mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Kikset toiletselfie og fin trøje

Det var mit allerførste besøg på den efterhånden ikke længere helt nyåbnede restaurant, Tony’s, her på Østerbro og jeg var – måske derfor  – nærmest ved at komme i bukserne over det store, godt belyste spejl på badeværelset. Bevares, maden var også lige i øjet, men for i dag skal det altså handle om mit toiletbesøg. Eller minutter efter mit toiletbesøg, velsagtens.

Jeg har – som så mange andre, tænker jeg – for sædvane gerne at ville tage selfies på de dage, hvor jeg synes mit udseende spiller så godt, som dén slags nu engang lader sig gøre, når man ser ud som mig. Ikke overraskende, falder den slags dage stort set altid sammen med fuld make-up og lidt alkohol i blodet. Som når jeg går på restaurant og deler en flaske bobler med min kollega og veninde, Miriam. Således kunne jeg naturligvis ingenlunde dy mig fra at ville forevige mig selv i det store spejl.

Der var bare ét problem.

Det var en motherfucker stort toilet. For både mænd og kvinder. Og jeg siger jer bare, at det altså ingenlunde er let, at snupse et par (fordi ét aldrig er nok) billeder af sig selv, når man samtidig er en lille smule flov over, at være sådan én, der tager billeder af sig selv på restaurantens toilet, hvor der er et rend af både mænd og kvinder. Christ, mand! Kvinderne kan jeg leve med og jeg er sikker på at de fleste ville forstå, hvis jeg stak dem et smil og en kæk bemærkning, men mændene – jeg tror simpelthen ikke de forstår det.

Således endte jeg med at få et halvsløret billeder af mig selv, hvor jeg på ingen måder turde at gøre mig det mindste til, og ét af gulvet, fordi jeg – selvfølgelig – pludselig var nødt til at afblæse missionen, da pæn, pæn mand trådte ind ad døren.

For helvede, Cana.

Ikke desto mindre, så har jeg stadig optur over min bluse, som jeg – ganske nervøst, i øvrigt – havde på for første gang. Den er, som I selvfølgelig kan se, temmeligt nedringet og off shoulder, hvorfor jeg var en kende bekymret for, om jeg pludselig utilsigtet ville komme til at blotte mig, men af uransagelige årsager (og et godt gummiagtigt bånd i hele udskæringen) blev den hvor den skulle hele aftenen, selvom vi både endte med at drikke bobler, drinks og danse grimt på et mellemsnusket dansegulv.

Blusen er købt  HER og den fås også – nærmest endnu pænere – som kjole HER (reklamelinks).

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

    1. Åååårh altså, hvor er du bare SØD! Og så er jeg sikker på, at du også har nogle lækre stænger – uanset længde! ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven