mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sådan krøller du let dit hår

På efterhånden virkeligt mange forespørgsler, har jeg nu endelig fået lavet endnu en video, hvor jeg viser, hvad jeg gør ved mit hår for at få det til at sidde, som det gør på billederne herover.

Det er virkelig ikke særligt svært, når man lige får det rigtige håndelag og jeg håber sådan, at I med min video kommer til at føle jer trygge til selv at give jer i kast med at krølle håret med glattejernet.

Alle følgende links er reklamelinks.

Det er lidt forskelligt hvor meget jeg krøller håret; hvis jeg har travlt (læs: alle hverdage) inddeler jeg håret i lidt større totter, som giver lidt blødere krøller, som jeg faktisk også synes er ret fint, hvorimod jeg godt kan lide at give den lidt ekstra gas, med små totter og mere markerede krøller når jeg skal til fest.

I videoen bruger jeg denne varmebeskyttelse fra Caviar, som min frisør sværger til og som jeg oftest bruger til hverdag. Den er lidt pebret, men fordi jeg varmebehandler mit hår stort set hver eneste dag, synes jeg det er ret vigtigt med et godt produkt. Til gengæld, når jeg skal til fest bruger jeg denne enormt velduftende varmebeskyttelse fra Maria Nila, som ovenikøbet er lidt mere prisvenlig.

Jeg har ikke kunnet finde hårlakken jeg bruger online, men den fås hos et hav af frisører rundt om i landet. Dén jeg plejer at bruge – og som jeg faktisk netop har modtaget igen i dag, efter at have købt og bestilt den i går – er denne bandit fra Maria Nila. Den dufter fantastisk og sætter håret straight away.

Glattejernet jeg bruger er fra HH Simonsen og som jeg også fortæller i videoen, er jeg vild med at det kan temperaturreguleres. Når jeg skal til fest, sætter jeg ofte temperaturen 20 grader op, fordi jeg oplever at krøllerne så holder liiiidt bedre. Jeg har ikke kunnet finde ét magen til mit, men til gengæld fandt jeg det i en rosa udgave, som ovenikøbet kun koster 2/3 af hvad mit har kostet. Det kan I finde HER.

Som rosinen i pølseenden, når vi nu er igang med at snakke skønhedsprodukter, så er min neglelak min favorit fra L’oreal, som jeg ofte bliver spurgt ind til. Den er relativt billig, virkeligt god at lægge og okay-holdbar. Sidstnævnte især fordi den dækker så godt, at man sagtens kan pletdække, hvis der skulle komme afskalninger på et par negle, inden man behøver at lægge den om 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hej Cana
  Lige et lille spørgsmål du du nævner cykelturen lige efter at have sat hår. Kan huske at du for lææænge siden skrev om cykelhjelme og om at du havde købt sådan en krave-cykelhjelm. Bruger du den stadig og hvordan fungerer den om sommeren når man har lettere tøj på?
  Er bare nysgerrig fordi det uniddelbart virkede vildt smart 🙂

  1. Den jeg skrev om her? http://www.canabuttenschon.dk/2016/06/se-min-nye-cykelhjelm/
   Ja, jeg bruger den stadig og er SÅ glad for den! Den fungerer fint til både sommer- og vintettøj. Den er selvfølgelig lidt varm at have på om sommeren (de tre dage temperaturen er over 25 grader) men det forestiller jeg mig altså også at en traditionel hjelm er 🙂 Om vinteren kan jeg fint have et tørklæde under og her i efteråret er den fin bare over en jakke 🙂

 2. Hej Cana.
  Tak for fin instruktion ? Jeg tænker på det der glattejern… Er der noget der gør, at det ene er bedre end det andet? Jeg har også forsøgt mig med krøllerne, men synes ikke mit glattejern glider så nemt igennem håret, og det kan derfor blive sådan lidt “hakket” i krøllerne. Jeg tænker derfor at ønske mig et nyt i julegave, men er der noget man skal være OBS på? Noget det skal kunne eller lign. for at kunne lave krøllerne fine ?

  1. Tak! Og ja, der er én meget vigtig faktor – kanterne på varmepladerne. De skal være afrundede, som på dét jeg linker til – ellers bliver det noget rod.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven