mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Med det rigtige ben

Kender I de der dage, hvor alt bare går galt lige fra morgenstunden? Hvor man vågner for sent, mælken er sur, badet koldt, børnene krudtumulige (formentlig fordi man selv er det) og der stensikkert er hul i den ene strømpe? Det gør jeg også! Men heldigvis kun fordi der også findes den modsatte slags. Uden kanel, ingen skidt, som man siger og min morgen har, indtil nu, været jævnt godt fyldt op med kanel.

Det hænder ikke sjældent, at der lander et barn (eller to) i dobbeltsengen hos mig i løbet af natten. De er heldigvis begge to gode til at sove videre og jeg synes bare det er snushyggeligt, at kunne ligge i ske med mine børn. Alligevel var der noget særligt magisk over, at blive vækket af en trippende Jens, der stille listede sig ind under min dyne og kyssede mig på kinden, i øjeblikket lige før mit vækkeur ringede. Tænk sig, både at blive vækket med kys OG at være vågen, når vækkeuret ringer! Vi lå og snakkede lavmælt, da Peter få minutter senere sluttede sig til selskabet og befalte guldkorn til morgenmad. Egentlig er reglen hos os, at vi kun spiser guldkorn ude i kolonihaven, men fordi jeg en slatten eftermiddag i sidste uge ikke orkede at sige (mere) nej, røg de med hjem, til drengenes store fornøjelse.

Drengene spiste guldkorn og byggede lego (og skændtes kun lidt), imens jeg tog et bad, lagde make-up og konstaterede, at besøget hos min veninde, som har verdens sødeste undulat (ja, sådan nogle kan rent faktisk godt være søde – jeg er også selv på røven over det!) desværre havde affødt at min negle lak var krakeleret på spidserne af de fingre undulaten havde siddet på, hvorfor jeg i en snæver vending greb neglelakken for at lægge den i min taske, så jeg kunne få styr på neglesituationen, når jeg ramte kontoret. (Det kan man nemlig snildt, når man bruger dén neglelak jeg for nyligt omtalte i indlægget om hvordan jeg krøller mit hår). Bum. Bum. Bum. Lige knap 70 tænder blev børstet, overtøjet kom overraskende udramatisk på og vi tog afsted i fin tid til både at snakke om fantasiskyer og de legeaftaler drengene glæder sig tosset meget til at skulle have med hjem i eftermiddag.

Kysse. Kramme. Vinke.

Jeg cyklede ind på kontoret med glad pop i ørerne. Overhalede de fleste andre cyklister og ankom til en tom Andedam, hvor jeg derfor med god samvittighed kunne fortsætte poppen for fuld drøn på højttaleren, imens jeg i en hurtig vending fiksede mit hår og pludselig bemærkede, hvilken vanvittigt dejlig morgen det havde været. Og selvom jeg åbenbart havde lagt neglelakken et andet sted end i min taske og mit primære program for formiddagen i øvrigt også lyder på at lave monsterkedeligt regnskab, så er det skide ligemeget, for jeg har fået det helt rigtige ben ud ad sengen i dag.

Rigtig, rigtig god dag til jer – og husk: hvis ikke den er dårlig, må den være god!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Elsker at læse dine indlæg. Uanset hvad du skriver om, så bliver jeg i godt humør af at læse dem. Det bliver vist en god dag 🙂

  2. Det har helt sikkert været en fantastisk dag småregn, men nye krøller og en tur i fysio til træning og ham den søde har lavet lækker mad og så lige et dejligt skriv her på siden. Så bliver det vist ikke meget bedre. Tak for det Cana.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven