mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Du ser… Single ud.

Billedet er taget af dygtige Kristina Christiansen

Ovenstående sætning har jeg hørt mere (okay, meget mere) end en enkelt gang i løbet af den seneste måneds tid. Næsten ligeså mange gange, som jeg er blevet spurgt, om jeg er forelsket. Jeg “stråler” tilsyneladende. Og har smidt et par bland-selv-kilo, bevares. (Ved i øvrigt “bare” at holde snitpølserne fra slikfadet).

Og altså, vi kan ligeså godt gå til makronerne. For jeg er jo single. Ikke som i dengang jeg skrev indlægget Single?, men mere som i “Single!” 😉 I kan måske huske at jeg oprettede en profil på tinder på et tidspunkt, fordi jeg havde fået en genoprettet smag for det modsatte køn; og uden at gå i yderligere detaljer, kan jeg naturligvis godt afsløre, at det har affødt nogle møder, med nogle relativt fremmede mennesker. Spændende møder, sjove møder og gode møder. Nogle rigtigt gode, endda. Og okay, selvfølgelig også nogle lidt mere intetsigende møder. Siger jeg som om der har været vildt mange – det har der ingenlunde. Men fælles for dem er, at jeg nyder det. Jeg nyder at være nysgerrig på et menneske jeg endnu ikke kender (så godt) og så nyder jeg selvfølgelig også opmærksomheden og interessen den anden vej.

Jeg ved ikke om jeg ligefrem ser mig selv som værende “tilgængelig” som single, som var min største anke med ordet for bare nogle måneder siden, da jeg skrev føromtalte single-indlæg, men jeg ser klart både muligheder og potentiale og jeg tror måske det er dét, der gør forskellen. For med lysten til at udforske potentialet hos andre, opstår lysten til at udforske eget potentiale – for mig – i en direkte og meget kærkommen forlængelse. Også selvom jeg altså ikke er forelsket, som flere – inklusive min egen mor, endda – er blevet snydt til at tro. Bekræftelsen, anerkendelsen og alt dét singlelivet også kan byde på, gør i alle tilfælde noget smaddergodt for mig.

Når det hele så ovenikøbet bliver set i lyset af, at der er nogenlunde ro på hjemmefronten, med et udmærket samarbejde imellem de voksne og børn, der lader til at trives i deres nye tilværelse, så er der jo for pokker heller ingen grund til andet end at smile, vel? Som jeg altså gør ret meget for tiden.

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

  1. Du stråler og du er så ubeskrivelig naturlig smuk.

    Der er så mange der får lavet alverdens ting og sager ved deres udseende, men du er så naturlig smuk.

    Og så virker du tilmed som en helt igennem fantastisk kvinde ??❤️

    1. Hvor er du bare sød! Tak – også selvom jeg altså er sprøjtet ind i spraytan på billedet herover 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven