mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Det var måske en kende dumt…

Da jeg i aftes holdt julefrokost sammen med alle de søde bloggerdamer fra Andedammen, var det måske en kende dumt…

  • Da jeg sprang ind i en taxa. For at få et lift. 500 meter væk, som selvfølgelig var aaaalt for langt at gå. En taxa, som en fremmed mand i øvrigt allerede havde besat.
  • Da jeg rent faktisk overvejede det, da fremmed mand i taxa inviterede os hjem til sin villa i Søborg. Jeg tænkte at det lød meget eksotisk. Som et sted med pool, måske. (Nok ikke!).
  • Da jeg to gange i træk ikke kunne finde ud af at bruge dankortterminalen i garderoben, hvor jeg – stor i slaget, som jeg bliver, når jeg er beruset – selvfølgelig ville betale for alle.
  • Da jeg proppede mønter ind i munden på en fremmed mand.  (I ved, mønter, som så vidt jeg husker, er noget nær lige så bakteriebefængte som toiletter og indkøbsvogne). Til mit forsvar havde han lige hugget én af vores længe ventede drinks, som han mente, var helt på sin ret til bytte for de 25 kroner han smed på bardisken. Som han altså fik tilbage. I munden. (WTF?!)
  • Da jeg vurderede at shots var en god idé. (Det var det virkelig ikke).
  • Da jeg storkrammede Lene Beiers (pæne) mand, som jeg har siddet side om side med på tilskuerrækkerne til sidste års Vild Med Dans et væld af gange. Han anede, med al tydelighed, ikke hvem jeg var. Hvorfor jeg åbenbart tænkte, at det var en god idé i stedet at begynde at kramme hans ven, som vist også var med i dansestudiet i ny og næ.
  • Da jeg et øjeblik – heldigvis uden at kramme fremmede mænd – rent faktisk troede at jeg kunne twerke. (Det kan jeg virkelig ikke).
  • Da jeg instasnappede at jeg tilsyneladende nærmest syntes det var liderligt at tænke på søvn, imens jeg stod helt fuld, med min tandbørste i hånden på mit badeværelse og strøede om mig med guldkorn. Man skal jo for pokker ikke filme sig selv og lægge det på internettet, når man er fuld. Og 31 år gammel. Og fuld.
  • Da jeg besluttede ikke at spise på vejen hjem. Især taget i betragtning af, at klokken trods alt var over fire førend jeg var hjemme og jeg så vågnede – af en kombination af sult og kvalme – klokken syv. (Man skal for helvede altid spise på vej hjem fra byen).

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hold kæft, hvor er det morsom læsning. Især når man ikke selv var ude at fulde sig i går og derfor er helt fri for mentale regrets. ???

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven