mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når det nu er blevet koldt…

… Så findes der da næsten ikke noget hyggere end at “cuddle up” med en varm kop et-eller-andet (hjemme hos mig: altid kaffe, fordi jeg simpelthen sover alt for lidt, til at drikke både the og kakao) i en blød, lækker hjemmestrikket sag, vel? Okay, hjemmestrikket er måske også lige at strække den, som med kakaoen, eftersom jeg ikke har strikket noget, siden jeg i sjette klasse strikkede mig verdens absolut grimmeste og korteste halstørklæde, efter at have set flere af de andre piger fra klassen have særdeles meget mere held med projektet end mig. Jeg er bare ikke en “strikker”. Til gengæld er jeg dybt taknemmelig, når nogen rent faktisk gider at strikke noget til mig! Det er jo totalt luksus med hjemmestrik. Altså, når det er strikket ud fra opskrifter fra nærværende årtusinde og af garn, som ikke kradser.

Og det er her at MayFlower, som er én af nordens største garnleverandører, kommer ind i billedet! For hver eneste gang nogen har været så søde, at ville strikke noget til mig, har de evigt og altid spurgt efter en opskrift og hvis der er noget jeg ikke har styr på, så er det altså dén slags! Det har – desværre – flere gange resulteret i, at nogen har brugt (enormt lang) tid på at strikke noget til mig, som jeg kun havde delvist optur over, fordi designet ikke var helt som jeg godt kunne have tænkt mig. Selvklart. Derfor er det super snedigt at der, inde på mayflower.dk, ligger en kavalkade af gratis hækle- og strikkeopskrifter indenfor nogenlunde en milliard kategorier lige fra juletræsranker, legetøj, tøj til hele familien og til gulvtæpper.

For mig selv har jeg de seneste mange år i alle tilfælde altid haft hjemmestrik på min ønskeliste til jul og jeg glæder mig simpelthen sådan til i år, hvor jeg ovenikøbet kan smide et par ønskeopskrifter oven i hatten, hvis nu jeg skulle være så heldig, at nogen gad at strikke mig en lille ting.

Jeg tænker for eksempel på denne her mega fine sag til drengene. Måske med hver deres kontrastfarve. Og helt klart denne her til mig!

… Og så gad jeg vildt godt at have mig en kæmpe stak af disse, som jeg måske i virkeligheden godt kunne (lære at) give mig i kast med selv. Lidt fordi de er fine, men mest for at passe på miljøet, men dén snak må vi hellere tage en anden god gang 🙂

I mellemtiden har jeg været så heldig, at der har siddet nogle helt vildt søde og engagerede folk hos mayflower, som rent faktisk allerede har strikke mig den sweater jeg har på, på billederne i indlægget her. Jeg er helt pjattet med detaljerne på armene, at den ligesom slutter tæt om håndleddene og at den kan bruges både med en top eller en skjorte under og på dén måde give to ret forskellige udtryk. Den er super blød i kvaliteten, kradser ikke – og bedst af alt, så er den lavet ud af 100% ren uldgarn, men kan stadig både vaskes i maskinen og få en tur i tørretumbleren, uden den tager skade. Hallelujah, mand! Det er jo næsten lige til at få tårer i øjnene over, ikke længere at skulle “ligge” de hjemmestrikkede sager tørre, for dét kan altså godt være noget af et projekt, hvis ikke formen skal skride undervejs. De gode mennesker hos mayflower har sidenhen fortalt mig, at de rent faktisk har temmeligt meget garn, som netop kan dét og som I altså kan tage et nærmere kig på HER, hvis I skulle have lyst.

Og uanset om I har lyst til at kigge på garnfarver eller ej, så håber jeg bare, at I får en knaldgod dag! Solen skinner fra en næsten skyfri himmel her i København, Thomas har netop hentet drengene og jeg har de dejligste – og en lille smule hemmelige – planer, som jeg formentlig løfter sløret for på min instastory i løbet af dagen.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven