mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #28

… At det da egentlig har handlet usædvanligt meget om sex, herinde i den seneste tid. Formentlig affødt af, at det er noget af dét jeg bruger en del krudt på også at snakke om til mine foredrag for tiden. Altså, sex i tiden efter en fødsel, primært.

… At det måske også handler lidt om, at jeg i løbet af de seneste uger, har skrevet nogle artikler til BT, som har handlet om præcis samme emne. Senest har jeg skrevet en vejledning til mændende til at få mere sex – hvis det er dét, de har lyst til, naturligvis, som I (eller jeres mænd) kan læse HER.

… Hvor usandsynligt lækker det bliver, at komme hjem til en rengjort lejlighed i eftermiddag. Min ellers både søde og flittige happy helper, har aflyst vores seneste to aftaler, så det trængte virkelig!

… Irmas chilihumus. Seriøst, det smager jo så vanvittigt godt! Til gengæld er det – som så meget andet i Irma – relativt dyrt i længden, så hvis nogen ligger inde med en kick-ass opskrift på en god, krydret humus, så send den gerne i min retning 🙂

… Om nogen af jer mon har fået lyttet til min bog, 40 uger efter? Og hvad I i så fald synes om den? Jeg tænker selv, at det virkelig kan noget, at få den læst højt (især hvis man er typen, der har en baby, der gerne sover under lange ture med barnevognen), men at de fine illustrationer fra bogen måske mangler lidt… Hvis ikke I har hørt den, men gerne vil, så kan I læse mere om hvordan man kan gøre det – helt gratis – HER.

… Hvordan det kan gå til at jeg gang på gang glemmer, at jeg elsker Østre Anlæg (en ret fin park på Østerbro, til jer der ikke kender den). Hver eneste gang jeg kommer der, tænker jeg, at jeg vil komme der noget oftere og alligevel går der typisk månedsvis imellem mine ture derhen. Der er endda en virkelig fin legeplads, så der er nærmest ingen undskyldninger for ikke at komme der, når nu jeg bor relativt tæt på.

… At jeg snart skal have mig en god legepladsjakke. I ved, én der er varm og lækker, men ikke så dyr, at man bliver sart overfor den. Jeg tænker lidt på denne fra mango (reklamelink), men jeg ved ikke rigtigt om den måske alligevel er lidt for…. Blå?

De her støvler fra Na-kd (reklamelink). Shit, de er seje. Næsten lige så seje som dem her (reklamelink). Begge dele komplet ubrugelige til legepladser, i øvrigt.

… Sol. Jeg savner virkelig solen. 

… Hvor usandsynligt lækkert det var at opdage, at solen tittede frem fra skyerne i dét sekund, jeg gik igang med at skrive en sætning om, at jeg savner solen. Mission completed – nu mangler jeg bare en jakke. Og de der støvler. Og sko 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (21)

   1. Hej Cana,
    Hvis du har en Aldi i nærheden, så har også en virkelig-virkelig lækker chilihummus til småpenge (og også flere andre slags) 😀

 1. Jeg har både lyttet til og fysisk læst din bog og jeg elskede begge dele! Nogle af de ting du vejleder meget konkret om, er nemmere at få med i bogen, synes jeg, men til gengæld er du simpelthen så sød og skøn at lytte til, at det er lige før jeg tror at jeg kommer til at høre bogen igen. I hvert fald nogle af ugerne… Og jakken er altså flot! Blå, ja, men vildt flot!

  1. Hvor er du sød!! Jeg hælder også reeet meget til jakken, men jeg ved sgu ikke helt om jeg kan bære det ?

 2. Jeg kan også anbefale Føtex’ chilihummus!
  Helt klart go til jakken – virkelig god blå farve!
  Jeg begyndte at lytte til din bog, men må desværre indrømme at jeg gik lidt i stå, da jeg godt kunne have brugt at bladre lidt hurtigt igennem de første kapitler.. Det ville være nemmere i en bog. Ikke at de første kapitler ikke er gode, men som andengangsmor er det meget basic viden (med fare for at lyde virkelig irriterende..) Men jeg er måske heller ikke lige målgruppen ☺️ Synes det er sådan en god idé med den bog!! Det manglede virkelig på markedet da jeg fik min datter for tre år siden.

  1. Jeg er helt enig med dig! Faktisk, i indlægget som jeg henviser til ovenfor (hvor man kan lytte gratis til bogen) skriver jeg, at jeg anbefaler, at man overvejer at springe en times tid ind i bogen, hvis man ikke er spot on i målgruppen, fordi det primært er dér “the fun begins” ❤️

 3. Jeg tilslutter mig koret og anbefaler hummus fra Føtex ?
  Jakken er virkelig skøn, men jeg bliver helt ærgerlig over at du kalder den “legepladsjakke”. Jeg er typen der ville gå med den til hverdag og bliver så lidt “hmm… gu ved om jeg går rundt og ligner en pædagog på vej på legepladsen?” Altså sådan… hele tiden? Indimellem er jeg da en pædagog på vej på legepladsen, men så er det i min skijakke – den, synes jeg, egner sig meget bedre til formålet ? Måske er jeg bare ikke fancy og storbyagtig nok ?

  1. Ej, jeg er totalt enig med dig i, at det er en pisseflot jakke, som duer til aaaaalt muligt mere end bare legeplads (hvor jeg bare har det bedst med at se nogenlunde pæn ud). Sagen er dén at jeg lige nu har en lys, lang uldfrakke som i dén grad egner sig dårligt til legeplads, så jeg er nærmest nødt til at købe en ny ??

   1. Så køb den! Du ser pissegodt ud i hvad som helst, også den lækre blå ?
    En lys frakke er top upraktisk til formålet! Jeg mangler selv en jakke som egner sig til lidt af det hele uden at være for upraktisk, men varm og lækker samtidig med at være pæn – så tak for tippet om jakken ?

 4. Hvis du gerne vil lave din hummus selv en dag, så er et godt tip at putte natron i vandet både når du sætter kikærterne i blød og i det nye vand når du koger dem. Det giver den fineste bløde hummus og du kan endda undgå at bruge olie i den hvis du vil spare på fedtet. Jeg mener at Vanløse blues har lavet en opskrift på sin blog. God appetit ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven