mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg har sgu fået mig en søster!

Hvem havde troet det? At jeg i en alder af 31 pludselig skulle få mig en søster? En slags søster, i alle tilfælde.

Sagen er den, at jeg, siden jeg var i Sierra Leone tilbage i begyndelsen af 2016, har haft den udsøgte fornøjelse at være ambassadør for Plan Danmark. En titel som jeg i øvrigt er overmåde stolt af! Alt imens jeg har leget med dem og gjort mit allerbedste for at hjælpe deres fremragende organisation, har min søde kollega og veninde Mette Marie fra twinpeaks.dk haft præcis samme rolle for én af “konkurrenterne”, Børnefonden.

I ved, det er jo sådan i velgørenhedsverdenen, at alle organisationerne mener, at netop de har fundet den dybeste tallerken, hvorfor de bliver en slags konkurrenter, selvom de i sagens natur, selvfølgelig alle har samme overordnede hovedformål. Og netop sidstnævnte er altså årsagen til, at jeg så kækt påstår, at jeg har fået mig en søster! Plan Danmark og Børnefonden har nemlig indgået et ægteskab og splejset sig sammen til det vi fremadrettet – så snart Civilstyrelsen officielt har godkendt organisationen – vil komme til at kende som “Plan BØRNEfonden”, for på dén måde at kunne arbejde endnu bedre og mere effektivt for at skabe bedre vilkår for verdens udsatte børn. Mette Marie og jeg – nogle af organisationernes ambassadører – er således blevet splejset som et par unger i et nyligt indgået ægteskab og vi er således nu søstre. Pap-søstre, eller velgørenhedssøstre, om man vil.

Dét er sgu da en nyhed der kan få selv den koldeste vind til at føles som en kærtegning henover vinterfrakken og jeg kan næsten ikke vente med at stikke hovederne sammen med både Mette Marie og Plan BØRNEfonden for at brainstorme på, hvordan pokker vi i samlet flok kan gøre endnu mere.

Må I få en dejlig, dejlig søndag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg håber der kommer en masse godt arbejde ud af det nye “ægteskab”, og også spændende samarbejder i fremtiden for dig og MM. Det er lidt pudsigt, for min kæreste har et sponsorbarn hos Børnefonden, og jeg arbejder frivilligt for Plan – så nu er vi på en måde også kommet i “familie” 😉 Jeg overvejer at fejre det, ved at foreslå ham at vi skal have et fælles sponsorbarn når “ægteskabet” er faldet helt på plads hehe

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven