mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Skal vi lige snakke lidt om… Vinterjakker?

Kan I huske at jeg var sådan i tvivl om, hvilken vinterjakke jeg skulle investere i forleden? Hvor jeg faktisk primært overvejede denne seje sag, som rigtigt mange opfordrede mig til at smide i min virtuelle indkøbskurv. Well, det endte ikke med den (selvom jeg stadig får lyst til i det mindste bare at prøve den, når jeg ser billeder af den), men i stedet en lignende, men – synes jeg – endnu sejere jakke. Desværre også temmeligt meget dyrere, men jeg lukkede øjnene og trykkede bestil.

Jeg er faktisk nærmest helt stolt over, for første gang i årevis, at være i god tid med vintergarderoben, for jeg plejer ellers altid først at købe (mit eget) vintertøj når vi nærmer os et gedigent januarudsalg, hvor jeg typisk har brugt mindst en måned på et rende og fryse i mine bomber- og læderjakker. Hvis nu nogen af jer overvejer at gøre mig kunsten efter (hvis I ikke allerede har købt), så har jeg samlet et par af de jakker jeg har kigget særligt langt efter, i min jagt herunder. Alle fundet ud fra parametrene: pæn, praktisk og varm, som trods alt må være det vigtigste, ik’?

/1 Tadaaaa! “Min jakke” fra Sofie Schnoor, som jeg selvklart synes er virkeligt pæn! Den lukker ligesom i et dobbeltlag henover mave og bryst, men til gengæld er der ingen lynlås, så jeg er lidt spændt på, om der kommer til at suse vind og kulde ind, når vinteret for alvor nærmer sig. Indtil nu er den dog virkeligt varm og dejligt let at have på. I kan finde den HER

/2 Det kan være virkeligt svært at se på billedet her, men denne småternede jakke fra Mango ser simpelthen så lækker ud i kvaliteten – og altså, så ligner den noget som alle de labre modedamer på instagram viser frem på daglig basis. Den er, stoffet taget i betragtning måske ikke den mest praktiske jakke i flokken, til gengæld er den altså til at betale  HER (Og hvis nu man er mere til sort – og mere praktisk stof, fås den ovenikøbet 200 kroner billigere, i dét HER)

/3 Okay, denne her er måske heller ikke såååå praktisk, men den er eddermamer sej! Og altså, der er jo ingen som opdager det, hvis man får pletter på jakken af at have siddet i sandkassen, sammen med ungerne, vel? Den er fra Tommy Hilfiger og kan købes lige HER

/4 En helt klassisk og enkel frakke fra Ilse Jacobsen, som med garanti fremhæver kvindefiguren på en både fin og sofistikeret måde, imens den stadig holder dejlig varm. Jeg tænker især at denne er god, fordi dens klassiske udtryk gør den holdbar (og lige pæn) i mange sæsoner frem. Den kan I finde HER

/5 Selvom jeg allerede har købt en jakke, så mistænker jeg, at én som denne fra Samsøe&Samsøe, kunne være dén slags jeg alligevel ender med at gå efter på januarudsalget, når jeg opdager, at jeg alligevel fryser mere end hvad godt er. Den ser jo så varm og lang og lækker ud! Find den HER

/6 Her kommer uden tvivl den pæneste i flokken. Og dyreste. Men pæneste. Jeg synes virkelig at Day Birger et Mikkelsen har gjort det godt på overtøjsdelen de seneste år og denne her, som både udstråler femininitet og coolness, er selvfølgelig ingen undtagelse. Find den HER

Er den ikke ret sej, min jakke?

… Nårh ja, og så er der, som rosinen i den mindre klassiske pølseende, denne her fra Na-kd, som jeg lige har opdaget og som jeg synes er fuldkommen fantastisk, omend den måske ikke er såååå praktisk. Kunne I ikke lige se jer (eller mig) i dén på vej til julefrokost, måske?

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Har en DAY model der minder meget om den sidste, den koebte jeg i 2013! Den er stadigvaek ligesaa laekker og smuk!
    (sender den dog ogsaa trofast til rens hvert aar) Er sikker paa at den ogsaa bliver brugt til naeste saeson! SAA med det vil jeg sige at den er alle 3000kr vaerd : )

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven