dækkede i øvrigt fint, efter bare 1 lag 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven