mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Kunne jeg mon få en lille lønforhøjelse, chef?

Det kan selvfølgelig ikke komme bag på nogen, at december er en relativt dyr måned. Heller ikke mig. Alligevel tog jeg tidligere i dag mig selv i at tænke, om det ikke var ved at være på tide med en lille lønforhøjelse i mit lille selvdrevne firma. Årsagen (udover almindeligt gaveræs og overdrevent indkøb af chokolade)? To (forpulede!) parkeringsbøder indenfor én måned! … Og ikke ét ord om, at den slags er selvforskyldt og at der selvfølgelig også skal penge i statskassen og at det jo også er fint, at parkeringsvagterne har jobs, så de kan betale skat og alt det der. Det virker ikke på mig i dag.

Begge parkeringsbøderne var endda (grænsende til at være) arbejdsrelaterede, hvorfor jeg altså nu tænker, at chefen må til at flotte sig lidt på mine vegne. Den første bøde fik jeg om natten efter at have holdt foredrag i Aarhus, hvor jeg (selvfølgelig) ikke kunne finde en ordentlig parkeringsplads, da jeg kom hjem. Og i stedet for at køre ind og sove i Andedammen, som jeg gjorde sidst jeg ikke kunne finde en p-plads (ovenikøbet på en dag hvor jeg var totalt PMS, for lige at toppe den rønnebærssure islagkage), så parkerede jeg næsten lovligt i håbet om forstående p-vagter i et område, hvor der ikke er i nærheden af at være parkeringspladser nok til alle. 8,5 meter fra vejkrydset. Bum. Bøde.

For halvanden meter, mand. Fordi jeg kom herresent hjem efter at have været på arbejde. Tsk…

I dag, hvor anden bøde i den forhåbentligt afsluttede stime landede i min forrude, holdt bilen parkeret lige ved Thorvaldsens Museum, som ligger så tæt på kontoret, som det overhovedet var muligt at finde en plads. På skiltet stod der godt nok noget med nogle busser og to timers gratis parkering, men fordi samtlige båse var fyldt med personbiler, så måtte det jo betyde at der gerne måtte holde busser, hvorfor jeg drejede min parkeringsapp ind på 2,5 timer, inden jeg låste bilen og gik mod kontoret. Bum. Parkeringsbøde. 510 kroner oveni de skide 100 kroner jeg allerede havde betalt for at holde på en tilsyneladende ulovlig plads. Christ, mand! Det er næsten de mest irriterende penge her – de hunderede kroner, som jeg ærligt talt synes at min ellers smarte app, altså godt lige kunne have fortalt mig, at jeg ikke skulle bruge på en p-plads, som var ulovlig.

Okay, det mest irriterende er selvfølgelig, at jeg godt ved at det er mig, der er idioten her og at der ikke er spor andre at give skylden til, end undertegnede, som ovenikøbet havde som nytårsforsæt sidste år, at arbejde mindre, hvilket naturligvis spiller relativt dårligt sammen med den der lønforhøjelse.

Tror I man kan ligge dem af? 😉

Ellers må jeg sgu stramme mig an i 2018. Både på parkerings- eller arbejdsfronten, for ligesom at være helgarderet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Jeg brugte appen ParkMan, men fik en bøde, fordi min nummerplade var forkert skrevet ind (dumt!). Jeg sendte ParkMan en kopi af bøden og fik mine parkeringspenge retur. Gør det – et lille plaster på såret 🙂

  2. Åh, Cana, undskyld! Men jeg sidder og klukker af grin og glæder mig over at selvom du er ung og smuk og virker helt fantastisk, så er du stadig helt almindelig og ligeså utjekket som alle os andre! Tak fordi du også deler den slags her ?

  3. Parkeringsbøder er det mest irriterende i hele universet. Især fordi man altid godt ved at det er ens egen skyld. Jeg håber at du klarer dig igennem, trods alt 😉

  4. Hvor er dit nye design fint – det kunne vel godt give en lille lønforhøjelse at du nu publicerer på en endnu finere bog?

  5. Foran min butik må man max holde en time. Jeg holder der tit de 3-4 timer jeg er i forretningen. Jeg tror hele Rødby kommer til at stå på den anden ende hvis der rent faktisk en dag kommer en p-vagt til byen ?

  6. Cana, den måde du med al din skønne humor, kan beskrive nogle af de mega irriterende og frustrerende oplevelser man kan komme igennem som menneske, er bare guld værd! Ha en skøn dag, og så krydser jeg fingre for at parkeringsvagternes hetz mod dig stopper ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven