mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hjemmebygget racerbane? Vind gavekort til fætter BR

Wruuuuum! Som mor til to drenge, har jeg efterhånden temmeligt godt styr på mine lydeffekter, når det kommer til at sætte lidt ekstra fut i legene, når der er biler på programmet. Ja, det ville jeg formentlig – eller ganske givet – også have haft, hvis jeg havde været mor til piger, men I ved hvad jeg mener, ik’?

Mine drenge, især Peter, elsker at lege med biler! Han bygger racerbaner ud af hvad-som-helst (som den I kan se HER, for eksempel) og kører rundt i møbler, på vægge, på gulvet og i luften med sine mange forskellige biler og jeg er helt pjattet med, hvordan hans fantasi virkelig er begyndt at tage form, når han lever sig ind i rollen, som den ene eller den anden bil. Især Lynet McQueen har hittet stort, siden vi var inde til forpremieren på Biler 3, hvor vi ovenikøbet var så heldige at få en rugbrødsdrevet – men talende (!) – bil med hjem.

Sidenhen har vi erhvervet os endnu en bil til samlingen; denne gang én som primært Jens har glæde af, fordi den er fjernstyret og derfor liiiidt sværere (men til gengæld for Jens, sjovere) at manøvrere rundt og dén slags kaldte selvfølgelig på et vaskeægte racerløb! Derfor blev stuen forleden forvandlet til racerbane for en eftermiddag; med flyvehop til sofaen og fuld skrue på både støj-, aktivitets- og glædesniveau!

Med biler som dén slags mine drenge har, er det selvfølgelig klart, at de er allersjovest, når de fungerer efter hensigten og til dét, havde vi endnu engang allieret os med Duracell Ultra Power batterier, som fuldkommen lever op til deres vision om at bringe legetøjet til live. Peters talende bil, havde (selvfølgelig, fristes jeg til at sige, eftersom Ultra Power batterierne er Duracells til dato mest holdbare af slagsen) stadig masser af krudt i batterierne fra da vi tankede den op for nogle måneder siden, imens Jens’ nye bil, skulle have lidt hjælp med på vejen, inden den kunne køre derud af.

Oh, hvilken glæde altså! 

En anderledes – men bestemt ikke mindre – glæde er det derfor også for mig, at kunne fortælle jer, at jeg har fået lov til at udlodde en lille konkurrence til de af jer, der skulle have interesse i dén slags. Jeg har nemlig fået lov til at at forkæle hele seks heldige læsere: Fem af jer kan vinde en bil magen til Peters og én kan vinde hovedpræmien som består af: en bil magen til de øvrige, 3 måneders forbrug af Duracell-batterier OG et gavekort til Fætter BR på 750 kroner! A hva’ behager! Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at beskrive hvordan I ville bygge den “perfekte” racerbane derhjemme? Skulle det være med flyvehop til sofaen, som hjemme hos mig, eller har I andre kreative idéer, så kom med dem i kommentarfeltet herunder og vær med i konkurrencen. Det bli’r sjovt!

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (48)

 1. Herhjemme er bobles et hit at bygge kørebaner af, d der både kan laves tunneller, bakker og flyvhop og ellers er det jo bare fedt at må bruge hele huset til at lave baner i og det bedste er, hvis man ikke ryddet det op, så man næste dag kan bygge videre 🙂

 2. Vi ville bruge mælkekartoner til tunneller. Pt bruger vi madrasser med streger på, lige som et 100 meter løb. Det er også sjovt. Håber vi bliver den heldige vinder ?

 3. En racerbane hjem hos os, vil starte inden på mindstemandens værelse og strække sig helt ind i stuen i en snoet vej. Et hit er at bruge flexitrax banen som vej. Et bord vil fungerer som flyvehop hvor superhelt bilen kan flyve ud over ?

 4. Udover at bygge baner som allerede beskrevet i de andre kommentarer, kan mine drenge også finde på at tegne baner selv på papir som de så klistrer sammen. Det kan der gå evigheder med og legen og vejene kan sno sig ud og ind under møbler mv.

 5. Min mindste dreng bruger ofte det der er ved hånden. Så stolebenene bliver forhindringer som bilerne skal køre udenom og en skotøjsæske bliver til garage. Så fantasien får frit løb ??

 6. Jeg arbejder på et bibliotek, og vi E L S K E R vores lamineringsmaskine OG folie OG englehud. Så kan man lave bilbaner på vægge og gulve, der holder i lidt længere tid. Så skal man bare lære at hoppe for livet, hvis det pludselig holder en legobil liiiige dér, hvor man plejer at placere sin søvnige morgenkrop til dagens første kaffebrygning.

 7. Min kæreste jublede, da han fandt ud af, at vi skulle have en dreng i juli 2015 – selvfølgelig fordi, at vi (efter moderkagebiopsi) skulle have et sundt og raskt barn, men også fordi at, han med en dreng, kunne ‘få lov’ at bygge en stor racerbane på en spånplade, som kunne hejses op i loftet, når ‘skrappe mor’ siger, at det er tid til at rydde op.

  Nu bliver vores søn 2 år til januar, og faderen er begyndt at købe ind til deres fælles-projekt 🙂
  Derfor ville det gavekort være perfekt til, at fuldende ‘far-og-søn-raceebanen’ herhjemme ??

  Alt imens mor kan pusle om lillesøster på 3 uger ?

 8. Vores drenge på snart 5 og 1 1/2 år elsker at bygge baner op og ned af deres bObles! Vi har en del bObles og MANGE baner, så det kan blive til en meget stor bane rundt i lejligheden.

 9. Her elsker drengene at køre op og ned af stole og borde og gerne ender det med at bilerne kører ned af rutsjebanen som den store har på sin seng. Så får de massere af fart og et hop til sidst

 10. Bobles møbler er super gode at laver racerbane på. Men ellers kører vi tit ræs på briobanen. Bilerne kører ikke så godt, men det betyder ikke noget ??

 11. Min dreng er ikke heeelt gammel nok til racerbaner endnu, men jeg glæder mig til det, det er den perfekte undskyldning for selv at gøre brug af den. Det allersejeste ville være en kæmpe bane, der bevæger sig gennem både køkken, stue og børneværelset og som kunne få lov at stå, uden at være alt for meget i vejen.

 12. Vi har et biltæppe med vejbaner til den slags og når det er ræs , hop og loops så bruger vi bobles og nogle yoga måtter, de kan bøjes og ligges som gode racerbaner med hopla på:-)
  Jeg bruger ikke sofaen i stuen, men det legeværelse vi har til vild leg, her er madrasser, puder, bobles og yogamåtter i masse vis til sjove vilde drengelege:-)
  Lækker konkurrence du har skaffet.
  Og en super skøn november til jer 3 🙂

 13. Vi har et legerum der næsten altid er fyldt med racerbaner – min søn på 4 ELSKER biler og kan lege i timevis både med fuld gas og stille og koncentreret. En stor del af legen er den perfekte bane, som bygges om og om og pyntes og udvides og bygges om igen. Banen er en kombi af alt mulig blandet; legetæppe med veje, togskinner, LEGO byggede forhindringer, broer, kraner og imaginært vand i form af papir, hvor både mm er placeret. Der er dinoer, bilerne ræser forbi uden at blive bidt og så videre.
  Han vil elske denne gevinst og jeg vil elske et lager af batterier – for dælen hvor kan det smadre humøret for en 4 årig, når skuffen er tom.

 14. Vi har en bobles elefant som er sjov at køre over. Ellers bygges med flyvehop til sofaen med efterfølgende rampe til gulvet og under sofabordet. Et sikkert hit.

 15. Herhjemme med to bil-elskende drenge på 2 1/2 og 5 år bliver der ofte brugt sofa, LEGO kørebaner, hinanden, gulv og vægge som den helt perfekte bane. De kører aldrig samme sted to gange og fantasien er stor når politiet jager røver med masser af lyd på ???

 16. Mine tre knejter ka finde på at lave forhindrings bane af legetøj og stole og ellers hva der er ved hånden . Garagen bliver lavet af papkasser og det være sig til biler eller traktorer og vogne ?
  flexitrack er også attraktiv og når de tre først går igang kan den ene ide tage den anden og ingen grænser for hvor stor banen ka blive ?

 17. Vi bruger ofte paprør fra plakater. Med stejl hældning, så der rigtigt kan komme fart på. Så er der spændende, hvem der kommer først i Mål.

 18. Vi laver bilbane af bobles, madrasser, puder og hvad vi ellers kan finde på. Kun fantasien sætter grænser 🙂

 19. Herhjemme bliver to biltæpper, alle dubloskinner, brio skinner, flexi tracks skinner, bobles og puder sat sammen til en bane rundt i hele stuen ? Tobias på 3,5 år bygger amok med alt hvad han kan finde ❤

 20. Her er det ofte hos farmor og farfar der bliver lavet forskellige baner, både til legobiler og os-selv (mest børnene) ? barstol, havehynder, puder også lige en dyne, og inden længe er legebørn store som små i gang med bane, forhindringsbane som ofte ender i en hule til endnu mere hygge, alt imens musikken kører. ??

 21. Vi bruger vores foldemadras, bobles og spisebord når der leges med biler. Ønsket i år er også magnatiles, som er mega gode som tunneller og garager? Oscar er i øvrigt rigtig vild med Biler og kigger tit på dem i BR?

 22. Hurra for to etager og en trapper (når der er overskud og ingen kommer tilskade). Men aller oftest er det nok den stakkels lillebror der står for skud…

 23. Mine tre drenge bygger også bilbaner i hele huset. Over sofaer og under borde. Og bilerne møder både superhelte og dinosaurusser på deres vej. Rigtigt hyggeligt 🙂

 24. jeg har lavet en bilbane på gulvet med folie, og så bygger vi broer af legoklodser og ofte bliver legemaden brugt som forhindringer.

 25. Hjemme hos os (eller mine forældre) for det er der jeg laver racerbaner sammen med min lillebror, gælder det om at den skal ind under alle border og rundt om bordbenene 😉

 26. Herhjemme er de der plastikbilbaner (Fisher Price) fra 90’erne der holder en evighed med dens 2 batterier og 4 mulige lyde og en elevator der kan skubbes op og ned et stort hit for den 1 årige ? men det er nu også meget sjovt når bilen får lov til at køre ræs på mor eller far, hen af maven op over ansigtet – vende i håret og samme vej tilbage ?
  Små hjerner små glæder ❤

  1. …. og når han bliver større skal han have forhåbentlig have fat i maling og pap og male en racerbane der sættes sammen af små stykker ala briotogbane !

 27. Vi bruger bobles-ting og så. Nogle madrasser, vi har liggende i legeværelset. Stillet på skrå kam det meste, inkl. børnene rutche ned af dem…

 28. Vores børn har høje senge, så jeg ville lave en rampe, der startede på sengen, førte ned i et sving, som drejede ud af værelset og ud i vores gang. Derfra skulle den gå ind i multirummet, hvor vores bobles hvalros med mere agerer flyvhop. Jeg ville bruge noget af alt det pap vi har som vejen.

 29. Min yngste er også hel vild med biler! Vi laver ofre vejbaner ud af farvet tape, hvor det vigtigste er at vi laver en masse parkeringspladser til alle bilerne, så bilerne kan stå i orden 😉 min ældste søn er altid glad for at lave bakker ned fra sofaen med diverse madrasser og bøger, og så se hvilken bil der kommer først 😉

 30. Min søn elsker at lege med bil. Og alt kan bruges i legen: tegnede på papir, der tapes sammen eller med tæpper rundt i hele stuen eller størstedelen af storesøsters krea-ting eller toiletpapir eller Bobles eller bare luften; bilerne kan nemlig ofte også flyve. Faktisk er det helt bogstaveligt kun fantasien, der sætter grænser, og det er den slags leg, jeg elsker allermest.

 31. Nu har jeg godt nok piger, men det betyder ikke, at man ikke leger med biler. Især den ældste på 8 er vild med racerbaner.
  Her ville vi feks bruge Duplo klodser til at lave baner med, da de gør, at banen kan hæves over jorden. Og så er vores hus sådan indrettet sådan, at man kan kan lave en bane, som går gennem køkken og stue og rundt, hvilket ofte bliver brugt til togbane ?

 32. Vi bruger hele stuen, møbler, puder, bobles ting, (nej – ikke fjernsynet – det diskuterer vi stadigvæk ;), men ellers alt andet. Alt det man ikke selv måtte som barn, og hvor er det megafedt at være fantasifuld sammen med sin 4-årige datter og gå amok i hårnålesving ned af palmen, at mor og far skal trippe og hoppe hen til køkkenet og så videre! Bobles elefanten laver et mean flyvehop, og strygebrættet laver det vildeste frie fald – og så kan man også bruge morens ben, når hun lige får lov til at sidde stille 🙂 – og så må jeg kæmpe med min oprydningstrang til ikke at fjerne det hele om aftenen, for hun synes det er megafedt, at det bliver stående 🙂

 33. Vi bruger papkasser til at lave lange tunneler, hvor bilen kan køre igennem, også bruger vi lego og pap til at lave bakker 🙂

 34. Her hjemme ville det helt klart være ældstebarnet der ville konstruere en bane til ham og lillebror. Ville indeholde alt fra hop, bakker og skarpe sving. Der vil blive brugt puder, dyner, bobles og legemadras.

 35. Racerbaner har vi gennem tiden haft rigtig mange af. Min søn er vild med at køre bilerne og min datter (storesøster) er vildt godt til at bygge baner m kanter af malertape og flyvehop af pap. ??

 36. Herhjemme er lego også et kæmpe hit, så mon ikke legen kan starte kreativt med at begge en kæmpe bane op i hele stuen, både med flyvhop, broer der slår op og ned og med tunneler. Det er kun fantasien der sætter sine begrænsninger, og her er børnene heldigvis mere kreative end deres mor?

 37. herhjemme bliver alt brugt (hvis ikke mor og far har sagt nej) inkl gulv sofa vægge borde stole bobles LEGO osv…. pigerne hugger rigtigt meget både med biler, men også med alt muligt andet 🙂 Dukkevognen er f.eks nogen gange indkøbsvogn til køkkenet 🙂
  De kører også rigtigt meget selv – på rullebrædt og wheely bug 🙂

 38. Herhjemme er det især sofaen som bliver brugt som racerbane. Men nogle gange er det gulvet hele vejen gennem stuen, køkkenet og værelset. Ofte med bobles som “forhindringer” 🙂

 39. Min datter ville lave den i dunder vores spisebord som tunnel og så med skinner over vores lille puf som en bakke og rundt om vires lænestol og så med flyvehop over i sofaen ville vlre skøbt at vinde da pengene er små oga min lave førtidspension så krydser

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven